Sari la conținut

Cristina 0733350328

Postări Recomandate

• Oras:ORIUNDE
Postat

Am vizitat-o azi pe gingasa semithailandeza care isi spune Cristina.Cu recenzia regulamentara voi reveni in curand. Multumesc Cristina pentru rabdarea pe care ai avut-o in maratonul de 45 minute pana la finish. Pentru mine a fost una dintre partidele cele mai reusite de pana acum.Promit ca revin. Creezi dependenta. Pupici.

Postat

Buna dragi futaciosi,

Am promis ca voi reveni cand am timp cu o recenzie .

Am sunat la numarul Cristinei, fiind tentat de mai mult timp in urma recenziilor si a pozelor provocatoare.

Nu mi-a raspuns , fiind ocupata dar a revenit ea pe Whatsup. Nu am cerut detalii de pret , cunoscandu-le , ci am trecut direct la programare, 1 ora de rasfat total.

M-am prezentat la locatia indicata de altfel cunoscuta, apartament unde e singura vizavi de Magazinul Crisul.

Am urcat la ea, mi-a deschis usa si mi-a placut surprins de ce vad,as-i  putea zice ca arata mult mai bine in realitate decat in poze. M-a asteptat intr-o tinuta sexy, s-a dus la dus, intre timp eu m-am dezechipat, functiona o aeroterma care a facut destul de multa caldura, eu am venit proaspat dusalit, parfumat, fiindca asa se cade cand te duci la ',buseala''.

Am intrat in camera, am pus pe masa de buna voie 200 de lei, ea nici macar nu s-a uitat la bani, lucru de apreciat, inseamna ca am fata de om serios.

S-ia dat jos singura lenjeria si fiind amandoi in picioare ne-am sarutat pasional dupa care fara nici o discutie am lasat imaginatiei sa decurga lucrurile normal.

Am trecut in patul matrimonial, lumini ambientale, ce mai am crezut ca avenit Thailanda in Oradea. Mentionez ca d-soara Cristina este chiar cu origini semi-thailandeze. Corp slim, o foarte buna cunoscatoare in materie, m-am simtit total placut. Este o adevarata nimfomana, dupa spusele ei, chiar ii place ce face, si aici se simte diferenta. Mi-a facut un oral neprotejat cu de toate, numai ploscaia madularul in gurita ei de aur, incercari de DT, dar fara alte cele, sarut pe tot corpul,gat, urechi, stie ce ii place ,,leu''-lui.

Am trecut la pat, a mai facut oral nu am cronometrat, dar eu rezist bine cateodata, nu sunt la prima incercare, s-a straduit din toate puterile sa ma simt bine, a pus prezervativul si am trecut la sex normal in diferite pozitii, misionar, umeri-craci, LOT cu spatele,LOT cu fata, lingurita, doggy-style, nici eu nu mai stiu ce am omis din Kama-Sutra, iar oral si sex aproape nonstop, timp de 45 minute in care nu a fost deloc linistita, iar in final in pozitia zic eu ,,lenesului'', zice ea ''polonic'', eu zic ''lingurita'' am explodat in ea. Nu pot descrie cu lux de amanunte totul, fiindca am trait intens una dintre cele mai reusite partide de maraton sexual.

Iata si notele:

Locatie: 9 ( am vizitat baia doar dupa partida, facusem dus inainte, prosop curat cu de toate)

Corp :9 sanii mici, piele fina catifelata , miros placut fund un pic bombat de iti vine sa musti din el, dantura frumoasa.

GFE: 10 cu stelute , FK inclus, sarutari pe corp, mangaieli, nu te intreaba nimic, vine totul spontan:)

Atitudine 10, zambareata si vorbareata, draguta, amabila

Oral: am ales varianta ON , asa la rece nota 9

Normal: 10 se implica la maxim , geme, umeda,te freaca de te rupe, efectiv te fute ea :)

Anal: NU presteaza, pacat, sunt mare amator, dar trecem cu vederea.

Igiena: nimic de reprosat, mai ales ca s-a ''dusalit'' dupa ce am ajuns imediat, miros placut.

S-ar  putea sa imi fac abonament la ea, daca mai ramane prin zona, din pacate nu ai in Oradea prea multe optiuni in afara de fetele de la top.

Raport calitate-pret: eu zic OK, normal , corect

De recomandat DA, (posibil sa revin cu mare drag, doar daca nu patam imaginea primei intalniri, adica a doua intalnire sa fie la superlativ)

Aceasta micuta thailandeza a scos animalul din mine, era sa musc ''canapeaua'' atat de intens m-a ''lucrat''.

Felicitari, de unde atata energie, ..asta e tineretea...

De revenit? Cu siguranta ! Doar sa nu ne paraseasca. De cate ori doream sa revin la cineva, s-a ''evaporat''... 

Te pup Cristina, esti formidabila, nu am ce sa-ti reprosez :)

• Like 6
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Bună dragii mei ! Cel care ca si-a uitat ochelarii la mine rog să vină să îi returnez.

l-ai futut pe saracul baiat de a uitat de tot si de toate. inclusiv ca poarta ochelari. :)
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Eu o propun pe Cristina la TOP! Cu asta cred ca am spus tot. Acolo ii este locul. Asa poate se face oradeanca.

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Mă bucur din suflet că vă simțiți bine alături de mine și eu de voi. Să știți că am de gând să mă mut la voi in oraș. Cu siguranță la anu.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...