Sari la conținut

Cristina 0733350328

Postări Recomandate

Postat

E grele cu tine! Nu prea înțelegi limba română alcapone16.

ai făcut buletin de Oradea că nu înțeleg ce e cu data de 18.02.2020 ce va fi mâine.
  • Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

ai făcut buletin de Oradea că nu înțeleg ce e cu data de 18.02.2020 ce va fi mâine.

S-o măritat și o primit cetățenie - amu e ardeleanca... Are baiuri, începe propozițiile cu noa în loc de deci 😄😇ðŸ‘

• Like 1
tpc-cr.jpg

• Oras:oradea
Postat

Da x the impaler mi-am facut buletin de Oradea! Mi-am luat apartament în oradea!Am mașină înscrisă pe oradea! Îmi place aici la voi! Îmi place cu voi!

• Like 5
Postat

Da x the impaler mi-am facut buletin de Oradea! Mi-am luat apartament în oradea!Am mașină înscrisă pe oradea! Îmi place aici la voi! Îmi place cu voi!

Când facem o plimbare cu mașina?
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Când facem o plimbare cu mașina?

Ii platesti benzina plus tariful de 150 de lei pentru 30 de minute si te duce Cristinuca unde vrei.😂😂😂
  • Like 3
Postat

Mai bine lasi masina in parcare , te duci la ea , te prefaci ca esti cal. Si te calareste Cris , de te suce in cele mai frumoase "zone".

Iar daca o inspectezi are toate "formele" de relief posibile gagica, iar cand te afunzi in ea . Trebuie sa ai grija si sa faci un efort sa iti revi.

• Like 3
  • Oras:Bihor
  • Oras:Bihor
Postat

Pfuuu...eu nu stiu cum sa mai fac...demult tot incerc sa intru in legatura cu tine dar nimic...nu raspuns la apel, nu raspuns pe whatsup...foarte ghinionist sunt.

• Membru Premium
Postat

Felicitari :clapp  Acum, ca stiu ca nu mai dispari asa usor, promit ca vin sa mai lucram la relatia noastra :werinlove

• Like 2
tpc-cr.jpg

Postat

Vineri nu sunt disponibilă! De sâmbătă:

Program:10:00-22:00

Servicii:doar la telefon sau pe whatsapp

• Like 2
Vizitator traian_ionescu
Reputație: 0
Postat

pot si eu sa iti scriu pe whatsapp ca sunt traian si vreau o experienta cu tine ? :D

Postat

🤣🤣🤣 Unii dintre voi și-au schimbat numărul de telefon si eu nu vă mai am in agendă! Iar la numere numere necunoscute nu prea răspund! Si de aceea nu că aș avea vreun motiv!

Postat

Oare nici acuma nu te bagă ăștia la top ....dacă ai devenit Bihoreanca Draga mea ??😂😂😂.

Oricum ești la mine in Top 5

• Like 1
Postat

Scrie-mi pe whatapp că ești schema h. La numere necunoscute nu mai raspund doar la cei ce ii am in agendă

si eu dacă nu am fost de mult la tine si nu ai numarul meu ce tre sa fac sa mă primești 😘😘😘
  • Like 1
Postat

Am numărul tău! Hai că la asta nu te așteptai! Ar fi bine dacă închideți acest subiect...Prefer să răspund la cei fideli și știu sigur că vine decât la un necunoscut să spună că vine și nu mai vine! Mi-am format clientela mea! Răspund și la cei care nu îi am in agendă doar când am timp si pot!

• Like 1

Postat

De Marți până vineri nu voi fi în Oradea! Voi face programări doar pe whatapp pentru sâmbătă! Mulțumesc pentru înțelegere și pupici dulci.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...