Sari la conținut

Mesaj Important pentru RozKendra

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Unde a postat? De ce n-a primit Ban?

Ai pierdut faza! se intampla pe la 3 dimineata!

• Like 2
Vizitator
Postat

N-au avut bre, s-au războit de zor! 

:rax2  :rax2

Vizitator
Postat

am uitat sa mentionez ca te stalpi pe langa poze de pag 5 tot targu jiu va avea profilu tau de curva printat

goodluck mai fii tu taree in gura curva proasta gaurita peste tot si mai fa tu faze de astea cu cineva care te va fute la propriu in gura pe viata sa vezi cum se simte sa iti fie rusine mergand pe strada

macar tu ai de ce

stai lina ca te aranjez eu

Esti nebuna  :laugh2 nu mai ai leac! Tu ai luat de bun tot ce ti-a zis Vladut!?

Nu sunt olteanca sunt moldoveanca  :laugh2

• Like 2
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Rozico , ești înconjurată ! Aruncă armele și ieși cu mâinile ridicate în șir câte unu” !

• Like 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Pisicuts, dar cu Rozeta ce faci? Și ea a postat niște poze ( se pare că ale lui @diamond.prince )cu fața. Ea e ... mai egală ca alții? Să nu mai spun de înjurăturile crunte! Păi ori suntem corecți, ori nu mai suntem!

Și trafic, de unde?

Vizitator
Postat

Unde?

Aici...a intrat unu si i-a pus poza cu fata si atunci a pus si ea poze cu baiatul ala din B.M!

• Oras:Bucuresti
Postat

Aici...a intrat unu si i-a pus poza cu fata si atunci a pus si ea poze cu baiatul ala!

E proastă rău

Vizitator
Postat

E proastă rău

Si atunci de ce o tii pe roz in semnatura ta? :laugh2

Vizitator
Postat

N-am prins gluma 

Ai o fata in semnatura...nu e roz?

Postat

=)) =)) Aia din semnătura mea este fix aia al cărei nume apare pe poză. O mexicancă sefă de cartel de droguri - Claudia Ochoa Felix.. Și există câtva asemănări (inclusiv fizice)  între aia și altă Claudia , una foarte prezentă în viața mea. :)

Cum pula mea să arate rozsloboz ca asta? Poate în visele ei de handicapată jerpelită.

• Like 3
Vizitator
Postat

Nup, aia e un "capo di tutti capi" mexicanca, care nu sta la discutie, iti trage doua gloante fara sa zica "pis". Pe cat de frumoasa este, pe atat este de letala. Cauta pe net filmul Sicario, si ai sa afli detalii despre Juarez, cel mai blestemat oras de pe fata pamantului...

https://i.ytimg.com/vi/Fp3MLfX6VNE/maxresdefault.jpg

• Like 3
  • Oras:Back home
  • Oras:Back home
Postat

Nup, aia e un "capo di tutti capi" mexicanca, care nu sta la discutie, iti trage doua gloante fara sa zica "pis". Pe cat de frumoasa este, pe atat este de letala. Cauta pe net filmul Sicario, si ai sa afli detalii despre Juarez, cel mai blestemat oras de pe fata pamantului...

Asta-i bagaboanta pistolara din Juarez ? ... arata bine mizdoneta dreaq !!!

• Like 2
  • Minus 3
Postat

:hihat :hihat  100% adevarat!

Vizitator
Postat

=)) =)) Aia din semnătura mea este fix aia al cărei nume apare pe poză. O mexicancă sefă de cartel de droguri - Claudia Ochoa Felix.. Și există câtva asemănări (inclusiv fizice)  între aia și altă Claudia , una foarte prezentă în viața mea. :)

Cum pula mea să arate rozsloboz ca asta? Poate în visele ei de handicapată jerpelită.

Ii cautasem deja numele pe net....dar am facut si eu o gluma! :D

hai ca va las ca trebuie sa prind un avion! :)

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

http://i65.tinypic.com/34zczs2.jpg

foarte frumoasa!!!!!!

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

rozkendra o baga in gura cu oo cu tot

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

D-aia o iubesc

tu si cu pisic cred ca o iubiti la nebunie

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...