alexgama Reputație: 522 Postat Mai 4, 2017 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Postat Mai 4, 2017 Nu gasesc deloc in Pitești tipe care sa se bage pentru o petrecere a burlacilor. pai cred ca nu cauti unde trebuie , probabil ca trebuie sa apelezi la fetele care presteaza in cluburi , aici puteti sa petreceti individual eventual in grupuri de cate doi si dupa aceea sa va imartasiti impresiile 1
cyupyx Reputație: 89 Postat Mai 4, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Mai 4, 2017 Scuzati mi "neinformarea",ade_adelina ofera servicii?
alexgama Reputație: 522 Postat Mai 4, 2017 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Postat Mai 4, 2017 Nu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2017 Postat Mai 9, 2017 NuPoti sa detaliezi??...Te rog , poate si in pm
dark_night_elena Reputație: 9 Postat Mai 31, 2017 Postat Mai 31, 2017 Salutare tuturor!!! Ma numesc Adelina si sunt din Iasi. As vrea sa vin sa lucrez la voi dar nu prea stiu cum merge treaba. Daca e mai bine sa stau la hotel sau sa-mi iau un apartament in chirie. As vrea sa stiu care sunt preturile etc. Scuzati dar nu am stiut unde sa scriu pe acest forum. Va multumesc 1
intens Reputație: 1681 Postat Mai 31, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Mai 31, 2017 Salutare tuturor!!! Ma numesc Adelina si sunt din Iasi. As vrea sa vin sa lucrez la voi dar nu prea stiu cum merge treaba. Daca e mai bine sa stau la hotel sau sa-mi iau un apartament in chirie. As vrea sa stiu care sunt preturile etc. Scuzati dar nu am stiut unde sa scriu pe acest forum. Va multumescBuna Adelina! Da si tu mai multe detalii despre tine si serviciile tale si o sa-ti spunem cam la ce preturi te incadrezi.spune-ne varsta,inaltimea,greutatea(eventual ceva poze).Ai experienta in domeniu?Faci fk,finalizare orala,anal? De preferat este sa-ti iei chirie.Bafta!
cataa80 Reputație: 1641 Postat Mai 31, 2017 Oras:. Oras:. Postat Mai 31, 2017 Salutare tuturor!!! Ma numesc Adelina si sunt din Iasi. As vrea sa vin sa lucrez la voi dar nu prea stiu cum merge treaba. Daca e mai bine sa stau la hotel sau sa-mi iau un apartament in chirie. As vrea sa stiu care sunt preturile etc. Scuzati dar nu am stiut unde sa scriu pe acest forum. Va multumescAdelina, bafta multa si...dacă ești ok, noi te asteptam, ca prea puține fete snt ok în orașul ăsta. Dacă ești bunaciune, eu...îmi fac abonament la tine,...si chiar nu glumesc!!! Deci...așteptăm poze reale de la tine si să comunici cu noi. Nu cred că cer prea mult.Eu, unul, snt nerăbdator să văd ce poți!!Sper sa nu fie o pacaleala!Mulțumesc!
dark_night_elena Reputație: 9 Postat Mai 31, 2017 Postat Mai 31, 2017 Adelina, bafta multa si...dacă ești ok, noi te asteptam, ca prea puține fete snt ok în orașul ăsta. Dacă ești bunaciune, eu...îmi fac abonament la tine,...si chiar nu glumesc!!! Deci...așteptăm poze reale de la tine si să comunici cu noi. Nu cred că cer prea mult.Eu, unul, snt nerăbdator să văd ce poți!!Sper sa nu fie o pacaleala!Mulțumesc!Am 20 de ani. POzele sunt facute acum cat 3 luni. Am mai slabit umpic .....ufff dar pun kg pierdute inapoi. 4
cataa80 Reputație: 1641 Postat Mai 31, 2017 Oras:. Oras:. Postat Mai 31, 2017 Am 20 de ani. POzele sunt facute acum cat 3 luni. Am mai slabit umpic .....ufff dar pun kg pierdute inapoi.Daaaa...arăți bine! Un număr de telefon, un FB, ceva, Instagram, să vb, se poate? Glumesc... Sau..cum pot lua legătura cu tine? Sper sa ai încredere...Ms!
dark_night_elena Reputație: 9 Postat Iunie 1, 2017 Postat Iunie 1, 2017 Pot fi contactata la adresa mea de yahoo: [email protected] Va pup 1
dark_night_elena Reputație: 9 Postat Iunie 1, 2017 Postat Iunie 1, 2017 Morning all!!! Ma puteti ajuta va rog cu niste informatii referitor la locatie? Daca ar fi ok la hotel?Si ce hotel ar fi bun si care accepta excorte Va pup si o zi frumoasă tuturor! 1
intens Reputație: 1681 Postat Iunie 1, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 1, 2017 Morning all!!!Ma puteti ajuta va rog cu niste informatii referitor la locatie? Daca ar fi ok la hotel?Si ce hotel ar fi bun si care accepta excorteVa pup si o zi frumoasă tuturor!Ti-am trimis un mail.Chestiile astea nu prea se discuta aici.
cyupyx Reputație: 89 Postat Iunie 3, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Iunie 3, 2017 Intens,ceva noutati despre domnisoara...ai discutat cu ea?
cataa80 Reputație: 1641 Postat Iunie 4, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iunie 4, 2017 Snt si eu ft curios daca o sa vina această fată în Pitești. Bine, curios snt dacă într adevăr e ceva ok, fata serioasa, cu atitudine ok, bun simt, etc...eu, unul, nu prea am încredere...vom vedea!
cyupyx Reputație: 89 Postat Iunie 5, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Iunie 5, 2017 Daca colegul Intens are amabilitatea sa ne lumineze.....ii multumim anticipat...ðŸ˜
intens Reputație: 1681 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 5, 2017 Daca colegul Intens are amabilitatea sa ne lumineze.....ii multumim anticipat...Nu am cu ce sa va luminez.Nu mi-a raspuns la mail,poate s-a razgandit.
cataa80 Reputație: 1641 Postat Iunie 5, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iunie 5, 2017 Nu am cu ce sa va luminez.Nu mi-a raspuns la mail,poate s-a razgandit.I.am dat si eu mail si ...nimic!!! Elena o fi fost in vacanta zilele astea, eu zic sa mai asteptam...
dark_night_elena Reputație: 9 Postat Iunie 13, 2017 Postat Iunie 13, 2017 I.am dat si eu mail si ...nimic!!! Elena o fi fost in vacanta zilele astea, eu zic sa mai asteptam... Buna!!! Ma scuzati va rog ca nu am mai dat nici un semn...dar am avut cateva probleme si nu am putut raspunde!Nu m-am razgandit!!! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜Saptamana viitoare voi fi cu siguranta la voi! Va pup Inca odata scuzati-mi neglijenta O seara frumoasa all!!! â¤â¤â¤â¤ 1
intens Reputație: 1681 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 13, 2017 Poate citesti si mail-urile.Ma bucur ca nu te-ai razgandit si te asteptam.
dark_night_elena Reputație: 9 Postat Iunie 13, 2017 Postat Iunie 13, 2017 Poate citesti si mail-urile.Ma bucur ca nu te-ai razgandit si te asteptam.Nu ma prea inteleg cu yahoo!!! 😤😠😠😠am instalat yahoo mail si yahoo messenger. Cu yahoo messenger ma inteleg dar celalalt imi da batai de cap. Nu stiu daca sa trimis mesajul dar daca e ok lasa-mi nr de whats pe mail. Multumesc ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜
cataa80 Reputație: 1641 Postat Iunie 21, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iunie 21, 2017 Nu ma prea inteleg cu yahoo!!! am instalat yahoo mail si yahoo messenger. Cu yahoo messenger ma inteleg dar celalalt imi da batai de cap. Nu stiu daca sa trimis mesajul dar daca e ok lasa-mi nr de whats pe mail. Multumesc Ne.ai lasat cu ochii in soare, eram convins "Elena"...!nici nu avea cum sa fie altfel!!!
cyupyx Reputație: 89 Postat Iulie 10, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Iulie 10, 2017 In concluzie,domnisoara doar ne a aburit
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum