Sari la conținut

Cristina 0733350328

Postări Recomandate

• Oras:oradea
  • Oras:oradea

Nu sunt suparata pe nimeni!! Insistati cu apelurile va rog!!"pok pok","adeun" voi sunteti unii dintre baietii cu care eu ma simt in largul meu!! Va astept pusy pe toti!!

crede-mă ca am insistat din greu si nimic. am sa mai incerc daca zici ca nu-i nici un bai cu mine :rax2

Link spre comentariu

Draga Cristina, abia astept sa revii,imi este dor de tine. Am fost doar o singura data la tine, dar timpul a fost dovada ca mi-a fost dor de tine. Vreau sa vin la tine cat mai curand, sa ma alinti cum nimeni nu a mai facut-o, sa avem parte de clipe frumoase, placute, intime, explozive.Vreau sa devii amanta mea nebunatica si sa vin numai la tine.

Te pup si astept sa imi dai un semn de invitatie.

Link spre comentariu
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"

Draga Cristina, abia astept sa revii,imi este dor de tine. Am fost doar o singura data la tine, dar timpul a fost dovada ca mi-a fost dor de tine. Vreau sa vin la tine cat mai curand, sa ma alinti cum nimeni nu a mai facut-o, sa avem parte de clipe frumoase, placute, intime, explozive.Vreau sa devii amanta mea nebunatica si sa vin numai la tine.

Te pup si astept sa imi dai un semn de invitatie.

No fras. Da' du-te, bre, cere-o de nevastă!

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Buna dragii mei!! Tin sa va anunt ca incepand de azi sunt pentru doar 4 zile in oradea!! Cu un mare regret ca nu pot sta mai mult pentru ca mie dor de cei care mau tinut aproape si nustiu daca am sa va pot revedea pe toti!! Imi doresc ca macar sa ne auzim la un telefon!! Va pwp si va astept telefoanele !!😘😘😘

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...