americanu_28 Reputație: 228 Postat Februarie 25, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 25, 2019 Totuși Cristina la Oradea când ajungi ?
x the impaler Reputație: 9977 Postat Februarie 25, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Februarie 25, 2019 S-a dus sa aduca sareO s-o ia direct din mareSi-om gust si noi din eaCand o sa-i lingem coapsaCristina fata frumoasaDar mai ales dragastoasaCu al sau trup generoasaO sa vina iar acasaCa-n Oradea-i adoptataSi o tinem ocupataRevine pentru fideliSi pentru poeti tembeliCare-n vers o venereazaDar mai putin penetreaza :slap2(ultimele versuri se refera la mine nu la Ade... sa nu existe vreo confuzie) 2
kipri Reputație: 239 Postat Februarie 25, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Postat Februarie 25, 2019 Heii nebunatico te aștept înapoi ...sper sa numai vrei sa ma Bati...!!!Te aștept ..rafaelo 😂
addi Reputație: 14 Postat Februarie 27, 2019 Oras:satu-mare Oras:satu-mare Postat Februarie 27, 2019 Cand ajungi inapoi???
maremic Reputație: 51 Postat Martie 1, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 1, 2019 Am trimis la tine Un mesaj de martisor Sanatate fericire, La multi ani si numai bine!! 1
alcapone16 Reputație: 23 Postat Martie 5, 2019 Postat Martie 5, 2019 Ce mai faci gagica faina?a trecut 27 februarie si nu ai ajuns la nagyvarad.nu mai vii?toata oradea te asteapta.
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Martie 6, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 6, 2019 Bună dimineața! Am ajuns azi și voi începe mâine de la ora 9:00. Vă pup și vă aștept. 1
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Martie 6, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 6, 2019 >100ani< Dacă ești curios să ști că nu am fost nicăieri. Nu aș da Oradea pe nici o țară. Nu aș renunța la Oradea pentru altă țară străină sau alt oraș.
garfield29 Reputație: 24 Postat Martie 6, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 6, 2019 Bun venit si sper sa stai o perioada buna cu noi
imiplace_ Reputație: 291 Postat Martie 6, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 6, 2019 Bună dimineața! Am ajuns azi și voi începe mâine de la ora 9:00. Vă pup și vă aștept.Bine ai revenit. :)
americanu_28 Reputație: 228 Postat Martie 6, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 6, 2019 Bine ai revenit Cristina ! Eu unu te aștept de ceva timp !
x the impaler Reputație: 9977 Postat Martie 6, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Martie 6, 2019 Bine-ai revenit CristinaVin si eu sa-ti dau bulinaRosie cu funzi colorPregateste-al tau covorPalnuiesc o tavalealaSi sa-ti dau fara gresealaFix in veverita chealaCu iubirea mea letalaDeci poti sa-mi faci programareCa am iubitorul mareSi asteatpta sa te cunoscaCheia sta sa pice-n broascaSi daca te-oi descuiaPe forum te-oi laudaSi stele ti-oi presaraDrept in top sa promoveziApoi sa ne onoreziCu prezenta permanentaNu din asta mai cu fentaCa mereu te duci la mareDesi avem si noi sare... :laugh2
imiplace_ Reputație: 291 Postat Martie 6, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 6, 2019 Impaler unde ai tu aici sare? Poate in solniță.=))
laurc89 Reputație: 118 Postat Martie 6, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 6, 2019 Te pupam Cris, welcome back
x the impaler Reputație: 9977 Postat Martie 6, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Martie 6, 2019 Turda, Praid/Sovata.... in 3 ore faci baie in sare :innocent O duc eu cand ii scade salinitatea si o aduc repede inapoi :crazylove
imiplace_ Reputație: 291 Postat Martie 6, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 6, 2019 Turda, Praid/Sovata.... in 3 ore faci baie in sare :innocent O duc eu cand ii scade salinitatea si o aduc repede inapoi :crazylove Pai Turda, Praid/Sovata nu sunt in Bihor. De astea stiam si eu. :P
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Martie 6, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 6, 2019 Bine mi-a fost la mare,Dar de Bihor îmi era tare dor,Pe voi să vă întâlnesc,Pe toți la rând să vă golesc. Voi sta cât inima va rezista,Până când dorul de copil mă ia,Vă voi invita și la mareCând mă voi plictisi de orașul ista mare. Până atunci la Crișu eu vă aștept De mâine fuguța la mine Să mă simt și eu bine! 4
imiplace_ Reputație: 291 Postat Martie 6, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 6, 2019 Bine mi-a fost la mare,Dar de Bihor îmi era tare dor,Pe voi să vă întâlnesc,Pe toți la rând să vă golesc. Voi sta cât inima va rezista,Până când dorul de copil mă ia,Vă voi invita și la mareCând mă voi plictisi de orașul ista mare. Până atunci la Crișu eu vă aștept De mâine fuguța la mine Să mă simt și eu bine!Bravo fată. La Crișu sa o intalnim pe Crisu. :) 1
alcapone16 Reputație: 23 Postat Martie 6, 2019 Postat Martie 6, 2019 Cea mai buna fata forever.Merita sa fie in top.
x the impaler Reputație: 9977 Postat Martie 7, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Martie 7, 2019 Bravo alcapone. Nu pot sa te votez pt mitocaniile inutile de pe alte topice, dar ma bucur sa aud și de la tine o vorba buna. 2
x the impaler Reputație: 9977 Postat Martie 7, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Martie 7, 2019 Fataaa... nu raspunzi la sms sau iar ti-ai schimbat numarul si cine stie cine mi-o primit sms-ul ???? :laugh2
imiplace_ Reputație: 291 Postat Martie 7, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 7, 2019 Fataaa... nu raspunzi la sms sau iar ti-ai schimbat numarul si cine stie cine mi-o primit sms-ul ???? :laugh2vezi ca nu numarul din titlu e bun :) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum