Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Ilfov
Postat
On 1/29/2021 at 11:13 AM, alyn65 said:

Fanii stapanei Mona pot sa stea linistiti.  Zvonul lansat de trebor005 e fals.  Personal o stiu pe Mona din 2005 cand avea 18 ani. Acum are 33. Fotografiile cu sclavul preluate de pe alt topic postate si aici nu o reprezinta. Aici e mai plinuta pentru ca era gravida cu primul copil. Pozele sunt facute in prima locatie, cea din Rahova. 

sti sigur ca e in regula ai vb personal cu ea??ar fi bine sa fie asa insa se cam leaga tot cu faptu ca nu mai e pe piata de peste jumatate de an brusc si astazi oricum se moare pe capete....

Postat
On 3/24/2021 at 9:38 PM, deosebit said:

Până la urmă mai știe cineva de ea???

ce sa se mai stie.......se pare ca nu a fost minciuna ce spusesem....... :(

• Oras:București
Postat
Acum 3 ore, nifodor a spus:

Interesant...pozele sunt clar ale ei...anunțul e nou...văd că nu are wapp, o să încerc să o contactez măcar să ne lămurim dacă este ea!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am sunat-o...intra căsuța si spune ca nr este blocat pentru apelurile de intrare....dacă este din nou activă...o săptămână zi de zi imi iau ședințe cu ea....cel mai mult mi-e dor de tramplingul ei....cine a fost știe pe pielea lui...un adevărat masacru făcea cu picioarele pe corpurile noastre!!❤❤

Postat
Acum 2 ore, deosebit a spus:

Am sunat-o...intra căsuța si spune ca nr este blocat pentru apelurile de intrare....dacă este din nou activă...o săptămână zi de zi imi iau ședințe cu ea....cel mai mult mi-e dor de tramplingul ei....cine a fost știe pe pielea lui...un adevărat masacru făcea cu picioarele pe corpurile noastre!!❤❤

Idem!! Eu i am dat și un SMS...dar nu a răspuns...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...