Sari la conținut

Cristina 0733350328

Postări Recomandate

• Oras:Tomorrowland
Postat

Cristina daca te plictisesti, nu faci niste  :snap poze noi ca sa ne faci pofta de s-x nebun?  :onbed  :innocent

• Like 1
  • Oras:oradea
Postat

Nu are cine să-mi facă. Singură nu mă pricep. Nu poti spune că mă plictisesc , problema este că sunt nimfomana și de la o vreme nu mă mai pot controla.

• Like 1
Postat

Poftă ti se face lângă mine, nu uitandu-te la niște poze.😜 însă e prea greu să spun:stop , gata nu mai vreau p..... din contră vreau pe zi ce trece mai multtttttt

• Like 1
Postat

Poftă ti se face lângă mine, nu uitandu-te la niște poze.

Trebuie sa fac timp ca sa-mi demonstrezi asta!  :hmmm

• Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

Hmmm... Sigur vrei recenzii? Vezi ca eu scriu nuvele si poezii, dar am nevoie de multa inspiratie :laugh2

• Like 1
Postat

Sunt și fapte...Mai mult ca fapte,vino să te convingi și să vezi cu adevărat ce poate face o nimfomana sau o amantă perfectă. Atunci o să-mi spui că m-ai lua si la pachet😜

• Like 2
Vizitator futbineditat
Reputație: 0
Postat

Vreau pulăăă !!!!!!

Demult sper sa te intalnesc, ai fost in zona dar te-am ratat. Nu am apucat sa sun la o zi cred dupa ce ai ajuns ai si plecat. Pestii flamanzi si nenorociti te-au alungat, de asta ai plecat de urgenta fara sa anunti atunci.

Vizitator futbineditat
Reputație: 0
Postat

Nu are cine să-mi facă. Singură nu mă pricep. Nu poti spune că mă plictisesc , problema este că sunt nimfomana și de la o vreme nu mă mai pot controla.

Nimfomana :shockedTraba sa te am neaparat! Ma dau pe mana ta :blushing2  :rax2  :laugh2 Daca o fi sa mor, mor satisfacut ca am vazut si simtit ce poate face o nimfomana adevarata.

Postat

Sunt și fapte...Mai mult ca fapte,vino să te convingi și să vezi cu adevărat ce poate face o nimfomana sau o amantă perfectă. Atunci o să-mi spui că m-ai lua si la pachet

stiu foarte bine ce poate face "tailandeza profesoara de sex" . faptele din trecut imi sunt inca in minte.

m-am cumintit insa deci sunt mai mult cu cititul recenziilor decat cu scrisul. am imbatranit vin tinereii din urma!

• Like 2
Postat

Dacă vroiam bani scriam:"vreau baniii" înainte de a-ti da cu părerea informează-te mai bine... Nu am făcut decât puțină gălăgie pe acest forum să văd cine scrie,cine comentează,cine se laudă,însă toți ați venit cu ideile nepregătite. Ați picat testul...O zi frumoasă să aveți!

• Like 2
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

am intrebat doar ce cadou doresti. era clar ca daca voiai bani,scriai asa cum ai zis, nu la m-am referit. :*

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

Salut, dragi Orădeni! Am fost in vizita in orașul vostru acest weekend cu scopuri educative, aveți un oraș foarte frumos, l-am luat la pas cat de cat și am fost încântat, dar asta-i irelevant. Ajuns aici am intrat pe forum sa văd ce se întâmpla in zona, nu mi-a luat mult sa ajung pe acest thread și sa ma pierd prin recenzii. Situația devenise evidentă, telefonul a fost dat, spre destinație am purces. Locația bine cunoscuta din ce am citit, ajuns relativ ușor, cu direcții de la Cristina. Ajuns in fata ușii, se deschide și observ un specimen frumos de femeie, nud, superba. Locația drăguța, lumini roșii ambientale, un vibe de sex sălbatic dar pasional in camera. Ne așezăm pe fotolii, o Èšigara, un pahar de apa, o poveste, totul ok. Ma simteam absurd sa fiu singurul îmbrăcat din camera așa ca am făcut cel mai logic lucru și acum eram din nou in echilibru. S-a scuzat sa facă dus, odată revenita s-a apropiat de mine hotărâtă și stând jos ii sărutam corpul și ne mângâiam. Piele fina, miros frumos și primitor. Ma ridica și continuam săruturi și mângâieri lascive, ajungem in pat, ma joc cu puța aia mică și drăguță, observ ca ii place mult și am decis ca era timpul sa o gust, și exact asta am făcut, pentru mult timp. Osavuram și simteam pulsațiile corpului ei. A urmat, un oral neprotejat, ambițios, pervers, romantic, și toate cele cuprinse între. Deloc grăbit, cantitatea optima de oral aș putea spune. Apoi momentul penetrării, protejate, a puței sus menționată. Foarte drăguț moment, un vagin moale și strâmt. Gemete și îmbrățișări, sărutări, câteva poziții, eram amândoi prinși in jocul acesta sexual. Dar pana la urma a venit momentul, mai rapid decât trebuia dar era de neoprit, și am savurat momentul in ea, simțindu-i pulsațiile și respirația grea. In concluzie o experiența reușită. M-am gândit și foarte probabil voi reveni in orașul vostru pentru a-l studia mai mult, și pentru a reveni la Cristina. Cristina, te pup😘 ai fost un partener de sex excepțional. Aștept cu drag următoarea noastră întâlnire.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...