therocky Reputație: 18 Postat Ianuarie 30, 2020 Telefon: 0742781835 Oras:Oradea Telefon: 0742781835 Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Sunt de aceeaÅŸi părere cu Jonny.Cristina chiar că are ceva în plus faÅ£ă de celelalte fete,parcă te-ai întâlni cu prietena sau cu fosta la o partidă.M-am simÅ£it foarte bine cu ea,deja îmi creste pulsul cum mă gândesc la ea.Referitor la note:10 pe linie chiar mai multDrăguÅ£ă,prietenoasă,corp sexy,fk de vis.După cum am observat s-a simÅ£it bine ÅŸi ea cu mine datorită clickului.Apropo desertul cum Å£i-a plăcut?😉 1 Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Ianuarie 30, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Mulțumesc ptr desert. A fost yami yami delicios. Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Ianuarie 30, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Azi nu voi lucra. Nu mă simt în stare de nimic. Va pup si va aștept cu drag de mâine 1 Link spre comentariu
alcapone16 Reputație: 23 Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Cris mai ești activa sau ti-au venit baiurile. Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Februarie 6, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 6, 2020 Baiul meu ești tu! O să anunț când sunt activă. Momentan m-am mutat în altă locație. 2 Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Februarie 7, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 7, 2020 Disponibilă de la 12 până la 21:00Noua mea locația în Ioșia lângă Lidl la R 18 scara B.Vă pup pe toți în parte și vă aștept cu drag! 2 Link spre comentariu
chamber9 Reputație: 26 Postat Februarie 7, 2020 Oras:bihor Oras:bihor Partajează Postat Februarie 7, 2020 Disponibilă de la 12 până la 21:00Noua mea locația în Ioșia lângă Lidl la R 18 scara B.Vă pup pe toți în parte și vă aștept cu drag!Ceau Cristina,maine lucrezi? Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Februarie 7, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 7, 2020 Da lucrez. De la ora 13 până la 20 Link spre comentariu
comisirom Reputație: 84 Postat Februarie 7, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 7, 2020 Destul de selectivă dna!raspunde f rar la telefon! Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Februarie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Februarie 8, 2020 Nu cred ca selectiva,Ea e de fapt selecta,Si este chiar o diva,Eu zic ca se respecta.Iar cine o respecta,Primeste de la diva,Si totul se reflecta,In alta recidiva. 2 Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Februarie 8, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 8, 2020 Mulțumesc adeun_dayic. Pupici mulți iți trimite diva Cristina 2 Link spre comentariu
florinel00 Reputație: 152 Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Ceau! finalizare orala se poate??? Link spre comentariu
adreicristi Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 9, 2020 Mai este valabil numarul de telefon ? sun si intra ceva casuta vocala ... Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Februarie 11, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 11, 2020 Este valabil dar nu am lucrat zilele astea. Am fost într-un mic concediu. 3 Link spre comentariu
kipri Reputație: 239 Postat Februarie 13, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 13, 2020 Ai fost la Felix ...pisy ??😘😂 Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Februarie 13, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 13, 2020 Nu! Am fost la Arieșeni! 1 Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 49883 Postat Februarie 13, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 13, 2020 Nu! Am fost la Arieșeni!thailandezoooooooooo :snappy Link spre comentariu
kipri Reputație: 239 Postat Februarie 13, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 13, 2020 Wow .!!! Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Februarie 14, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 14, 2020 Dragi amatori,vânători,futăcioși,răutăciosi și prieteni dragi țin să vă anunț că mi-au venit baiurile și câteva zile nu voi fi în zonă!Mulțumesc pentru înțelegere și un weekend plăcut vă doresc. 1 Link spre comentariu
alcapone16 Reputație: 23 Postat Februarie 14, 2020 Partajează Postat Februarie 14, 2020 Dragi amatori,vânători,futăcioși,răutăciosi și prieteni dragi țin să vă anunț că mi-au venit baiurile și câteva zile nu voi fi în zonă!Mulțumesc pentru înțelegere și un weekend plăcut vă doresc.a întârziat putin Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Februarie 14, 2020 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Februarie 14, 2020 Dragi amatori,vânători,futăcioși,răutăciosi și prieteni dragi țin să vă anunț că mi-au venit BAIURILE și câteva zile nu voi fi în zonă!Mulțumesc pentru înțelegere și un weekend plăcut vă doresc.no lasa ca nu-i "BAI",Ca in cateva zile"BAIUL" nu il mai ai,Te pup chiar pe axile. Si te intorc frumos,Cum doar tu sti pe spate,Si ce e mai gustos,Ca buzele-ti crapte. La multi ani de Valentin 1 Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Februarie 15, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 15, 2020 Mulțumesc din suflet adeun_dayic 💋â¤ðŸ¥°ðŸ˜˜ 2 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9865 Postat Februarie 15, 2020 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Februarie 15, 2020 no lasa ca nu-i "BAI",Ca in cateva zile"BAIUL" nu il mai ai,Te pup chiar pe axile. Si te intorc frumos,Cum doar tu sti pe spate,Si ce e mai gustos,Ca buzele-ti crapte. La multi ani de ValentinNefiind chiar HalloweenCris a sângerat putinNu pe nas și nici pe guraCi mai jos... la crapatura Fix de Sf ValentinAdea s-a ncordat putinSi i-a scris o poeziePlin de inspiratie Despre mufă sangeroasaDe tampax consumicioasa... Oare baiul o trecutS-o dus Ade la futut? Thailandeza de ConstantaO cuprinse elegantaȘi de baiuri ne vorbesteCa știe ardeleneste Iar Impaleru tampitNu poate sta linistitȘi un banc are de spusBaiul e ca normal nu-s... Sa nu îndrăznească careva sa ma facă șovin sau naționalist ca mie îmi plac unguroaicele, țigăncile și mai ales țigăncile unguroaice. Nu ma pot abține sa le zic la Ade&Cris bancu.... Sper sa îl luați ca atare și sa nu va supărați. Oricum l-am modificat puțin 🤩 Pisti și Ion țărani ardeleni erau vecini și prieteni. Vine Pisti la Ion.... Ba Ioane spune și la mine ca eu nu înțelege care-i diferența între Bai și Catastrofa. Ion se scarpin în cap și amabil încearcă să-și ajute prietenul. Mai Pisti, dacă vine o molima și ne mor toate găinile, No atunci ii bai dar nu-i catastrofa. Dar dacă vine o molima și mor toți țiganii din sat, aia e catastrofa da nu-i bai 😄😄😄 3 Link spre comentariu
therocky Reputație: 18 Postat Februarie 16, 2020 Telefon: 0742781835 Oras:Oradea Telefon: 0742781835 Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 16, 2020 Ceau Cris,mâine esti disponibilă? Link spre comentariu
cris_cristina88 Reputație: 481 Postat Februarie 17, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 17, 2020 No x the impaler mai făcut să râd în miez de noapte🤣îi tare fain bancu! Poți să fi și sigur că de pe 18.02.2020 aparțin de Oradea. Știu că aveți nevoie de o ardeleancă. Eu sinceră să fiu mă bucur că o să aparțin de Bihor! 💋😘💋 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum