cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Aprilie 19, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 19, 2020 Hristos a înviat! Fie ca lumina ÃŽnvierii Mântuitorului să vă inunde casa ÅŸi să vă aducă numai armonie, fericire ÅŸi multă iubire. PaÅŸte fericit!🤗🤗🤗 4 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9865 Postat Aprilie 19, 2020 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Aprilie 19, 2020 Hristos a înviat! Fie ca lumina ÃŽnvierii Mântuitorului să vă inunde casa ÅŸi să vă aducă numai armonie, fericire ÅŸi multă iubire. PaÅŸte fericit!🤗🤗🤗Mulțumim Cristina 😇😜 Ceea ce inundație și ție îți dorim 😋 Evident tot cu fotoni 🙄🥰 3 Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Aprilie 20, 2020 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Aprilie 20, 2020 Mulțumim Cristina Ceea ce inundație și ție îți dorim Evident tot cu fotoni Poate cu "futoni". Hristos a inviat! 2 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9865 Postat Aprilie 20, 2020 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Aprilie 20, 2020 Poate cu "futoni". Hristos a inviat!Dovada... Bine ai revenit Ade :innocent De bucurie te invit la un pahar :icecream (scuze de offtopic Cristina, dar stiu ca tu nu esti suparacioasa) 3 Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Aprilie 20, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 20, 2020 🤗💋🤗💋 1 Link spre comentariu
garfield29 Reputație: 22 Postat Aprilie 21, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 21, 2020 Lucrezi Cris ..?O zi frumoasa Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Aprilie 22, 2020 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Aprilie 22, 2020 Dovada... Bine ai revenit Ade :innocent De bucurie te invit la un pahar :icecream (scuze de offtopic Cristina, dar stiu ca tu nu esti suparacioasa) Nooroc si sanatate. 2 Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Aprilie 23, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 23, 2020 Nu mai lucrez! M-am retras definitiv din meserie. Imi construiesc o viață normală în Oradea. Mi-am adus și copilul aici, nu pot să spun decât că sunt fericită! Vă doresc si vouă ce e mai bun in viață și multă sănătate! 8 Link spre comentariu
americanu_28 Reputație: 226 Postat Aprilie 23, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 23, 2020 Felicitări Cristina ma bucur pentru tine dar in același timp îmi pare și rău ! O fata cum rar găsești in meseria pe care ai avut-o ! O fata de nota 10 din toate punctele de vedere ! Felicitări și succes in noua viața ! 💋 Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Aprilie 23, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 23, 2020 Mulțumesc! O să vă chem la nunta mea! Și eu mă bucur dar mai mult mă bucur că fac parte din orașul vostru și mă simt mândră. 🤗💋 1 Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Aprilie 23, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 23, 2020 Mulțumesc! O să vă chem la nunta mea! Și eu mă bucur dar mai mult mă bucur că fac parte din orașul vostru și mă simt mândră. 🤗💋 1 Link spre comentariu
sandor88 Reputație: 4 Postat Aprilie 23, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 23, 2020 Felicitari sper sa gasesti barbatul potrivit si sa si fericita toata viata ta.Pana la batranete nu mai binele iti doresc tie si multa fericire.Ce iti doresti de la viata sa devina real.Casa de piatra iti doresc nu mai binele iti doresc la viata. Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 49883 Postat Aprilie 23, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 23, 2020 Felicitari Cristina :clapp :clapp :clapp ma bucur pentru tine,meriti!iti urez o viata frumoasa si viitoru sa fie cat mai roz :bow 4 Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Aprilie 23, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 23, 2020 Mulțumesc frumos! 1 Link spre comentariu
ionuandre_83 Reputație: 26 Postat Aprilie 23, 2020 Partajează Postat Aprilie 23, 2020 Mulțumesc frumos pentru clipele frumoase petrecute alături de tine. Sa fii fericita și iubita.Te pup (virtual) dulce Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Aprilie 24, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 24, 2020 Si eu vă mulțumesc pentru clipele frumoase! Vă pup pe fiecare in parte si va urez succes in continuare si o viață frumoasă și liniștită! 4 Link spre comentariu
pokpok Reputație: 489 Postat Aprilie 24, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 24, 2020 Mulțumesc! O să vă chem la nunta mea! Și eu mă bucur dar mai mult mă bucur că fac parte din orașul vostru și mă simt mândră. 🤗💋îți dai seama câți or să vrea să fure mireasa. Si cine știe ce fantezii o să le treacă prin cap. 😜😜😘 Oricum mult succes și fericire 😘😘💠1 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9865 Postat Aprilie 24, 2020 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Aprilie 24, 2020 Nu pot sa zic ca-mi pare bine pt ca planuiam sa-mi fac abonament... :innocent Iti doresc tot binele din lume si o viata frumoasa pe masura clipelor de bucurie pe care ai stiut sa ni le oferi cu atata caldura. Sper ca alesul tau sa te merite si va doresc o viata lunga si frumoasa impreuna. :hihat Daca te prind vreodata prin oras poate accepti o cafea de la un prieten... :kiss2 5 Link spre comentariu
pokpok Reputație: 489 Postat Aprilie 24, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 24, 2020 Nu pot sa zic ca-mi pare bine pt ca planuiam sa-mi fac abonament... :innocent Iti doresc tot binele din lume si o viata frumoasa pe masura clipelor de bucurie pe care ai stiut sa ni le oferi cu atata caldura. Sper ca alesul tau sa te merite si va doresc o viata lunga si frumoasa impreuna. :hihat Daca te prind vreodata prin oras poate accepti o cafea de la un prieten... :kiss2😂😂😂 ce-mi place asta cu cafeaua de la un prieten 😉😉 1 Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Aprilie 24, 2020 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Aprilie 24, 2020 Si eu vă mulțumesc pentru clipele frumoase! Vă pup pe fiecare in parte si va urez succes in continuare si o viață frumoasă și liniștită!Felicitari Cris, Iti doresc tot binele din lume. 2 Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Aprilie 25, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 25, 2020 Mulțumesc adeun_dayic Link spre comentariu
gionito Reputație: -101 Postat Aprilie 26, 2020 Oras:Grosswarden Oras:Grosswarden Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Multă fericire! Pentru mine în ultima vreme ai fost nr.1 Link spre comentariu
kipri Reputație: 239 Postat Aprilie 27, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Cris ți am zis eu ca te fura vreunu pe aicea pe la Bihor !!Dar nu credeam ca așa repede .Sa fii fericita și iubita Draga mea 😘 Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Aprilie 27, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Nici eu nu mă așteptam să mă fure cineva!Si nici gânduri nu aveam. Si nici măritată nu mă vedeam sau cu familie la casa mea. Sunt multe lucruri frumoase care mi s-au întâmplat aici în Oradea și asta pot spune că și o parte datorită vouă. Vă pupăcesc și vă mulțumesc pentru gândurile frumoase! 5 Link spre comentariu
kipri Reputație: 239 Postat Aprilie 28, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 28, 2020 Te pup dulce și poate ne vom mai vedea !!cel puțin sa ți aduc o ciocolata cind ți-e pofta .fererro 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum