Sari la conținut

Mesaj Important pentru RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Mai bine mă rezolvi tu. Fă gurița mare, că-ți fac ochii felinare

play nice,we  friends :)

• Oras:Bucuresti
Postat

play nice,we  friends :)

Ce zici, la Juventus - Empoli să iau 1 pauză 1final  sau doar 1 solist, că e mai sigur?

• Like 1
Postat

Ce zici, la Juventus - Empoli să iau 1 pauză 1final  sau doar 1 solist, că e mai sigur?

ma pricep la fotbal cam cum ma pricep la condus. fa cum stii,dar dupa ce iti iese biletu imi iei dulciuri de juma :D

Postat

ma pricep la fotbal cam cum ma pricep la condus. fa cum stii,dar dupa ce iti iese biletu imi iei dulciuri de juma :D

Dacă-mi iese biletul, de jumătate dulciuri înseamnă vreo 7 coșuri de la Megaimage pline cu E-uri. Tu crezi că joc 10 lei să câștig 100 ? Dăț două palme

P.S. De ce zice pisicul că te-ai dus la întâlnire cu Diamond în trening? Eu te știam aranjată și dickisită.

• Like 1
Postat

Dacă-mi iese biletul, de jumătate dulciuri înseamnă vreo 7 coșuri de la Megaimage pline cu E-uri. Tu crezi că joc 10 lei să câștig 100 ? Dăț două palme

P.S. De ce zice pisicul că te-ai dus la întâlnire cu Diamond în trening? Eu te știam aranjată și dickisită.

pai nu ai pus tu ca o sa imi iei odata atatea dulciuri ca nu le pot cara? astept!

Pisicuts abera ca de obicei, ce sa caut eu cu ala la intalnire? nu fi nebun!

Postat

pai nu ai pus tu ca o sa imi iei odata atatea dulciuri ca nu le pot cara? astept!

Pisicuts abera ca de obicei, ce sa caut eu cu ala la intalnire? nu fi nebun!

pisicul nu minte, s-a jurat

iar legat de dulciuri, îți aduc d-alea de mori tu după ele

http://i68.tinypic.com/mmu4ub.jpg

• Like 3
Postat

pisicul nu minte, s-a jurat

iar legat de dulciuri, îți aduc d-alea de mori tu după ele

ti-as zice si eu de hidratat floarea cu limba,dar ma abtin, vezi bine

Postat

ti-as zice si eu de hidratat floarea cu limba,dar ma abtin, vezi bine

Eu dau limbi dar doar cu limba burții.

Postat

Eu dau limbi dar doar cu limba burții.

obsinuiai sa spui des altceva  :laugh2

te-ai smintit printre straini ori se cam vede ca ai imbatranit si ai nevoie de lecitina  :laugh2  :girly

Postat

obsinuiai sa spui des altceva  :laugh2

te-ai smintit printre straini ori se cam vede ca ai imbatranit si ai nevoie de lecitina  :laugh2  :girly

Printre străini m-am simțit ca acasă. Spuneam altceva că nu mă durea gura să zic. Tu crezi tot ce ți se spune?  :cry2

Postat

Printre străini m-am simțit ca acasă. Spuneam altceva că nu mă durea gura să zic. Tu crezi tot ce ți se spune?  :cry2

ma bucur ca te-ai simtit bine. taci ca m-ai fi lins si oblic. nu ma face sa imi dau drumu la gura acu ca se uita lumea la noi ca la tenis. astampara-te  :))

• Oras:sud
Postat

Acum am observat ca a scris titlul topicului cu albastru.

Disperare mare pe sarmalagiu..Data viitoare trimite newsletters...

Daca e desteapta fata asta, nu mai intra deloc pe forum si l-a terminat.

:)

Dacă

• Like 1
Postat

IMHO, daca e cu adevarat desteapta, nu mai intra 2-3 saptamani (cat sa se simta diferenta) si-apoi ii trimite un mail subtil: "Want me back? Nimic mai simplu, batem palma: iti asigur "x" pagini de content nou / zi, imi virezi "y" euro / luna si-mi faci username-u' fuchsia, cu patratele rotunde de culoare negru fosforescent..." :)

S-au mai făcut astfel de propuneri de către oameni care au avut , au şi vor avea ceva serios de spus plus glume adevărate nu caterincă ieftină de autobază dar pisicul e Zgârie-brânză , că dacă era şoarece o mânca ... pe brânză

• Like 1
Postat

Poate s-o fi logat sarmalagiu' de pe contul lui @daywalker, asa de 1 aprilie, altfel nu gasesc nici o explicatie...

Adica nu am ras destul?

Da, recunosc, eu sunt pisicul

• Like 2
Postat

S-au mai făcut astfel de propuneri de către oameni care au avut , au şi vor avea ceva serios de spus plus glume adevărate nu caterincă ieftină de autobază dar pisicul e Zgârie-brânză , că dacă era şoarece o mânca ... pe brânză

Ești membru și tu acolo? :)

Postat

ma bucur ca te-ai simtit bine. taci ca m-ai fi lins si oblic. nu ma face sa imi dau drumu la gura acu ca se uita lumea la noi ca la tenis. astampara-te   :))

Dacă eu te-am lins vreodată , să dea Dumnezeu să îmi moară pula-n cur la tine și după aia să te fută Cordunenii până te ia Arafat personal cu elicopterul.

• Like 3
Postat

Dacă eu te-am lins vreodată , să dea Dumnezeu să îmi moară pula-n cur la tine și după aia să te fută Cordunenii până te ia Arafat personal cu elicopterul.

yo, i said tone it down a bit ca nu am chef sa ma cert cu tine

daca esti marlan pa

Postat

yo, i said tone it down a bit ca nu am chef sa ma cert cu tine

daca esti marlan pa

Vezi cum ești? Eu vroiam să-ți dau pula la frecat, romantic și erotic așa și tu..... :cry2 :cry2

Nu mai există romantism în ziua de azi. Eu vreau dragoste, nu sex.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...