Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2016 Postat Aprilie 6, 2016 Tu de colo Sharky....
sharkyboss Reputație: 384 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 6, 2016 Tu de colo Sharky....Pai eu de ce nu?
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2016 Postat Aprilie 6, 2016 Ai spus ceva frumos,dar nu este intotdeauna este adevarat...
sharkyboss Reputație: 384 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 6, 2016 Printese,Feti-frumosi,balauri.....Cronicile din Narnia pe aici,ce sa mai ))))
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Aprilie 6, 2016 Postat Aprilie 6, 2016 Printesa da. Balauri nu...
sharkyboss Reputație: 384 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 6, 2016 Printesa da. Balauri nu...Neah,sunt pititi!Stiu eu
cataa80 Reputație: 1641 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:. Oras:. Postat Aprilie 9, 2016 Deci...putem continua discutiile aici, sa nu suparam pe nimeni.Si...ce ziceai tu, "dragaaa"!!!...erai intr.un loc frumos!!!???
sexwithme Reputație: 912 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Postat Aprilie 9, 2016 buna! cine imi recomanda si mie o sala de fitness in pitesti? 2
cataa80 Reputație: 1641 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:. Oras:. Postat Aprilie 9, 2016 buna! cine imi recomanda si mie o sala de fitness in pitesti?Eu, unul stiu mai multe, dar cea mai ok mi se pare "Rock Body Fitness", cea din centru, de langa pasajul Magnolia.Este ok, din p.d.v.al curateniei, spatioasa, program pana seara tarziu (undeva 22.00 sau chiar mai tz, nu mai retin), preturi ok.Este dotata cu multe aparate, au si instructor. ,incearca acolo o vizita., vz cum ti se pare.Dar...tot mai bn este o alergare in aer liber, ca tot a venit primavara, Silvia! 1
olteanasu Reputație: 197 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:pitesti Telefon: [email protected] Oras:pitesti Postat Aprilie 9, 2016 Ramada, x tream, rock bady, etc. Astea sunt mai curate , mai una in clădirea aceea noua la urcare in calea bucuresti, sau cea din nord de pe nechifor crainic sper sa te hotărăști 1
sexwithme Reputație: 912 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Postat Aprilie 9, 2016 multumesc!
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Postat Aprilie 9, 2016 North Luxury Fitness
crystinutza Reputație: 7707 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Aprilie 9, 2016 sexwithme iti recomand moving pt zumba. intr-adevar muncesti mai mult pt kg dar e super admosfera, se merita. eu sunt multumita! 1
crystinutza Reputație: 7707 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Aprilie 9, 2016 ADE_ADELINA chiar as incerca kangoo jumps.
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Postat Aprilie 9, 2016 se face kangoo la North si inca bineeee
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Postat Aprilie 9, 2016 ADE_ADELINA chiar as incerca kangoo jumps. Am facut si eu putin,este superdar abia dupa cateva luni se vede...Nu am cu cine sa mai fac si nu prea imi permite timpul..(de ce razi la final k nu am inteles?)
alexgama Reputație: 522 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Postat Aprilie 9, 2016 Am facut si eu putin,este superdar abia dupa cateva luni se vede...Nu am cu cine sa mai fac si nu prea imi permite timpul..(de ce razi la final k nu am inteles?)Incearca la Elysium , sunt niste grupe de gagici acolo .... , nici nu stiu la care sa ma uit mai intai .....Chiar am vazut activitate serioasa acolo , merita
crystinutza Reputație: 7707 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Aprilie 9, 2016 am ras din cauza imaginatiei mele.
crystinutza Reputație: 7707 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Aprilie 9, 2016 imi imaginam, de la atata topaiala, cum mi-ar sari sanii pe fata.
alexgama Reputație: 522 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Postat Aprilie 9, 2016 imi imaginam, de la atata topaiala, cum mi-ar sari sanii pe fata.na , acum imi imaginez si eu ...
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Postat Aprilie 9, 2016 imi imaginam, de la atata topaiala, cum mi-ar sari sanii pe fata.Mi.am gasit niste bustiere foarte ok si nu am treaba...deci daca vrei se poate.
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Postat Aprilie 9, 2016 na , acum imi imaginez si eu ... hmmm...da,sa stii...in imaginatia mea te.as vedea cu capul intre sanii Cristinutzei,hmm ...nebunule.
cataa80 Reputație: 1641 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:. Oras:. Postat Aprilie 9, 2016 Mi.am gasit niste bustiere foarte ok si nu am treaba...deci daca vrei se poate.Hmmm, am mai aflat cv frumos!!! poate, poate...nu mai zic nimic, ca ma "i.a capu'! 1
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Postat Aprilie 9, 2016 ce.ai aflat drace???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum