Sari la conținut

Cristina 0733350328

Postări Recomandate

• Oras:oradea
Postat

Ai dreptate adeun_dayic. Mă bucur că încă mai tii minte câte ceva despre mine. Nu mă așteptam. Pupici dulci iti trimit 💋💋💋💋

• Like 1
Postat

Pok pok a insistat un pic cu "squirtul" pentru că m-a întrebat și la fața locului iar răspunsul și la primit. Oricum l-am pus la EVITAT. O seară frumoasă vă doresc în continuare

• Oras:Oradea
Postat

Pe luni dupamasa imi faci si mie o programare???atunci ajung si eu in oras!!

Postat

Multumesc! Țin să anunț pe cei care încă nu au ajuns la mine că sunt brunetă. O parte lea plăcut ceea ce au văzut. Au venit complimente frumoase din partea lor și le mulțumesc. Cât despre poze nu are rost să le schimb. Cei care mă cunosc știu de ce sunt în stare. Pupici si vă aștept. Până pe data de 15 sunt disponibilă iar pe 16 îmi iau zborul la Constanța.

• Like 1
Postat

Si dupa fff mult timp am reusit sa ajung si eu la Cristina, o fatuca minunata.

Singura problema (a mea, mi-o asum !!!) e ca am asteptat atat de mult, puteam de-acum 2-3 ani sa ma bucur de momente cu adevarat senzuale.

Nu stau sa va povestesc prea multe, insa parerea mea e ca si-ar merita locul in Top... daca s-ar muta in permanenta la Oradea.

Locatie usor de gasit - langa Magazinul Crisul, programat rapid, dupa cum zicea si ea... am fost norocos sa pot lua o ora.

Ajuns la locatie m-am cerut la dus, am primit prosop curat, lasat cadoul pe masuta, a facut si ea dus si-apoi am trecut la actiune.

O experienta cum rar intalnesti, ar trebui sa devina standard de calitate in domeniu.

Asa cum zicea si ea... acum e bruneta, dar nu schimba cu nimic momentele de rasfat pe care le-am trait.

Cadoul: 250/h

Raport calitate/pret: excelent!

De revenit: Cu siguranta!

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am fost de 2 ori la Cristina,azi din nou.Servicii ireprosabile,igiena maxima,rabdare(si azi chiar aveam nevoie,desi ma grabeam)iesita din comun..pisicuts..nu ai vrea sa o muti la top?chiar isi merita locul..au mai fost propuneri dar vad ca au fost ignorate..deci,cine o mai vrea pe Cristina in top??

• Like 2
  • Oras:ORIUNDE
  • Oras:ORIUNDE
Postat

Am fost de 2 ori la Cristina,azi din nou.Servicii ireprosabile,igiena maxima,rabdare(si azi chiar aveam nevoie,desi ma grabeam)iesita din comun..pisicuts..nu ai vrea sa o muti la top?chiar isi merita locul..au mai fost propuneri dar vad ca au fost ignorate..deci,cine o mai vrea pe Cristina in top??

Si eu, dar nu va fi pentru ca nu e pe gustul lui pisicutz.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pai nu trebuie sa fie pe gustul lui,nici Andreea nu a fost si era in top..

Postat

Nu vă mai certați chiar dacă Sunt sau nu pe placul lui pisicutz eu mă simt bine și dacă nu sunt în top odată ce îmi respect meseria,programarile și sunt punctuală cu toți. Iubesc orașul ista, iubesc persoanele ce îmi pășesc pragul,Si nu in ultimul rand mă iubesc pe mine. Nu cred că câștig vreo medalie dacă mă aflu în top. Fetele care sunt în top ar trebui să le și placă ce face așa cum îmi place mie ...Nu numai pentru bani sau să fie doar lăudate. Vă pup și vă aștept. Peste câteva zile îmi iau zborul. O zi frumoasă vă doresc în continuare 💋💋💋

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu vă mai certați chiar dacă Sunt sau nu pe placul lui pisicutz eu mă simt bine și dacă nu sunt în top odată ce îmi respect meseria,programarile și sunt punctuală cu toți. Iubesc orașul ista, iubesc persoanele ce îmi pășesc pragul,Si nu in ultimul rand mă iubesc pe mine. Nu cred că câștig vreo medalie dacă mă aflu în top. Fetele care sunt în top ar trebui să le și placă ce face așa cum îmi place mie ...Nu numai pentru bani sau să fie doar lăudate. Vă pup și vă aștept. Peste câteva zile îmi iau zborul. O zi frumoasă vă doresc în continuare 💋💋💋

nu se certa nimeni dragutzo,doar te propuneam..iar in ce le priveste pe doamnele de la top,sunt ok si merita sa fie acolo,dar meriti si tu..atata tot.
  • Like 2
Postat

E ca si cum il rugați pe pisicutz să mă pună în top. La asta am vrut să mă refer. Am fost un pic pe grabă când am scris. Scuze daca v-am supărat sau deranjat. Nu că nu aș vrea la top dar trebuie să-l prindem pe pisicutz într-o stare bună! Iar eu mă simt într-un fel aiurea când cineva vrea să facă ceva pentru mine și nu poate din cauza unui singur motiv. Vă pup💋💋💋

Postat

Dupa multe incercari nereusite in sfarsit am ajuns si eu... ce pot sa spun...top top top. Superba tipa,nu te grabeste,prosoape curate,fara miros suspect... te face de nu te vezi... sper sa mai pot ajunge la ea!! Cadou 250/h lasat din proprie initiativa...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...