Sari la conținut

Dor de Ceausescu

Postări Recomandate

Postat

E clar ca astia aproape de dementa si alte senectuti, hai, poate si nefericitii cu dizabilitati, ii canta-n struna jagardelei...

Pentru restul de pana-n 35 de ani...nu e decat o floa...:) cioara ofilita, parfumata cu Listerine :), un fel de panaceu pentru supliciile cotidiene ale lui Dorel, asteptand ca un licean, chenzina...:)

Oare care e diferenta dintre halucinatii si pseudohalucinatii?

:)

• Like 1
  • Oras:sud
Postat

Hodorogule (user), nu ne-am cunoscut inca, domnul meu. De acordbca Sorina uneori e "taioasa" si poate vorbele ei nu sunt chiar petale de trandafiri. Te-ai gandit la sensul frumos, la sensul bun al cuvantului "nebun"? Eram adolescenti si eram nebuni, faceam "nebunii". Anii trec, imbatranim dar sufletul poate ramane tanar.

Am observat pe mai toate topicurile lipsa empatiei, a intelegerii, lispa ascultarii, lipsa rabdarii. Unul scrie ceva. Urmatorul, urmatoarele replici sunt biciuri, sabii, sulite - cuvinte care dor (desi puse pe seama mistoului, a poantelor), care ranesc, nemaivorbind de jigniri, insulte.

Si suntem intr-un spatiu virtual.

Este chiar atat de greu sa ne uitam in noi inainte de a arunca cu cuvinte in ceilalti?

Intrebarea o pun tuturor celor de pe forum, nu unei singure persoane.

Multumesc

Sunt cargouri întregi de frustrări pe aici.Umorul de calitate e mai rar ca floarea de colț din Piatra Craiului. Multă lume consideră că dacă nu reacționezi violent și repede ești considerat un fraier și atunci ți se pune o etichetă după care majoritatea acționează în consecință, încolonați ca pionierii și mărșăluind in pas de gâscă. Nu ai să vezi o detașare olimpiană de cenușiu și de noroiul sufletesc, decât in cazuri foarte rare. Aceia sunt cu adevarat niște oameni cât-de-cât puternici și impliniți. Aș fi vrut să dau căteva exemple dar aș fi nedreptățit pe alții , deci , după umila mea părere , au mai rămas destui și destule . :hihat

• Like 2
Postat

Sunt cargouri întregi de frustrări pe aici.Umorul de calitate e mai rar ca floarea de colț din Piatra Craiului. Multă lume consideră că dacă nu reacționezi violent și repede ești considerat un fraier și atunci ți se pune o etichetă după care majoritatea acționează în consecință, încolonați ca pionierii și mărșăluind in pas de gâscă. Nu ai să vezi o detașare olimpiană de cenușiu și de noroiul sufletesc, decât in cazuri foarte rare. Aceia sunt cu adevarat niște oameni cât-de-cât puternici și impliniți. Aș fi vrut să dau căteva exemple dar aș fi nedreptățit pe alții , deci , după umila mea părere , au mai rămas destui și destule . :hihat

Nu stiu ce sa zic, dar unul din userii detasati e @Amada, insa cât de "implinita" e, nu am idee, nici macar in realitate...

Am fost si eu pionier..:)

Postat

Nu stiu ce sa zic, dar unul din userii detasati e @Amada, insa cât de "implinita" e, nu am idee, nici macar in realitate...

Am fost si eu pionier.. :)

:iagree

Postat

Nu te-ai prins.

Esti neimplinit.

Nu am pretenția să afirm asta, deocamdată

• Oras:around
  • Oras:around
Postat

sorina, nu am inteles legatura intre mine si hodorogul , nici aluziile la adresa mea , eu sint eu iar pe hodorogul nu stiu sigur daca il cunosc sau nu ,in orice caz nu sint eu .

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Sa ma fut in ea de tara!!!Mi-am cumparat un tv nou pt masina si involuntar am ajuns pe un canal de stiri.Si vad acolo un burtos care cu maxima aroganta ne explica noua ca deoarece autostrada soarelui are nevoie de reparatii, undeva pe la mijlocul verii vor incepe lucrarile astfel ca 40 de km vor fi inchisi si in functie de ce decide politia revenim pe vechiul traseu de DN.De parca pina atunci va ninge nonstop iar din septembrie vine urmatoarea era glaciara, trebuie muncit fix in perioada in care trec toti fraierii de romani care se mai duc la marea noastra.M-a enervat si revoltat la fel de mult ca si toate reasfaltarile, renovarile, bordurizarile sau toate lucrarile inutil executate in perioada crizei, "necesarele" inchideri de spitale, tot din cauza crizei.La fel cum in mod voluntar semafoarele sint "sincronizate" fix ca sa prinzi cat mai multe pentru ca sa consumam cat mai mult combustibil, sa se justifice spagile date de benzinari.

E clar, romanii au nevoie de dictatura, au nevoie sa stea multe ore la cozi ca sa-si cumpere oua si nechezol, sa stea in intuneric si frig cu nea nicu la tv, e nevoie sa li sa franga spiritul.Au nevoie sa fie legati la gard de stapin, le place chestia asta. Ca altfel li se scoala spiritul si fac ce stiu ei mai bine: fura si isi bat joc de ceilalti romani pentru ca stiu ca nu ii trage nimeni la raspundere.Pentru ca sint mafioti !

Si atunci spun:IMI E DOR DE CEAUSESCU! Si apoi sa fug repede din tara apoi!

Macar ai trait in perioada aceea ?

• Oras:Bucuresti
Postat

Am fost si eu pionier.. :)

Nu te-ai prins.

Esti neimplinit.

:laugh2  Vorbeste cu toata tastatura. :)

Postat

sorina, nu am inteles legatura intre mine si hodorogul , nici aluziile la adresa mea , eu sint eu iar pe hodorogul nu stiu sigur daca il cunosc sau nu ,in orice caz nu sint eu .

apropo eu fiind cel cu cuiul din apartamentul pictorului din centru

Te-a sunat repede 2x2 sa te puna la curent?!?!  :slap2

Imi cer scuze ca te-am facut taran, nu inteleg de ce a trebuit ca 2x2 sa te aduca in discutie, probabil ca in mintea lui obosita, ii ardea de "glume". 

Rectific:

2x2 esti un taran obosit, plin de el si prea trist pentru epoca asta. Ai uitat cand faceai ca trenu p-aici, ai uitat cand fugea lumea de tine ca de draq...ce-mi place mie de voi, astia care reveniti in locul unde ati scuipat cu surle si trambite....imi place ca reveniti mai "eleganti" si cu un discurs mai "elegant" insa in realitate sunteti niste lasi fara coaie.

2x2, taraneeeeeee, tot asa de barfitor ai ramas?!?!?  :rax2

• Minus 17
  • Oras:constanta
Postat

1. Nu are sens sa mai comentez ceea ce este bolduit, se vede cu ochiul liber cine a jignit si cine avea capsa pusa.

2. Deci eu am inteles ca tu esti Obiectiv, din postarea ta, sper ca de data asta ti-am inteles bine halucinatiile. Adica tu vii si imi reprosezi mie ca te-am facut nebun, fara ca eu sa stiu cine esti tu, iar pe de alta parte tu, stiind cine sunt, vii si ma faci proasta. Aham....si eu sunt nebuna. Eu as zice ca tu esti un mare taran. ;) 

3. Daca ne-am vazut de 2 ori in viata asta si am fumat un cui impreuna asta nu ne face nici prieteni si nici amici.

P.S. Tarane! Nu pentru ca ai fi de la tara ci fiindca te comporti ca unul dar ai asteptari de domn. ;)

Ia hai sa stăm la masa păcii! Hodo, esti un OM, Sorina, esti frumoasa, ai minte,chiar au rost discutiile astea aiurea care nu fac nimănui cinste?
  • Like 2
  • Minus 1
Postat

Cine face cinste ? Un șpriț, o măslină ( dar nu de oaie :laugh2  :laugh2  :laugh2 , mai bine o telemea )

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

In primul rând este o femeie handicapatule. Chiar postezi ca un "roman pe care poti pune baza". Cum iti permiti sa iriti, sa provoci, sa fii cioban! Bula, respecti pe altii, te respecti pe tine insuti! Nu am timpul necesar sa te scolesc, mai ales ca esti un ghiortoi. Ai ceva de spus, spune-o cu talent sa mă cak pe talentul tau!

ai uitat parola de pe contul advanced clistirigiule?

Postat

ai uitat parola de pe contul advanced clistirigiule?

Vad ca ai idei putine si fixe. Esti un idiot adevărat!

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:drgyytnmdsegxf
  • Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

Sa ma fut in ea de tara!!!Mi-am cumparat un tv nou pt masina si involuntar am ajuns pe un canal de stiri.Si vad acolo un burtos care cu maxima aroganta ne explica noua ca deoarece autostrada soarelui are nevoie de reparatii, undeva pe la mijlocul verii vor incepe lucrarile astfel ca 40 de km vor fi inchisi si in functie de ce decide politia revenim pe vechiul traseu de DN.De parca pina atunci va ninge nonstop iar din septembrie vine urmatoarea era glaciara, trebuie muncit fix in perioada in care trec toti fraierii de romani care se mai duc la marea noastra.M-a enervat si revoltat la fel de mult ca si toate reasfaltarile, renovarile, bordurizarile sau toate lucrarile inutil executate in perioada crizei, "necesarele" inchideri de spitale, tot din cauza crizei.La fel cum in mod voluntar semafoarele sint "sincronizate" fix ca sa prinzi cat mai multe pentru ca sa consumam cat mai mult combustibil, sa se justifice spagile date de benzinari.

E clar, romanii au nevoie de dictatura, au nevoie sa stea multe ore la cozi ca sa-si cumpere oua si nechezol, sa stea in intuneric si frig cu nea nicu la tv, e nevoie sa li sa franga spiritul.Au nevoie sa fie legati la gard de stapin, le place chestia asta. Ca altfel li se scoala spiritul si fac ce stiu ei mai bine: fura si isi bat joc de ceilalti romani pentru ca stiu ca nu ii trage nimeni la raspundere.Pentru ca sint mafioti !

Si atunci spun:IMI E DOR DE CEAUSESCU! Si apoi sa fug repede din tara apoi!

Nene, pe vremea lu' nea Nicu lucrurile se făceau cu responsabilitate. Poate de frică, poate de rușine, dar se făceau. Termenele limită pentru  (ca și exemplu) construirea unei școli erau respectate sau chiar se realizau proiectele înainte de termen.

Acum vreo 10 ani a apărut pe la metrou Eroilor un afiș: în 3 ani aici va fi stația dvs - cu referire la magistrala care se construiește spre Drumul Taberei. Din păcate nu au precizat data de la care vor curge cei 3 ani...

Nu zic că îmi este dor de vremurile alea. Aș minți să afirm asta. Îmi este dor doar de simțul răspunderii.

Ce spui tu acolo nu are de-a face cu democratia ci cu educatia. Multi au trait bine si au fost multumiti de acele vremuri fiindca nu avea altfel de aspiratii de la viata, fiindca nu erau in stare sa isi conduca singuri viata si sa faca propriile alegeri....erau atat de prosti incat trebuia sa aleaga un analfabet in locul lor care le este drumul.

Inainte educatia era obligatorie, acum este la indemana oricui si totusi o aleg din ce in ce mai putini. Ce se intelege de aici?!?! Ca oamenilor le place sa fie idioti. Mor cand aud "domne, pe vremea aia te trimitea obligatoriu la scoala". Si acum cine cacat ii opreste sa mearga la scoala?!?! Prostia, lenea si nesimtirea. Mulți nu-și permit costurile pe care "le ridică" școala. Un singur exemplu: pe vremea răposatului manualele le primeai gratis de la stat. Acum dai 70 lei pe o mizerie de manual.

"Domne, daca te prindea pe strada in timpul orelor de program, te trimitea cu japca la serviciu". Asa si?!?! Acum cine-i opreste pe oameni sa mearga la munca?!?! Prostia, lenea si nesimtirea.  Să înțelegem că ani de zile ai supt penisul pentru că ți-a plăcut munca? Ți-a plăcut așa mult munca încât ai preferat să vină toți burtoșii și libidinoșii să-ți umple gura de lichid seminal. Și peștele a lucrat, așa-i?  :laugh2 

Ciudat cum iti dai cu parerea despre vremuri pe care nu le-ai trait dar totusi le regreti. QED.  :slap2

Rar mi-a fost dat să văd atâta ipocrizie la o persoană.

Acum aștept o replică care să ne lumineze iarăși cu inteligența ta superioară  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Unu din copii cu Ceausescu,a spus asa...

Voi nu o sa vopsiti in 25 de ani,de a facut tata in 15 ani...

Oare a avut dreptate??????

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nicu a zis

Și mare dreptate a avut ;)

• Like 2
  • Minus 15
Vizitator
Postat

Am fost asa -

Soim al Patriei

Pionier

• Like 1
Vizitator beraru
Postat

Toti plangem dupa Ceausescu! Pula mea, eram cu 25 de ani mai tineri :))))).

• Like 1
  • Oras:Valhalla
Postat

Toti plangem dupa Ceausescu! Pula mea, eram cu 25 de ani mai tineri :))))).

Pt oamenii intreprinzatori a fost mai rau.Pt cei ce doreau sa calatoreasca in strainatate sa plece din tara era mai rau.

Dar pt masa mare aia "fara cuvant" era mai bine.

Acum eu ma iau dupa bunica,care a trait si razboiul si epoca ceausescu si democratia.

Ea saraca comunismul il plangea inapoi.

Ce sa zic...acu 10-12 ani cunosteam cate unul din prieteni care era plecat din tara,din fiecare cerc de prieteni care-l aveam.Ziceam "Il cunosti pe ala?..Si el a plecat"

Azi din fiecare cerc de prieteni zic "Il cunosti pe ala?Numa el a ramas"

De asa mult bine n-a plecat nimeni...

• Like 1
Vizitator beraru
Postat

Pt oamenii intreprinzatori a fost mai rau.Pt cei ce doreau sa calatoreasca in strainatate sa plece din tara era mai rau.

Dar pt masa mare aia "fara cuvant" era mai bine.

Acum eu ma iau dupa bunica,care a trait si razboiul si epoca ceausescu si democratia.

Ea saraca comunismul il plangea inapoi.

Ce sa zic...acu 10-12 ani cunosteam cate unul din prieteni care era plecat din tara,din fiecare cerc de prieteni care-l aveam.Ziceam "Il cunosti pe ala?..Si el a plecat"

Azi din fiecare cerc de prieteni zic "Il cunosti pe ala?Numa el a ramas"

De asa mult bine n-a plecat nimeni...

OP-ului ii spun doar atat: n-ai fi postat in viata vietilor tale ce ai postat aici. Nici macar n-ai fi ajuns la capitoulul: "repercusiuni", te impiedicai mult mai devreme :D.

• Like 2
Postat

OP-ului ii spun doar atat: n-ai fi postat in viata vietilor tale ce ai postat aici. Nici macar n-ai fi ajuns la capitoulul: "repercusiuni", te impiedicai mult mai devreme :D.

OP-ului?

Postat

Unu din copii cu Ceausescu,a spus asa...

Voi nu o sa vopsiti in 25 de ani,de a facut tata in 15 ani...

Oare a avut dreptate??????

Cine are nevoie de vopsea? :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...