Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Tu de colo Sharky.... Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Tu de colo Sharky....Pai eu de ce nu? Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Ai spus ceva frumos,dar nu este intotdeauna este adevarat... Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Printese,Feti-frumosi,balauri.....Cronicile din Narnia pe aici,ce sa mai )))) Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Nici chiar asa... Link spre comentariu
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Printesa da. Balauri nu... Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Printesa da. Balauri nu...Neah,sunt pititi!Stiu eu Link spre comentariu
cataa80 Reputație: 1641 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Deci...putem continua discutiile aici, sa nu suparam pe nimeni.Si...ce ziceai tu, "dragaaa"!!!...erai intr.un loc frumos!!!??? Link spre comentariu
sexwithme Reputație: 912 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2016 buna! cine imi recomanda si mie o sala de fitness in pitesti? 2 Link spre comentariu
cataa80 Reputație: 1641 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Aprilie 9, 2016 buna! cine imi recomanda si mie o sala de fitness in pitesti?Eu, unul stiu mai multe, dar cea mai ok mi se pare "Rock Body Fitness", cea din centru, de langa pasajul Magnolia.Este ok, din p.d.v.al curateniei, spatioasa, program pana seara tarziu (undeva 22.00 sau chiar mai tz, nu mai retin), preturi ok.Este dotata cu multe aparate, au si instructor. ,incearca acolo o vizita., vz cum ti se pare.Dar...tot mai bn este o alergare in aer liber, ca tot a venit primavara, Silvia! 1 Link spre comentariu
olteanasu Reputație: 194 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:pitesti Telefon: [email protected] Oras:pitesti Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Ramada, x tream, rock bady, etc. Astea sunt mai curate , mai una in clădirea aceea noua la urcare in calea bucuresti, sau cea din nord de pe nechifor crainic sper sa te hotărăști 1 Link spre comentariu
sexwithme Reputație: 912 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2016 multumesc! Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 North Luxury Fitness Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Aprilie 9, 2016 sexwithme iti recomand moving pt zumba. intr-adevar muncesti mai mult pt kg dar e super admosfera, se merita. eu sunt multumita! 1 Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Aprilie 9, 2016 ADE_ADELINA chiar as incerca kangoo jumps. Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 se face kangoo la North si inca bineeee Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 ADE_ADELINA chiar as incerca kangoo jumps. Am facut si eu putin,este superdar abia dupa cateva luni se vede...Nu am cu cine sa mai fac si nu prea imi permite timpul..(de ce razi la final k nu am inteles?) Link spre comentariu
alexgama Reputație: 522 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Am facut si eu putin,este superdar abia dupa cateva luni se vede...Nu am cu cine sa mai fac si nu prea imi permite timpul..(de ce razi la final k nu am inteles?)Incearca la Elysium , sunt niste grupe de gagici acolo .... , nici nu stiu la care sa ma uit mai intai .....Chiar am vazut activitate serioasa acolo , merita Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Aprilie 9, 2016 am ras din cauza imaginatiei mele. Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Aprilie 9, 2016 imi imaginam, de la atata topaiala, cum mi-ar sari sanii pe fata. Link spre comentariu
alexgama Reputație: 522 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat Aprilie 9, 2016 imi imaginam, de la atata topaiala, cum mi-ar sari sanii pe fata.na , acum imi imaginez si eu ... Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 imi imaginam, de la atata topaiala, cum mi-ar sari sanii pe fata.Mi.am gasit niste bustiere foarte ok si nu am treaba...deci daca vrei se poate. Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 na , acum imi imaginez si eu ... hmmm...da,sa stii...in imaginatia mea te.as vedea cu capul intre sanii Cristinutzei,hmm ...nebunule. Link spre comentariu
cataa80 Reputație: 1641 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Mi.am gasit niste bustiere foarte ok si nu am treaba...deci daca vrei se poate.Hmmm, am mai aflat cv frumos!!! poate, poate...nu mai zic nimic, ca ma "i.a capu'! 1 Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 ce.ai aflat drace??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum