rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 1, 2016 nb buna bobo
Administrator pisicuts Reputație: 114393 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 1, 2016 nb buna bobo 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 1, 2016 http://www.magiagifs.com.br/imagensglitter/glitterpersonagens_arquivo01/helloAnimation1.gif
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 Mi s-a sculat caru 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 1, 2016 Mi s-a sculat carurezolva-te )
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 rezolva-te ) Mai bine mă rezolvi tu. Fă gurița mare, că-ți fac ochii felinare 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 1, 2016 Mai bine mă rezolvi tu. Fă gurița mare, că-ți fac ochii felinareplay nice,we friends
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 play nice,we friends Ce zici, la Juventus - Empoli să iau 1 pauză 1final sau doar 1 solist, că e mai sigur? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 1, 2016 Ce zici, la Juventus - Empoli să iau 1 pauză 1final sau doar 1 solist, că e mai sigur?ma pricep la fotbal cam cum ma pricep la condus. fa cum stii,dar dupa ce iti iese biletu imi iei dulciuri de juma
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 ma pricep la fotbal cam cum ma pricep la condus. fa cum stii,dar dupa ce iti iese biletu imi iei dulciuri de juma Dacă-mi iese biletul, de jumătate dulciuri înseamnă vreo 7 coșuri de la Megaimage pline cu E-uri. Tu crezi că joc 10 lei să câștig 100 ? Dăț două palme P.S. De ce zice pisicul că te-ai dus la întâlnire cu Diamond în trening? Eu te știam aranjată și dickisită. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 1, 2016 Dacă-mi iese biletul, de jumătate dulciuri înseamnă vreo 7 coșuri de la Megaimage pline cu E-uri. Tu crezi că joc 10 lei să câștig 100 ? Dăț două palme P.S. De ce zice pisicul că te-ai dus la întâlnire cu Diamond în trening? Eu te știam aranjată și dickisită.pai nu ai pus tu ca o sa imi iei odata atatea dulciuri ca nu le pot cara? astept!Pisicuts abera ca de obicei, ce sa caut eu cu ala la intalnire? nu fi nebun!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 pai nu ai pus tu ca o sa imi iei odata atatea dulciuri ca nu le pot cara? astept!Pisicuts abera ca de obicei, ce sa caut eu cu ala la intalnire? nu fi nebun! pisicul nu minte, s-a jurat iar legat de dulciuri, îți aduc d-alea de mori tu după ele http://i68.tinypic.com/mmu4ub.jpg 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 1, 2016 pisicul nu minte, s-a jurat iar legat de dulciuri, îți aduc d-alea de mori tu după ele ti-as zice si eu de hidratat floarea cu limba,dar ma abtin, vezi bine
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 ti-as zice si eu de hidratat floarea cu limba,dar ma abtin, vezi bine Eu dau limbi dar doar cu limba burții.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 1, 2016 Eu dau limbi dar doar cu limba burții.obsinuiai sa spui des altceva te-ai smintit printre straini ori se cam vede ca ai imbatranit si ai nevoie de lecitina
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 obsinuiai sa spui des altceva te-ai smintit printre straini ori se cam vede ca ai imbatranit si ai nevoie de lecitina Printre străini m-am simțit ca acasă. Spuneam altceva că nu mă durea gura să zic. Tu crezi tot ce ți se spune?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 1, 2016 Printre străini m-am simțit ca acasă. Spuneam altceva că nu mă durea gura să zic. Tu crezi tot ce ți se spune? ma bucur ca te-ai simtit bine. taci ca m-ai fi lins si oblic. nu ma face sa imi dau drumu la gura acu ca se uita lumea la noi ca la tenis. astampara-te )
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 1, 2016 Acum am observat ca a scris titlul topicului cu albastru.Disperare mare pe sarmalagiu..Data viitoare trimite newsletters... Daca e desteapta fata asta, nu mai intra deloc pe forum si l-a terminat. Dacă 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 1, 2016 IMHO, daca e cu adevarat desteapta, nu mai intra 2-3 saptamani (cat sa se simta diferenta) si-apoi ii trimite un mail subtil: "Want me back? Nimic mai simplu, batem palma: iti asigur "x" pagini de content nou / zi, imi virezi "y" euro / luna si-mi faci username-u' fuchsia, cu patratele rotunde de culoare negru fosforescent..." S-au mai făcut astfel de propuneri de către oameni care au avut , au şi vor avea ceva serios de spus plus glume adevărate nu caterincă ieftină de autobază dar pisicul e Zgârie-brânză , că dacă era şoarece o mânca ... pe brânză 1
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Aprilie 1, 2016 Postat Aprilie 1, 2016 Poate s-o fi logat sarmalagiu' de pe contul lui @daywalker, asa de 1 aprilie, altfel nu gasesc nici o explicatie...Adica nu am ras destul?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 Poate s-o fi logat sarmalagiu' de pe contul lui @daywalker, asa de 1 aprilie, altfel nu gasesc nici o explicatie...Adica nu am ras destul? Da, recunosc, eu sunt pisicul 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 S-au mai făcut astfel de propuneri de către oameni care au avut , au şi vor avea ceva serios de spus plus glume adevărate nu caterincă ieftină de autobază dar pisicul e Zgârie-brânză , că dacă era şoarece o mânca ... pe brânză Ești membru și tu acolo?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 ma bucur ca te-ai simtit bine. taci ca m-ai fi lins si oblic. nu ma face sa imi dau drumu la gura acu ca se uita lumea la noi ca la tenis. astampara-te ) Dacă eu te-am lins vreodată , să dea Dumnezeu să îmi moară pula-n cur la tine și după aia să te fută Cordunenii până te ia Arafat personal cu elicopterul. 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 1, 2016 Dacă eu te-am lins vreodată , să dea Dumnezeu să îmi moară pula-n cur la tine și după aia să te fută Cordunenii până te ia Arafat personal cu elicopterul.yo, i said tone it down a bit ca nu am chef sa ma cert cu tinedaca esti marlan pa
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 yo, i said tone it down a bit ca nu am chef sa ma cert cu tinedaca esti marlan pa Vezi cum ești? Eu vroiam să-ți dau pula la frecat, romantic și erotic așa și tu..... :cry2 Nu mai există romantism în ziua de azi. Eu vreau dragoste, nu sex. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum