Membru Premium x the impaler Reputație: 9931 Postat Iulie 15, 2020 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Iulie 15, 2020 Nu știu de ce tot apar în discuție, ca n-am zis nimic de Cristina... Nici măcar abonat n-am apucat să-i fiu. Profesoara de dans e Anemona (topul din Ms - fosta top și la Cj) 😀. Puteți sa o întrebați personal dacă nu ma credeți. Cristina mi-a fost draga de la prima vedere, dar n-am apucat sa o cunosc prea bine... 4
rocco s Reputație: 1340 Postat Iulie 16, 2020 Postat Iulie 16, 2020 Om mai retardat si mai scarbos ca bozgooru de sandor, rar am mai vazut :))) 4 1
sandor_sando Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2020 Postat Iulie 16, 2020 Ţăranule stii măcar ce inseamnă bozgor.
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Iulie 16, 2020 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Postat Iulie 16, 2020 Sanyi, hai amu', lasă-ne!
sandor_sando Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2020 Postat Iulie 16, 2020 Eu nici nu am vrut sã-l cunosc pe ea,eu ţin la familia mea.Nu mai îmi place sa fut oameni la cap.Pe mine mă cheamă hunor.Domnul iondelaraion când o să ai o familie să stai lângă iei nu departe.Eu acuma nu mai pot să mă duc acasă pentru că graniţele sunt închise nici de sărbător.Domnul iondelariaon.Cum m-o zis un prieten din curvă nu faci o femeie de acasă.
kipri Reputație: 239 Postat Iulie 16, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 16, 2020 Cristina e gravida numai revine . 1
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Iulie 17, 2020 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Postat Iulie 17, 2020 Eu nici nu am vrut sã-l cunosc pe ea,eu ţin la familia mea.Nu mai îmi place sa fut oameni la cap.Pe mine mă cheamă hunor.Domnul iondelaraion când o să ai o familie să stai lângă iei nu departe.Eu acuma nu mai pot să mă duc acasă pentru că graniţele sunt închise nici de sărbător.Domnul iondelariaon.Cum m-o zis un prieten din curvă nu faci o femeie de acasă.Moșule, nu zice nimeni că n-ar fi adevărat ce zici matale acolo.Cu toate astea, nu se face și nu-i de bun simț. Lasă-n pace viața privată a oamenilor, că presupun că dacă ești și tu văzut ieșind de la fetițe nu vrei să se lipească afișe-n parcuri și pe stâlpi cu fața ta. Drept îi?C-o fi sau nu gravidă, c-o fi poștălit-o ț-șpe la nuntă-n budă, E TREABA EI! Dacă ți-i musai să povestești pățania șogorilor, fă-o măcar mai elevat, în particular. Altfel e de prost gust și-ți dai cu firma-n cap. Numa' zâc. 4
Vizitator noel_dwane Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2020 Postat Iulie 17, 2020 Moșule, nu zice nimeni că n-ar fi adevărat ce zici matale acolo.Cu toate astea, nu se face și nu-i de bun simț. Lasă-n pace viața privată a oamenilor, că presupun că dacă ești și tu văzut ieșind de la fetițe nu vrei să se lipească afișe-n parcuri și pe stâlpi cu fața ta. Drept îi?C-o fi sau nu gravidă, c-o fi poștălit-o ț-șpe la nuntă-n budă, E TREABA EI! Dacă ți-i musai să povestești pățania șogorilor, fă-o măcar mai elevat, în particular. Altfel e de prost gust și-ți dai cu firma-n cap. Numa' zâc.Foarte bine zici . 4
kipri Reputație: 239 Postat Iulie 17, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 17, 2020 Eu doar am zis ca fata numai revine și ca își vede de familia ei .Nu cred ca am jignit spunind ca e gravida .Nu mi sta in caracter .
Vizitator sanyi2020 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2020 Postat Octombrie 1, 2020 Cristina când te întorci?
Membru Premium x the impaler Reputație: 9931 Postat Octombrie 1, 2020 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Octombrie 1, 2020 Cristina când te întorci?E aici :slap2 de unde vrei sa se intoarca? :laugh2 Atata doar ca s-a maritat si s-a facut fata cuminte.... 1
Vizitator sanyi2020 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2020 Postat Octombrie 1, 2020 E aici :slap2 de unde vrei sa se intoarca? :laugh2 Atata doar ca s-a maritat si s-a facut fata cuminte....Am crezut daca recomanda prietena se intoarce si ea la o pula.Daca s-a retras si s-a facut fata cuminte de ce nu a sters profilul de pe nimdomame?Nu o sa treaca mult timp si va intoarce ea la pula noastra a nimfomanilor.
kipri Reputație: 239 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Postat Octombrie 1, 2020 Sa mutat in Oradea sa poate vota pe Bolojan🤣 1
Vizitator sanyi2020 Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2020 Postat Octombrie 2, 2020 Sa mutat in Oradea sa poate vota pe Bolojan🤣Fostul client și viitorul soț vorbește.
Vizitator tralala90 Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2020 Postat Octombrie 2, 2020 Bolunzi sunteți 🤣🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum