Sari la conținut

Cristina 0733350328

Postări Recomandate

• Oras:oradea
Postat

Mai sunat de 2 ori și ți-a vorbit robotul! Eu nu am spus revino mai tarziu,poate iti spuneam după cât timp să revi dar asta este sper să-mi repar greșeala dacă mai pot. O seara frumoasă în continuare iti doresc.

• Like 1
Postat

Înțelege odată pentru totdeauna că peștii stau in baltă nu într-un apartament cu acoperiș. Iar ție la prima ocazie iti voi face cadou un apartament fără geamuri. Se vede cine are comportament adegvat și cine nu.

• Oras:Ardeal
Postat

Nu o să reușești niciodată să mă termini psihic >100ani<. Inteleg

nu-ti bate capul cu el. Ai grija doar la programari. Ai servicii bune,esti frumoasa asa ca hai sa facem sa fie toata lumea multumita. Saptamana viitoare cred ca iti fac o vizita.:)
  • Like 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

scrie poezie

Îți scriu eu chiar și o mie

Tembel fără fantezie

Iar ai ieșit la ramat

Purcelusule castrat?

Deci ești nesatisfacut

Controlorul n-a futut

Asa cum ți se cuvine

Pe cur să-ți iasă rusine

Ca în gura ai destula

Zici ca vorbești dintr-o pula

Termina cu masturbatul

Ca ai murdărit tot satul

Forumul l-ai porcait

Cat poți fi de nesimțit?

• Like 1
tpc-cr.jpg

Postat

Neața >100ani< acum mi-am dat seama că nu ai fost la mine când ai spus de figuri. 🤣🤣Pentru că eu nu am așa ceva. Oare ști ce înseamnă a avea figuri? Este ultima oară cans îți mai răspund. O zi frumoasă și fără figuri iti doeresc...

• Like 3
Postat

minte

Vad ca te bagi pe toate topicele. Chiar asa de grozav te crezi. Ar trebui sa-ti fie rusine ca dai informatii neadevarate. De ce zici acum ca Cristina minte? Pe ce te bazezi?
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Am revenit la Cristina săptămâna trecută, de prin ianuarie nu o mai vizitasem, și nu regret defel. Sunat la numărul din titlu, insistat, apoi mi-am adus aminte că nu apare nr ok. Caut in topic nr bun și răspunde la primul apel. Stabilim o întâlnire în 25 de minute, era la masaj. I-am propus pe viitor o masez eu sa nu mai dea banii la alțiiðŸ˜. Ajuns prompt , deschide, sărutări de bun venit, la fel de deschisa că întotdeauna. Merge la un dus, sa mai scape de uleiul de masaj, eu stau in ușa băii, povestim, deja ăla micu' incepe sa își facă de cap, așa că fac și eu un dus, prosoape curate destule la intrare. Intru în camera de exerciții, Cristina mă așteaptă tolănită in pat, ca o pisicuță răsfățată. Incepem cu mângâieri, sărutări pe tot corpul, miroase senzațional, bag botul la piersicuță, perfect curată, plăcut mirositoare. Mă joc câteva minute, alternativ cu limba și degetele, până simt că se umezește. Trece și ea la treabă cu toate că deja era că piatra ticalosul. Facem dragoste, că e mai mult decât sex, in vreo trei patru poziții, ea deasupra, eu deasupra, pe la spate, etc, la final o pun pe marginea patului și împing cat pot pe la spate. Păsărică perfect epilata și funduletul la fel, mă fac să nu mai rezist prea mult și umplu prezervativul albastru închis cu o tonă de lăptișor. Mai stăm puțin întinși, apoi fiecare un duș de final. Mă îmbrac și abia atunci ii dau cadoul, nu a adus vorba de el înainte. ÃŽmi place atât asta cât și faptul că nu se uita la ceas, mă simt perfect fara presiune. Pentru mine clar e una din opțiunile de top, alaturi de Kim, Maria, Lora, cu toate cele patru am reușit acel click, care cu multe altele nu mi-a ieșit. Până pleacă acasă o mai prind odată și atunci cert va fi o oră, tot îmi promit, dar nu reușesc...

• Like 5

Postat

Fac și eu o recenzie. Mi-am făcut curaj și am făcut o programare duminică la frumoasa Cristina pentru luni la ora 11. Programarea a fost respectă chiar puțin mai repede, eu nu mai avem răbdare sa o întâlnesc pe Cristina. Cu puține emoții (chiar mai multe) urc la ea, ma aștepta în tocuri și cu bikini și sutien roz. Priveliște și întâmpinare wow. E chiar superba în realitate. După dezechilibre au început sărutări și mângâieri tandre din partea ei. Nota 10 +++. Apoi a început un oral demențial,cu priviri "perverse" încă o dată nota 10++ pentru oral. Am cerut și eu un 69, pizdulice epilat și dulce.

După montarea prezervativelor am fost eu deasupra, apoi pe la spate..am obosit sau din cauza emoțiilor sa cam înmuiat. Cristiana a reușit sa mi-o aducă la viață. Apoi a venit ea deasupra unde am și terminat. Are o pizdulice strâmtă (cred ca nici virginele nu au asa strâmtă pizdulice).

După aceia i-am mulțumit pentru tot.

Cristina are din partea mea nota 10++.

După aceea am fost la medic, care mi-a recomandat sa continuu "tratamentu pentru timiditate" , eu sper că și Cristina e dezacord pentru continuarea "tratamentului de timiditate"

Te pup Cristina și abia aștept sa revin la tine.

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...