viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 Si nu inteleg,imi dai tu sa manan de te roade asa rau?? Pun pariu ca nu ti-ai permite nici o ora cu mn, dar o zi ))Nu am de aruncat bani pe alde tine. Eu imi cheltuiesc banii pentru cine merita nu pentru orice rapandula tupeista. Mi se rupe daca ai tu de mancare sau nu. 1
elena_lore Reputație: 2931 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 6, 2016 Nu am de aruncat bani pe alde tine. Eu imi cheltuiesc banii pentru cine merita nu pentru orice rapandula tupeista. Mi se rupe daca ai tu de mancare sau nu.Esti doar un frustrat care posibil ca nu are bani de femei si face o laba trista si cu asta am incheiat... vezi-ti de laba ta si sa nu te mai futa grija de viata mea... imi cer scuze celorlalti utilizatori ca trb sa vada asta dar tu ai intrecut masura demult, m-ai exasperat 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 Esti doar un frustrat care posibil ca nu are bani de femei si face o laba trista si cu asta am incheiat... vezi-ti de laba ta si sa nu te mai futa grija de viata mea... imi cer scuze celorlalti utilizatori dar tu ai intrecut masura demultVezi-ti tu de degetul din vagin cat esti in pauza fortata. Eu regulez bine mersi! Dar mai continua cu astfel de postari, sa vada toti cei ce-ti citesc topicul cu cine au de-a face. Ce-mi place cand o tzoapa prefacuta isi da arama pe fata .... 1
elena_lore Reputație: 2931 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 6, 2016 Vezi-ti tu de degetul din vagin cat esti in pauza fortata. Eu regulez bine mersi! Dar mai continua cu astfel de postari, sa vada toti cei ce-ti citesc topicul cu cine au de-a face. Ce-mi place cand o tzoapa prefacuta isi da arama pe fata .... Spre diferenta de tn, eu pot iesii pana afara si sa agat 10 cu care sa ma fut,si da ma si masturbez din cand in cand,si nu ca as duce lipsa, dar se numeste auto-cunoastere 1
yonix Reputație: 349 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 Viezure nu e cazul sa faci pe legionarul aici ...in 5 ani de cand sunt pe forum mai mult de o recenzie pe topicul unei fete sau o interventie din joi in paste nu am facut. Cunoaste persoana intai si apoi te apuci sa tai in stanga si in dreapta. 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 Viezure nu e cazul sa faci pe legionarul aici ...in 5 ani de cand sunt pe forum mai mult de o recenzie pe topicul unei fete sau o interventie din joi in paste nu am facut. Cunoaste persoana intai si apoi te apuci sa tai in stanga si in dreapta.Mi-e de ajuns sa-i vad manifestarile pe topicul ei la individa asta. Nu e cazul sa merg mai departe cu cunoasterea in cazul ei. 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 Spre diferenta de tn, eu pot iesii pana afara si sa agat 10 cu care sa ma fut,si da ma si masturbez din cand in cand,si nu ca as duce lipsa, dar se numeste auto-cunoastere Nu stiu care are piciorul in ghips si care nu poate merge in acest moment la agatat dintre noi. Pe mine ma intereseaza cunoasterea altora. Eu cu ”autocunoasterea” am terminat-o din adolescenta. Tu ti-o poti continua pe a ta cat vrei. 1
elena_lore Reputație: 2931 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 6, 2016 Mi-e de ajuns sa-i vad manifestarile pe topicul ei la individa asta. Nu e cazul sa merg mai departe cu cunoasterea in cazul ei.Omule, nu iti pune nimeni pistolul la tampla si te obliga sa te uiti,o faci din rautate si frustrare 2
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 Omule, nu iti pune nimeni pistolul la tampla sa te olige sa te uiti,o faci din rautate si frustrareO fac din exasperare. Ma enerveaza sa-ti vad topicul sus plin de postari inutile. Nu ca ar fi al tau singurul. Si alte fete care chiar posteaza anunturi importante cad pozitii importante din cauza asta. Atentie, spun de TOATE FETELE nu de unele anume. 1
elena_lore Reputație: 2931 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 6, 2016 Nu stiu care are piciorul in ghips si care nu poate merge in acest moment la agatat dintre noi. Pe mine ma intereseaza cunoasterea altora. Eu cu ”autocunoasterea” am terminat-o din adolescenta. Tu ti-o poti continua pe a ta cat vrei.Asta-i diferenta, eu pot agata si cu piciorul in gips,am primit oferte sa lucrez si asa dar le-am refuzat, de lucrat as putea sa lucrez dar este vba de respectul fata de client si sincer nu-mi prea place sa stau ca momaia pe spate 3
elena_lore Reputație: 2931 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 6, 2016 O fac din exasperare. Ma enerveaza sa-ti vad topicul sus plin de postari inutile. Nu ca ar fi al tau singurul. Si alte fete care chiar posteaza anunturi importante cad pozitii importante din cauza asta. Atentie, spun de TOATE FETELE nu de unele anume.Sincera sa fiu, nu ma intereseaza ce fac altele, fiecare este pe cont propriu 1
maseur_pentrudoamne Reputație: -4 Postat Aprilie 6, 2016 Postat Aprilie 6, 2016 Suna ma sunt fierbinte!
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 Sincera sa fiu, nu ma intereseaza ce fac altele, fiecare este pe cont propriuInsa pe altii ii intereseaza. Si voi sanctiona ce cred eu ca este anormal. 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 Asta-i diferenta, eu pot agata si cu piciorul in gips,am primit oferte sa lucrez si asa dar le-am refuzat, de lucrat as putea sa lucrez dar este vba de respectul fata de client si sincer nu-mi prea place sa stau ca momaia pe spateCum se spune in proverbul ala: ”Lauda-ma gura ca sa-ti dau friptura” ... 1
yonix Reputație: 349 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 O fac din exasperare. Ma enerveaza sa-ti vad topicul sus plin de postari inutile. Nu ca ar fi al tau singurul. Si alte fete care chiar posteaza anunturi importante cad pozitii importante din cauza asta. Atentie, spun de TOATE FETELE nu de unele anume. Da jane dar vezi tu fa putin diferenta dintre tipele care fac up din disperare si ..elena care nu e asta scopul postarilor ei....ii place comunicarea ...o face din fun..nu pentru a avea clienti..de clienti nu duce lipsa la cum arata si nu o sa duca vreodata...aici este diferenta!!! ar trebui sa ne bucuram ca o avem printre noi 2
elena_lore Reputație: 2931 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 6, 2016 Insa pe altii ii intereseaza. Si voi sanctiona ce cred eu ca este anormal. Uite, in loc sa-ti vezi de laba ta, si tu faci conversatie inutila cu mine, daca nu erai tu, pisibil ca nu umpleam inca 2 pagini am impresia ca-ti plc sa fiu acolo pe primul loc ) 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 Da jane dar vezi tu fa putin diferenta dintre tipele care fac up din disperare si ..elena care nu e asta scopul postarilor ei....ii place comunicarea ...o face din fun..nu pentru a avea clienti..de clienti nu duce lipsa la cum arata si nu o sa duca vreodata...aici este diferenta!!! ar trebui sa ne bucuram ca o avem printre noi Aveti Mesagerie Personala amandoi, comunicati acolo cat vreti! 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 Uite, in loc sa-ti vezi de laba ta, si tu faci conversatie inutila cu mine, daca nu erai tu, pisibil ca nu umpleam inca 2 pagini am impresia ca-ti plc sa fiu acolo pe primul loc )Ai o obsesie cu laba. Sau atat te duce capul. Lucru explicabil daca citesc si restul postarii. Daca tie iti place sa-ti umpli paginile cu astfel de postari, iti stau mereu la dispozitie. E inutil sa-ti vorbesc de diferenta dintre cantitate si calitate. 3 2
glavan Reputație: -176 Postat Aprilie 6, 2016 Postat Aprilie 6, 2016 Nu te provoc dragule,sunt doar constienta de atuurile mele si de felul in care stiu sa le folosesc Nu stiu ce sa zic... cu teoria toata lumea sta bine dar practica ii omoara. In mod cert apreciez sincer calitatile tale, iar faptul ca le constientizezi e bine. Cu toate astea e bine sa nu ti se urce la cap mai intai fapte apoi vorbe. Oricum imi place de tine si vreau sa te re re vizitez daca imi faci placerea sa ma primesti.
elena_lore Reputație: 2931 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 6, 2016 Ai o obsesie cu laba. Sau atat te duce capul. Lucru explicabil daca citesc si restul postarii. Daca tie iti place sa-ti umpli paginile cu astfel de postari, iti stau mereu la dispozitie. E inutil sa-ti vorbesc de diferenta dintre cantitate si calitate. Esti o pierdere de timp si energie.. ai un norisor negru deasupra capului... si app lasa-ma pe mn asa cum sunt ca sunt bn stai linistit 1
glavan Reputație: -176 Postat Aprilie 6, 2016 Postat Aprilie 6, 2016 Ai o obsesie cu laba. Sau atat te duce capul. Lucru explicabil daca citesc si restul postarii. Daca tie iti place sa-ti umpli paginile cu astfel de postari, iti stau mereu la dispozitie. E inutil sa-ti vorbesc de diferenta dintre cantitate si calitate. Cred ca te-a ghicit. Inspiri asta si uzitezi astfel de expeimari, doar vezi replicile pe ca le-ai dat posturilor mele.
elena_lore Reputație: 2931 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 6, 2016 Nu stiu ce sa zic... cu teoria toata lumea sta bine dar practica ii omoara. In mod cert apreciez sincer calitatile tale, iar faptul ca le constientizezi e bine. Cu toate astea e bine sa nu ti se urce la cap mai intai fapte apoi vorbe. Oricum imi place de tine si vreau sa te re re vizitez daca imi faci placerea sa ma primesti. Imi vei da dreptate imediat ce incep te astept cu drag
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 Esti o pierdere de timp si energie.. ai un norisor negru deasupra capului... si app lasa-ma pe mn asa cum sunt ca sunt bn stai linistitSi atunci de ce-ti strofoci creierasul ca sa-mi dai replici? Ca oricum in maniera in care o faci iti faci mai multe deservicii tie? Dar nu te duce pe tine capul sa sesizezi nuante de astea fine ... 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 Cred ca te-a ghicit. Inspiri asta si uzitezi astfel de expeimari, doar vezi replicile pe ca le-ai dat posturilor mele.La ce postari de obsedat sexual ai, nu ti se putea raspunde mai adecvat in alta maniera.Dar daca crezi ca m-a ghicit esti la fel de destept ca si individa. V-a tunat si v-a adunat ... 1
elena_lore Reputație: 2931 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 6, 2016 Si atunci de ce-ti strofoci creierasul ca sa-mi dai replici? Ca oricum in maniera in care o faci iti faci mai multe deservicii tie? Dar nu te duce pe tine capul sa sesizezi nuante de astea fine ...Ignore ) cred ca asta te va afecta mai mult... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum