Sari la conținut

Cristina 0733350328

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea

Hristos a înviat! Fie ca lumina ÃŽnvierii Mântuitorului să vă inunde casa ÅŸi să vă aducă numai armonie, fericire ÅŸi multă iubire. PaÅŸte fericit!🤗🤗🤗

Mulțumim Cristina 😇😜 Ceea ce inundație și ție îți dorim 😋 Evident tot cu fotoni 🙄🥰

• Like 3
tpc-cr.jpg

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Poate cu "futoni". Hristos a inviat!

Dovada...

blogentry-179868-0-90559400-1587389716.j

Bine ai revenit Ade :innocent De bucurie te invit la un pahar :icecream  (scuze de offtopic Cristina, dar stiu ca tu nu esti suparacioasa)

blogentry-179868-0-78563000-1587389735.j

• Like 3
tpc-cr.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Felicitari sper sa gasesti barbatul potrivit si sa si fericita toata viata ta.Pana la batranete nu mai binele iti doresc tie si multa fericire.Ce iti doresti de la viata sa devina real.Casa de piatra iti doresc nu mai binele iti doresc la viata.

Link spre comentariu
  • Oras:oradea

Mulțumesc! O să vă chem la nunta mea! Și eu mă bucur dar mai mult mă bucur că fac parte din orașul vostru și mă simt mândră. 🤗💋

îți dai seama câți or să vrea să fure mireasa. Si cine știe ce fantezii o să le treacă prin cap. 😜😜😘

Oricum mult succes și fericire

😘😘ðŸ’

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Nu pot sa zic ca-mi pare bine pt ca planuiam sa-mi fac abonament... :innocent Iti doresc tot binele din lume si o viata frumoasa pe masura clipelor de bucurie pe care ai stiut sa ni le oferi cu atata caldura. Sper ca alesul tau sa te merite si va doresc o viata lunga si frumoasa impreuna. :hihat Daca te prind vreodata prin oras poate accepti o cafea de la un prieten... :kiss2

• Like 5
tpc-cr.jpg

Link spre comentariu

Nu pot sa zic ca-mi pare bine pt ca planuiam sa-mi fac abonament... :innocent Iti doresc tot binele din lume si o viata frumoasa pe masura clipelor de bucurie pe care ai stiut sa ni le oferi cu atata caldura. Sper ca alesul tau sa te merite si va doresc o viata lunga si frumoasa impreuna. :hihat Daca te prind vreodata prin oras poate accepti o cafea de la un prieten... :kiss2

😂😂😂 ce-mi place asta cu cafeaua de la un prieten 😉😉
  • Like 1
Link spre comentariu

Nici eu nu mă așteptam să mă fure cineva!

Si nici gânduri nu aveam. Si nici măritată nu mă vedeam sau cu familie la casa mea. Sunt multe lucruri frumoase care mi s-au întâmplat aici în Oradea și asta pot spune că și o parte datorită vouă. Vă pupăcesc și vă mulțumesc pentru gândurile frumoase!

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...