Sari la conținut

Mesaj Important pentru RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat
:)
  • Oras:worldwide
Postat

:)

nu mustaci :)))

se mai satura omul de ciori care se cred berze si umbla vopsite pestrit ca papagali de orinoco

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

A'nviat Ariel ?   :laugh2

PS. Ariel, hai sa te invat ceva. Cere-i Motanului 1000 de euro sa ramai pe forum, daca nu iti da ii spui ca pleci. Nu mai intra doua trei luni si ai sa vezi ca te cauta si te angajeaza cu cel putin 1000/luna. Ce faci tu acum este apa de ploaie, doar face misto de tine....Fa cum iti zic eu ...stai cateva luni libera si te cauta el...atunci pui tu conditii.

• Like 3
Postat

A'nviat Ariel ?   :laugh2

PS. Ariel, hai sa te invat ceva. Cere-i Motanului 1000 de euro sa ramai pe forum, daca nu iti da ii spui ca pleci. Nu mai intra doua trei luni si ai sa vezi ca te cauta si te angajeaza cu cel putin 1000/luna. Ce faci tu acum este apa de ploaie, doar face misto de tine....Fa cum iti zic eu ...stai cateva luni libera si te cauta el...atunci pui tu conditii.

ma cauta si acu anxios asta daca dispar juma de zi :)) crezi ca esti primul care a zis asa? fix aceeasi idee au exprimat-o fatis thecat si miskin

stii ca te injura in gand in momentul citirii nu? :laugh2

Vizitator
Postat

uite  mi-a venit o idee ......... il iei pe Bogdan sambata sau duminica , ca tot e Corina in tara si veniti la Bucuresti , mergem la Han , mancam sarmale , mici , d'astea de sezon.

Ce zici ?

Am ajuns ! :)
  • Like 2
Postat

zic ca nu imi doresc sa il intalnesc pe bogdan fara nicio alta promisiune,nici macar la o bauta pana nu imi dovedeste practic ca se poate purta si frumos macar cateva saptamani dupa luni de stres si nervi.srr emotiile sunt spontane si non selectabile,compania efectiva si prezenta in jurul meu NU!

Vizitator
Postat

Te-ai fute?

Pă românește, zic :)

Mai stau cuminte o zi ...:)
  • Oras:pretutindeni
Postat

zic ca nu imi doresc sa il intalnesc pe bogdan fara nicio alta promisiune,nici macar la o bauta pana nu imi dovedeste practic ca se poate purta si frumos macar cateva saptamani dupa luni de stres si nervi.srr emotiile sunt spontane si non selectabile,compania efectiva si prezenta in jurul meu NU!

post-104506-0-13944400-1461869248_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator
Postat

Am ajuns ! :)

Te-ai fute?

Pă românește, zic :)

post-132363-0-39080100-1461869532_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Să realizezi ce ???

Am si eu niste treburi...

Postat

vezi ca ti-o iei in cap.sa nu ametesti de la presiune :)

Daaaaaaa, fă.....ai și tu dreptatea ta, sunt stresat și presionat dă....diferenţa dă fus orar =))

post-104506-0-72184800-1461869970_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Daaaaaaa, fă.....ai și tu dreptatea ta, sunt stresat și presionat dă....diferenţa dă fus orar =))

attachicon.gifFB_IMG_1461794073455.jpg

fara fa laicule :)

ai calatorit de torci neintors ori ce mormai rasturnat aici?

Vizitator
Postat

attachicon.gifFB_IMG_1461794073455.jpg

Ai mai pus ceva kilograme :)

Dă burtă zic :)

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Hai sictir =)) =)) =))

E dă la scaun? :)

Postat

Ce zici, fă?

incepi sa-mi redevii simpatic.nu degeaba m-am dus acu cateva sapt in biserica sa nerostesc cele rostite nefacute.ti-a fost de bun augur in timp ce prea rasfatatu si nu-l prea valorosu face parte-n piept cu serveru' de la ultima mea nefacuta :))

dar parca mari are dreptate ca te vad cam sferic :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...