Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

dar nici poze recente sau clipuri nu a mai postat pe nicăieri

Salut dar clipuri cu ea unde gasesc? Eu nu am vazut niciun clip
  • Oras:Ilfov
Postat

Nu este acelasi numar de telefon.

Nici nu pare genul ei de anunt. Cel mai probabil este o alta domnisoara...

e tot ea,se vede clar la tatuaje si statura si una din pozele de dinainte

Postat

are ambele numere de telefon inchise de vreo 3 sapt,nu se stie ce problema o fi,ca pe anunturi apare activ

• Oras:București
Postat

Are demult alt număr, adică cel indicat de rambo. Mona nu mai intra pe aici și din câte știu își postează anunțurile doar pe publi.

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

chiar,oare de ce nu mai intra si pe forum? eu zic ca ar ajuta mult daca ar posta o reactualizare de oferta,cu niste poze (parerea mea)

Postat

Are demult alt număr, adică cel indicat de rambo. Mona nu mai intra pe aici și din câte știu își postează anunțurile doar pe publi.

nou nr e inchis de cind si la pus

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu cred ca cu puțin noroc si vorbă dulce ii dai si la buci...asta pentru cine arată într-un fel ca bărbat!😉

• Minus 1
Postat

nou nr e inchis de cind si la pus

Din câte o cunosc ea lucrează DOAR în zilele in care posteaza anunț pe publi, din câte văd ultimul anunț e din 1 noiembrie, așa că te sfătuiesc să o cauți în ziua în care vezi că reposteaza.
Postat

Din câte o cunosc ea lucrează DOAR în zilele in care posteaza anunț pe publi, din câte văd ultimul anunț e din 1 noiembrie, așa că te sfătuiesc să o cauți în ziua în care vezi că reposteaza.

e inchis in orice fel de zi in care e postat de circa 2 luni,nu a functionat niciodata nr asta nou

Postat
On 6/22/2020 at 2:47 PM, macbook1 said:
On 6/22/2020 at 11:39 AM, daulimbi said:

dar nici poze recente sau clipuri nu a mai postat pe nicăieri

Salut dar clipuri cu ea unde gasesc? Eu nu am vazut niciun clip

Si eu sunt interesat de clipuri cu mona

Postat
Acum 3 ore, trebor005 a spus:

cineva a spus ca a tot insistat la vechiu nr de tel si ca ar fi aflat ca a decedat.....

Pfff...sper că nu...am.fost de multe ori la Mona...dacă știi mai multe te rog frumos da mi un pm

Postat

Sper sa nu fie adevarat. Si eu o cunosc destul de bine chiar daca nu am mai vizitat-o demult.

Postat

Fanii stapanei Mona pot sa stea linistiti.  Zvonul lansat de trebor005 e fals.  Personal o stiu pe Mona din 2005 cand avea 18 ani. Acum are 33. Fotografiile cu sclavul preluate de pe alt topic postate si aici nu o reprezinta. Aici e mai plinuta pentru ca era gravida cu primul copil. Pozele sunt facute in prima locatie, cea din Rahova. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...