elena_lore Reputație: 2931 Postat Martie 30, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Martie 30, 2016 Va salut . Ieri dupa -amiaza m-am vazut si eu cu Elena . Mie personal mi-a placut intalnirea cu ea . Am ales varianta de 1 fin pt care am platit 150 RON . Plata am efectuat-o inainte de inceperea propriu-zisa a ostilitatilor . Fair enough . Pana atunci am discutat diverse , inclusiv despre mult discutatul conflict . Mi-a parut rau pt ce I s-a intamplat si am rugat-o sa fie mai atenta pe viitor . Si acum detaliile . Programarea efectuata cu cateva ore inainte si respectata fara probleme . Locatia - zona p-ta Iancului , de acolo va ghideaza fata . Garsoniera la etaj superior - nota 8 din pct meu de vedere , usoara dezordine , baia destul de curata , doar 2 geluri de dus , camera de fut insa ok , pat mare , aerisita , papuci . Elena - nu e o frumusete sa cazi pe spate , dar este placuta , inalta , fara tocuri cred ca are 1.74 , sani naturali , micuti , dar frumosi , fermi , picioare lungi . Atitudinea insa super : vesela , prietenoasa , amabila , pro-client . Am efectuat dusul de improspatare ( ea nu , dar aveam sa constat ca era curata , poate efectuase inainte ) si am inceput actiunea cu un FK destul de bun , insa nu foarte intretinut , mai mult atatator , in sensul ca iti oferea limba pret de cateva sec , dar apoi iesea repede din gura ta , am sarutat-o pe sani , pe gat si apoi a inceput sa suga neasteptat de bine , a lins coaiele soft , apoi a luat pula incet , usor pana aproape de cotor , am apasat-o usor de cap si pret de cateva sec a reusit un DT complet , faza pe care a repetat-o de cateva ori . Apoi am inceput eu un cunni care cred ca I-a placut maxim : tremura de placere , gemea sacadat si intr-un final cred ca a avut orgasm , moment in care super excitat fiind , I-am zis hai sa ne futem . Am aplicat repede un cauciuc pe pula si am futut-o in pozitia misionar . Dupa cateva minute de pompe sustinute si eye-contact permanent in timpul futului , am finalizat in cauciuc . Notele finale : Aspect - 8.5 ; FK - 8 , are loc de imbunatatiri ; Oral - 9 , bun , nepro , adanc ; Normal - 10 , e acolo cu tine , participa , eye-contact , vrea s-o futi , sa participi la act ; GFE - 10 pt mine . Personal voi reveni pt o o Ora data viitoare . O zi buna va doresc .te astept cu placere Link spre comentariu
botezatu1 Reputație: 17 Postat Martie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2016 te astept cu placere Elena chiar iti place cunni ? si te face sa tremuri de placere ? Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Martie 30, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Martie 30, 2016 Elena chiar iti place cunni ? si te face sa tremuri de placere ?hmmm.... nu stiu daca este asta sau era de la orgasmul care il avusesem Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 30, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Martie 30, 2016 hmmm.... nu stiu daca este asta sau era de la orgasmul care il avusesem Scuzata fie-mi indiscretia, cate orgasme ai pe zi (in medie)? Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Martie 30, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Martie 30, 2016 Scuzata fie-mi indiscretia, cate orgasme ai pe zi (in medie)? depinde de client Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Martie 30, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Martie 30, 2016 am ajuns la sfarsitul programului.va pwp si am o rugaminte: cei care dorit sa veniti maine sunati in jurul orei 11 pentru o programare... imi cer scuze celor care nu i-am putut primii azi.. seara buna! 1 Link spre comentariu
gagiu2 Reputație: 16 Postat Martie 30, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Martie 30, 2016 ce orar ai? Link spre comentariu
glavan Reputație: -176 Postat Martie 30, 2016 Partajează Postat Martie 30, 2016 Nu pentru incidentul cu tipul care nu a vrut sau nu a avut bani sa o plateasca o consider de nevizitat ci pentru afirmatiile ei de mai jos: Cred ca merita apreciata chiar mai mult pentru sinceritate.Din pacate sinceritatea nu e apreciata la justa ei valoare, adevarul supara.Sincer nu sint sama vizeze si sa ma deranjeze cu vre un lucru ce a spus. Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2016 Cred ca merita apreciata chiar mai mult pentru sinceritate.Din pacate sinceritatea nu e apreciata la justa ei valoare, adevarul supara.Sincer nu sint sama vizeze si sa ma deranjeze cu vre un lucru ce a spus.Da, ii apreciez sinceritatea. M-a scutit de o posibila vizita ratata. 1 Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Martie 30, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Martie 30, 2016 Programul de obicei este de la ora 11 la 20 , cand apar modificari postez aici 1 Link spre comentariu
cubacigar Reputație: 1161 Postat Martie 30, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Partajează Postat Martie 30, 2016 ai un sms de la mine ... te am sunat pe la 20.10 si aveai telul inchis Link spre comentariu
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Martie 30, 2016 Partajează Postat Martie 30, 2016 ) nu sunt dar toate cu o limita... ca nu am tipat la el,nu am fost dilie cum zice el... pur si simplu mi-am vrut dreptul fara sa fac urat...ca am cerut garantie nu e nimic iesit din comun Fara sa faci urat? Imi inchipui ca ai incuiat usa zicand "dragul meu,te rog sa imi aduci banii si sa lasi garantie cheile de la casa" . au dreptate baietii,ai avut noroc. Sper ca esti constienta ca daca faceai asa cu 9 din 10 oameni ajungeai sa dai cu subsemnatul la cea mai apropiata sectie sau sa devii Zorro Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Martie 31, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Martie 31, 2016 Fara sa faci urat? Imi inchipui ca ai incuiat usa zicand "dragul meu,te rog sa imi aduci banii si sa lasi garantie cheile de la casa" . au dreptate baietii,ai avut noroc. Sper ca esti constienta ca daca faceai asa cu 9 din 10 oameni ajungeai sa dai cu subsemnatul la cea mai apropiata sectie sau sa devii Zorros-a consumat subiectul din punctul meu de vedere ) 1 Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Martie 31, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Martie 31, 2016 buna dimineata! Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Martie 31, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Martie 31, 2016 Da, ii apreciez sinceritatea. M-a scutit de o posibila vizita ratata. si tu tot continui )))))) cred ca te-ai facut inteles de prima data )) 1 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2016 si tu tot continui )))))) cred ca te-ai facut inteles de prima data ))I-am raspuns confratelui, nu tie. Cu tine, din punctul meu de vedere, lucrurile sunt lamurite. Pana nu-ti schimbi conceptiile referitoare la atitudinea pe care trebuie o sa ai fata de client, indiferent de bani sau de dispozitia lui de moment, nu prea mai avem ce sa discutam. 1 Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Martie 31, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Martie 31, 2016 I-am raspuns confratelui, nu tie. Cu tine, din punctul meu de vedere, lucrurile sunt lamurite. Pana nu-ti schimbi conceptiile referitoare la atitudinea pe care trebuie o sa ai fata de client, indiferent de bani sau de dispozitia lui de moment, nu prea mai avem ce sa discutam.dragul meu,sincer nici nu vreau sa discutam si nici sa vi pe la mine,dar am vazut ca spui de 10 ori acelasi lucru,si comm ala nu era special pentru tine,nu stiu dc ti tu neaparat sa raspunzi...dar iti multumesc,am activitate pe pagina )))) 1 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2016 dragul meu,sincer nici nu vreau sa discutam si nici sa vi pe la mine,dar am vazut ca spui de 10 ori acelasi lucru,si comm ala nu era special pentru tine,nu stiu dc ti tu neaparat sa raspunzi...dar iti multumesc,am activitate pe pagina ))))Daca nu vroiai sa discuti cu mine, nu trebuia sa-mi citezi postarea. Iar un lucru il spun de cate ori cred ca e necesar, la cate persoane cred ca e necesar. In rest, tu nu vrei sa vin pe la tine, eu nu am nici cea mai mica intentie, deci in privinta asta lucrurile sunt lamurite.Iar activitate, sa-ti doresti in locatie, nu pe pagina. Una e pe bani, alta e gratis ... 1 Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Martie 31, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Martie 31, 2016 Daca nu vroiai sa discuti cu mine, nu trebuia sa-mi citezi postarea. Iar un lucru il spun de cate ori cred ca e necesar, la cate persoane cred ca e necesar. In rest, tu nu vrei sa vin pe la tine, eu nu am nici cea mai mica intentie, deci in privinta asta lucrurile sunt lamurite.perfect...si te rog evita-ma! daca se poate nu mai intra deloc pe profilul meu..multumesc! 1 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2016 perfect...si te rog evita-ma! daca se poate nu mai intra deloc pe profilul meu..multumesc!Ok, asta si intentionam. Sper sa nu-mi mai citezi postarile ca sa fiu nevoit sa-ti dau replici. Bafta in ”cariera” .... 1 Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Martie 31, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Martie 31, 2016 Ok, asta si intentionam. Sper sa nu-mi mai citezi postarile ca sa fiu nevoit sa-ti dau replici. Bafta in ”cariera” .... atata timp catt postarile nu sunt despre mine si la mine pe pagina,poti sa zici si sa faci ce vrei.. si bafta am cu sau fara comm tale rautacioase,dar datorita tie multi au vrut sa ma cunoasca,deci iti multumesc 2 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2016 atata timp catt postarile nu sunt despre mine si la mine pe pagina,poti sa zici si sa faci ce vrei.. si bafta am cu sau fara comm tale rautacioase,dar datorita tie multi au vrut sa ma cunoasca,deci iti multumesc Imi supra-apreciezi umila mea persoana. Ma faci sa-mi pierd modestia de bun-simt ... Dar daca am putut sa contribui indirect la prosperitatea ta, ma bucur ca am putut sa-ti fiu de folos ... 2 2 Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Martie 31, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Martie 31, 2016 Imi supra-apreciezi umila mea persoana. Ma faci sa-mi pierd modestia de bun-simt ... Dar daca am putut sa contribui indirect la prosperitatea ta, ma bucur ca am putut sa-ti fiu de folos ... crede-ma ca eu sunt cea care se bucura ) si cu asta am incheiat orice discutie Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2016 crede-ma ca eu sunt cea care se bucura ) si cu asta am incheiat orice discutie Si eu sper ca am incheiat. Si mai de mult, nu de acum ... 1 Link spre comentariu
pustiulica17 Reputație: -9 Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 muie fraierilo care-mi dau cu minusuri sa ma banezeNu voi ramane aici, si nu mi-e teama de nici o inchisoare , m-am obisnuit...Muie baaaaaaaaaaa!V-ati pus impotrivamea, nu stiti in ce intrati, razbunarea no opreste o mie de mascatiVin acasa si va arat ce mi-am pus in gand, va nenorocesc pe toti si ma intorc razand! https://www.youtube.com/watch?v=GZcyUaUBDf8 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum