machucambo Reputație: -974 Postat Martie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 26, 2016 Inca o data, clar si raspicat: Nu sunt interesata de certuri virtuale. Unii cu bautura, altul cu bolnavii, celalalt ma ia cu "pui"... Nu ma atingeti nicaieri.Uite, saracutule, ti-am raspuns, te aveam pe constiinta ca-ti taiai venele pe lung altfel. Da, "pui"... Ești o doamnă...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2016 In primul rând este o femeie handicapatule. Chiar postezi ca un "roman pe care poti pune baza". Cum iti permiti sa iriti, sa provoci, sa fii cioban! Bula, respecti pe altii, te respecti pe tine insuti! Nu am timpul necesar sa te scolesc, mai ales ca esti un ghiortoi. Ai ceva de spus, spune-o cu talent sa mă cak pe talentul tau! Lasa-l fata in pace, e cretin, mai mult nu poate! Asta da barbat!
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Martie 26, 2016 Postat Martie 26, 2016 Eu cred ca sunteti nebuni daca aveti o astfel de gandire... Nu m-ar mira ca, peste vreo 15 ani, sa afirmati ca va este dor de Dan Diaconescu. Fara suparare dar asa cum tu ai libertatea de a-ti expune un punct de vedere (de cele mai multe ori folosind un limbaj vulgar, dar asta este strict problema ta), asa si @hodorogule are liberul arbitru in aceasta privinta. Tot vorbesti mereu de educatie...limbajul subuman pe care il folosesti nu crezi ca tine tot de educatie? Nu te cunosc, nu ma cunosti, nu doresc sa te cunosc si nu doresc sa intru in discutii contradictorii cu tine indiferent de tema. Nu te obosi sa insiri injurii, vulgaritati si "euglenisme". Sunt imun Viata m-a facut imun la prostie, suferinta, stres, indiferenta...si lista poate continua. @hodorugule, mi-e nu-mi este dor de Ceausescu ca si individ, imi este, insa, dor de disciplina, de rigurozitatea si responsabilitatea cu care se faceau lucrurile. Dar inainte de orice imi este dor de fetita mea! Asta este pentru ea: Stima! 10
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Martie 26, 2016 Postat Martie 26, 2016 Si nu-mi este dor nici de "viata" din epoca ceausista. Lipsurile erau ingrozitoare pentru aproape toti. Le cunoaste toti care am prins si acele vremuri. 6
hodorogule Reputație: 660 Postat Martie 26, 2016 Oras:friends Oras:friends Autor Postat Martie 26, 2016 Si nu-mi este dor nici de "viata" din epoca ceausista. Lipsurile erau ingrozitoare pentru aproape toti. Le cunoaste toti care am prins si acele vremuri. "Le cunosc", dar am prins ideea,mai greseste omul! Prietene, tu esti unul dintre foarte putinii oameni pe care ii evit, desi am iesit la un spritz cu foarte multi de pe aici, cu tine nu as iesi.Stii de ce?Pentru ca tu ma ravasesti groaznic de cand am citit partial (nu am putut citi toata postarea) despre nenorocirea care te-a lovit.Nu stiu ce sa-ti zic, este una dintre putinele situatii in viata cand nu am replica!Te rog sa ma ierti daca cu acest topic ti-am rascolit amintirile! 6
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Martie 26, 2016 Postat Martie 26, 2016 Da, scuze. Imi asum greseala Viata este frumoasa. Amintirile pozitive nu mi le ia nimeni Nu regret nimic. Ce a fost...este dus. Prezentul si viitorul conteaza intotdeauna. Din trecut trebuie pastrat doar ceea ce a fost pozitiv, experientele/imaginile/trairile care ne-au produs macar o picatura de fericire. Eu am strans un ocean si ma consider un om implinit O seara placuta va doresc. Eu ma pregatesc sa plec la teatru: Molto, gran' impressione - Teatrul National Bucuresti. 9
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 26, 2016 Postat Martie 26, 2016 N-o mai injurati pe cea mai taranca dintre dive(ori cea mai diva dintre taranci? ), ca vine generalu' cu blindatele lui. Se simte un miros pestilential in zona.Bine ca au dat astia legea antifumat.... 1
daddario Reputație: 960 Postat Martie 26, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 26, 2016 Odata cu incheierea razboiului rece, cunoastem cu totii invingatorul, a urmat celebra intalnire de la Yalta, unde s-a redesenat Europa (sferele de influenta) pe baze religioase, astfel tarile blocului estic (si aici ma refer la tarile cu religie ortodoxa intrand in sfera de influenta a Rusiei, cele catolice sub influenta Germaniei). Din acest punct de plecare putem dezbate in continuare.Restul e apa de ploaie.
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2016 Si cum propui tu sa combati prostia, lenea si nesimtirea din ziua de azi? Ete asa: Oamenii n aveau aspiratii si alte chestii de genul dar erau si asa oameni fericiti. Fericiti cei saraci cu duhul... Iar tu proasta ca asta ai inteles din ce am scris eu. Eu nu te-am facut prost, doar nebun. Acum inteleg ca nu am gresit, doar nebunii se astepata ca toti ceilalti sa-i inteleaga cand bat campii, prostii doar suspina dupa vremurile apuse si nu au nicio asteptare. Fara suparare dar asa cum tu ai libertatea de a-ti expune un punct de vedere (de cele mai multe ori folosind un limbaj vulgar, dar asta este strict problema ta), asa si @hodorogule are liberul arbitru in aceasta privinta. Tot vorbesti mereu de educatie...limbajul subuman pe care il folosesti nu crezi ca tine tot de educatie? Nu te cunosc, nu ma cunosti, nu doresc sa te cunosc si nu doresc sa intru in discutii contradictorii cu tine indiferent de tema. Nu te obosi sa insiri injurii, vulgaritati si "euglenisme". Sunt imun Viata m-a facut imun la prostie, suferinta, stres, indiferenta...si lista poate continua. Asa si?!?! I-am furat eu liberul arbitru cumva sau te astepti ca toata lumea sa fie de acord cu toata lumea?!?! De ce ai simtit tu nevoia sa spui ca nu ma cunosti si ca nici nu iti doresti sa ma cunosti?!?! De ce ai simtit nevoia sa spui ca nu doresti sa intri in discutii contradictorii cu mine cand tu insuti ai inceput dialogul cu mine (m-ai citat, deci vorbeai cu mine ) combatandu-mi opinia?!?!
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2016 Uitasem ce era mai important: Miskin, gura mare, hai ca am putin timp si de tine. 3 17
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 26, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 26, 2016 Eu nu te-am facut prost, doar nebun. Acum inteleg ca nu am gresit, doar nebunii se astepata ca toti ceilalti sa-i inteleaga cand bat campii, prostii doar suspina dupa vremurile apuse si nu au nicio asteptare. Asa si?!?! I-am furat eu liberul arbitru cumva sau te astepti ca toata lumea sa fie de acord cu toata lumea?!?! De ce ai simtit tu nevoia sa spui ca nu ma cunosti si ca nici nu iti doresti sa ma cunosti?!?! De ce ai simtit nevoia sa spui ca nu doresti sa intri in discutii contradictorii cu mine cand tu insuti ai inceput dialogul cu mine (m-ai citat, deci vorbeai cu mine ) combatandu-mi opinia?!?! Ce aveti de impartit? Hodo a spus o treaba pe bune, a vrut sa transmta un mesaj, a fost ok! De ce trebuie sa stricam ce este bun? Sa-mi bag pula, de asta nu îmi mai place sa stau in romanica.Prieteni ?... ai numai interesati. Amici? ... doar daca dai de baut! Golani pe forum? ... grupa mare! Hodo,,respectele mele, ai curajul sa spui ceea ce crezi 4 1
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 26, 2016 Postat Martie 26, 2016 Ce le-a mai zis...Asta in pauza dintre Nelu' de la Drumuri si Poduri si un drum la consignatie pentru inca o sticla de Listerine. Asta era important!
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 26, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 26, 2016 Pe Sorina ori incerci sa o intelegi ori o lasi in pace. Este o persoana cu o gandire complexa, foarte inteligenta. E genul: toc inalt si minte brici. Un om sanatos la cap si rezonabil nu are voie sa se supere pe ea.Am auzit p'acilea ca mai e si frumoasa si cu ochisori verzi . 1
daddario Reputație: 960 Postat Martie 26, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 26, 2016 Pe Sorina ori incerci sa o intelegi ori o lasi in pace. Este o persoana cu o gandire complexa, foarte inteligenta. E genul: toc inalt si minte brici. Un om sanatos la cap si rezonabil nu are voie sa se supere pe ea.Am auzit p'acilea ca mai e si frumoasa si cu ochisori verzi .Compozitorule, du-te la ea, o vezi pe viu. Si dupa ce o sa o intelegi, o sa te f*te de nu mai intelegi nimic. ;-)
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 26, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 26, 2016 Compozitorule, du-te la ea, o vezi pe viu. Si dupa ce o sa o intelegi, o sa te f*te de nu mai intelegi nimic. ;-) Stiu cum sunt femeile calidad suprema ca ea, rare. Sunt convins ca o sa ies de la ea plutind pe nori.
daddario Reputație: 960 Postat Martie 26, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 26, 2016 Stiu cum sunt femeile calidad suprema ca ea, rare. Sunt convins ca o sa ies de la ea plutind pe nori.Adevarat graiesti.Doar ca o sa fii cu mintea vraişte şi cu genunchii tremurand. :-) 1
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 26, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 26, 2016 Adevarat graiesti.Doar ca o sa fii cu mintea vraişte şi cu genunchii tremurand. :-)Absolut de acord!
gogoloi Reputație: 207 Postat Martie 26, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Martie 26, 2016 Te 'nebuneste de cap sa nu stii ce-ai patit.
daddario Reputație: 960 Postat Martie 26, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 26, 2016 Da, dar ai motiv sa ceri revenire ca sa te faca la loc. ;-)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2016 1 1
hodorogule Reputație: 660 Postat Martie 26, 2016 Oras:friends Oras:friends Autor Postat Martie 26, 2016 Eu nu te-am facut prost, doar nebun. Acum inteleg ca nu am gresit, doar nebunii se astepata ca toti ceilalti sa-i inteleaga cand bat campii, prostii doar suspina dupa vremurile apuse si nu au nicio asteptare. DOAR nebun!!!Si de ce este mai putin grav "nebun" decat "prost"?Iar in situatia de fata ceilalti TOTI m-au inteles, mai putin tu nu vrei sa intelegi si nu pentru ca esti proasta ci datorita incapatanarii tale in acest caz dar mai ales pentru ca te crezi superioara celor din jurul tau si mai ales fata de cei de pe forum si crezi ca ii poti intoarce usor din vorbe.Dar pe mine nu ma poti fraieri si tu stii asta foarte bine.Daca ai fi fata desteapta (pe cat te crezi) ti-ai mai vede un pic lungul nasului si te-ai uita uneori in oglinda (propriei tale constiinte).Ai doua variante:ori ne ignoram reciproc in continuare (asa cum am reusit intr-o oarecare masura in ultimii doi ani), ori putem sta de vorba (suspinand ca prostii dupa vremurile de mult apuse ) si vedem daca putem gasi cai de intelegere.Asa cum ti-am mai spus, daca odata am stat cu un om la un spritz, prieteni sau amici, nu ma slobozesc cu el in public, ca la balci (sau tribunal).Iar eu chiar nu vreau scandal cu tine sau cu oricine altcineva!Cine a tras un cui cu Obi ar trebui sa inteleaga mesajul Stii tu, FLOWER POWER! 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 26, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 26, 2016 Hai ca ma enervati cu "nervii capului" ! Ba daca va iubiti, o puneti si gata, nu o mai dati pe golaneala! Scuza-ma Roberto, nu sunt eu încă in ecuatie da Sorina ie belea! 1 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2016 daca odata am stat cu un om la un spritz, prieteni sau amici, nu ma slobozesc cu el in public, ca la balci (sau tribunal).Iar eu chiar nu vreau scandal cu tine sau cu oricine altcineva!Cine a tras un cui cu Obi ar trebui sa inteleaga mesajul Stii tu, FLOWER POWER! Iar tu proasta ca asta ai inteles din ce am scris eu. 1. Nu are sens sa mai comentez ceea ce este bolduit, se vede cu ochiul liber cine a jignit si cine avea capsa pusa. 2. Deci eu am inteles ca tu esti Obiectiv, din postarea ta, sper ca de data asta ti-am inteles bine halucinatiile. Adica tu vii si imi reprosezi mie ca te-am facut nebun, fara ca eu sa stiu cine esti tu, iar pe de alta parte tu, stiind cine sunt, vii si ma faci proasta. Aham....si eu sunt nebuna. Eu as zice ca tu esti un mare taran. 3. Daca ne-am vazut de 2 ori in viata asta si am fumat un cui impreuna asta nu ne face nici prieteni si nici amici. P.S. Tarane! Nu pentru ca ai fi de la tara ci fiindca te comporti ca unul dar ai asteptari de domn. 1 17
daddario Reputație: 960 Postat Martie 26, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 26, 2016 Hodorogule (user), nu ne-am cunoscut inca, domnul meu. De acordbca Sorina uneori e "taioasa" si poate vorbele ei nu sunt chiar petale de trandafiri. Te-ai gandit la sensul frumos, la sensul bun al cuvantului "nebun"? Eram adolescenti si eram nebuni, faceam "nebunii". Anii trec, imbatranim dar sufletul poate ramane tanar. Am observat pe mai toate topicurile lipsa empatiei, a intelegerii, lispa ascultarii, lipsa rabdarii. Unul scrie ceva. Urmatorul, urmatoarele replici sunt biciuri, sabii, sulite - cuvinte care dor (desi puse pe seama mistoului, a poantelor), care ranesc, nemaivorbind de jigniri, insulte.Si suntem intr-un spatiu virtual. Este chiar atat de greu sa ne uitam in noi inainte de a arunca cu cuvinte in ceilalti?Intrebarea o pun tuturor celor de pe forum, nu unei singure persoane.Multumesc 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum