Sari la conținut

Mesaj Important pentru RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

acum, in teorie... inteleg de la ce i se trage.

Dar nu-mi pot lua privirea de la comicul situatiilor in care va puneti... am avut eu un feeling cu multi ani in urma ca Bucurestiul are ceva mai mult decat rautate in el. Aceasta puritate a voastra ma incanta. Si cand te gandesti ce afurisita eram la varsta de 18 ani cand tata m-a trimis la cineva in Bucuresti... El credea ca sunt virgina.

Poți traduce?

Te rog frumos!

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Poți traduce?

Te rog frumos!

Pentru tine nu este necesar... esti prea drăguț, si te las alteia. Vorba aceea: lasa-ma ca sa te las.
  • Minus 1
  • Oras:worldwide
Postat

voi parasi definitiv acest playground virtual din pricina dezgustului "fara numar si pe sistem" a tristului afon de pisicuts

take care y all

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

...

post-3169-0-45852900-1464899176_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 8
Postat

voi parasi definitiv acest playground virtual din pricina dezgustului "fara numar si pe sistem" a tristului afon de pisicuts

take care y all

Ultima datã l-ai pãrãsit acum trei zile...

Postat

@roz... Ultima soluție... :)

post-3169-0-31339800-1464902306_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 8
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Wow rozkendra... băieții sunt pusi pe joacă, au inceput sa vadă telenovele si manele peste tot! Nu-i asa că plictiseala noastra e mai clean?...

• Minus 1
Reputație: 5960
  • Oras:Valhalla
Postat

Acuma in care moment suntem?Cand se iubesc sau cand se injura?

• Administrator
Reputație: 114595
  • Oras:La butoane
Postat

Acuma in care moment suntem?Cand se iubesc sau cand se injura?

suntem in momentul in care ea ma iubeste pe mine iar eu nu

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Reputație: 5960
Postat

Eh...se schimba imediat...trimite-i un sarut si-ti sare in gat...asa-i cu tineretu asta
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Ea, imbatata de amor, 

Ridica ochii. Vede

Luceafarul. Si-ncetisor

Dorintele-i increde:

- "Cobori în jos, luceafar blind, 

Alunecind pe-o raza, 

Patrunde-n codru si în gând, 

Norocu-mi lumineaza! "

El tremura ca alte dati

In codri si pe dealuri, 

Calauzind singuratati

De miscatoare valuri;

Dar nu mai cade ca-n trecut

In mari din tot inaltul:

- "Ce-ti pasa tie, chip de lut, 

Dac-oi fi eu sau altul? 

Traind în cercul vostru strimt

Norocul va petrece, 

Ci eu în lumea mea mă simt

Nemuritor si rece. "

Postat

Ce romantic, ce frumos... =))

Când i-am spus c-atarnã la poolã, m-a fãcut nebun cu capu' :)

'ai steaua ei :(

la pula carea rasarit

io cale atat de lunga

ca pizda iute sa ndarjit

lindicu sai ajunga

• Like 1
Postat

pe langa faptul ca mi-ai abuzat increderea si intimitatea a nu stiu cata oara publicand discutii private, poate ca ar fi trebuit intr-adevar sa postez si eu printuri la cand imi spuneai ca ai si tu sentimente pt mine, ca imediat ce te scoli de dimineata verifici daca am postat primul lucru pe care il faci, ca daca lipsesc o sg zi forumul este trist fara mine si te simti f aiurea, precum si zecile de mailuri si pmuri in care ti-am spus mereu ca am terminat-o ca eu nu pot accepta pe cineva ca tine si fii cu o persoana cu comportamentul tau si tu trageai de mine sa revin si sa ma razgandesc. de zeci de ori.

voiai o reactie de la mine,nu-i asa? uite o ai: nu ma mai deranja niciodata vreodata! pe nicio cale. daca o vei face si imi vei scrie fie si supernice sa ma intrebi de sanatate nu o sa iti raspund.notificarea de la mizeria ta de topic este deja inlaturata asa ca nu voi vedea ce debitezi in lipsa mea pe email

nu sunt interesata de tine dupa ce ti-am spus ca gata si ca plec. si in plus vreau sa repar lucrurile cu daywalker care nu se compara cu tine si nici intensitatea a ce simt pt el cu o smintire de a mea .efectiv te bagi intre noi prin ce faci tu aici si nu vreau ca acest barbat sa creada ca eu te caut si mor dupa tine in urma a ce aiurezi tu aici,cand eu de fapt nu mai am nicio treaba cu tine si e o reala neplacere sa iti vorbesc/interactionam. nu vreau sa vb DELOC , sa glumim, sa ne combinam, sa ne certam.  lasa-ma in pace! doar asta vreau, vezi de viata ta

Postat

pe langa faptul ca mi-ai abuzat increderea si intimitatea a nu stiu cata oara publicand discutii private, poate ca ar fi trebuit intr-adevar sa postez si eu printuri la cand imi spuneai ca ai si tu sentimente pt mine, ca imediat ce te scoli de dimineata verifici daca am postat primul lucru pe care il faci, ca daca lipsesc o sg zi forumul este trist fara mine si te simti f aiurea, precum si zecile de mailuri si pmuri in care ti-am spus mereu ca am terminat-o ca eu nu pot accepta pe cineva ca tine si fii cu o persoana cu comportamentul tau si tu trageai de mine sa revin si sa ma razgandesc. de zeci de ori.

voiai o reactie de la mine,nu-i asa? uite o ai: nu ma mai deranja niciodata vreodata! pe nicio cale. daca o vei face si imi vei scrie fie si supernice sa ma intrebi de sanatate nu o sa iti raspund.notificarea de la mizeria ta de topic este deja inlaturata asa ca nu voi vedea ce debitezi in lipsa mea pe email

nu sunt interesata de tine dupa ce ti-am spus ca gata si ca plec. si in plus vreau sa repar lucrurile cu daywalker care nu se compara cu tine si nici intensitatea a ce simt pt el cu o smintire de a mea .efectiv te bagi intre noi prin ce faci tu aici si nu vreau ca acest barbat sa creada ca eu te caut si mor dupa tine in urma a ce aiurezi tu aici,cand eu de fapt nu mai am nicio treaba cu tine si e o reala neplacere sa iti vorbesc/interactionam. nu vreau sa vb DELOC , sa glumim, sa ne combinam, sa ne certam.  lasa-ma in pace! doar asta vreau, vezi de viata ta

fii mai succinta

• Like 3
  • Administrator
Reputație: 114595
Postat

asta inseamna sa fii mafiot adevarat

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:pa
Postat

Stai ce? voi nici nu v-ati futut si aia e psycho bitch obsedata de tine?

HAHAHAHAAA

ps: am o sugestie pentru citat nou la semnatura:

Alo, pisicut, sugina4shit iar da puncte minus cu conturi clona

• Like 1
  • Minus 5
Postat

nu sunt interesata de tine dupa ce ti-am spus ca gata si ca plec. si in plus vreau sa repar lucrurile cu daywalker care nu se compara cu tine si nici intensitatea a ce simt pt el cu o smintire de a mea .efectiv te bagi intre noi prin ce faci tu aici si nu vreau ca acest barbat sa creada ca eu te caut si mor dupa tine in urma a ce aiurezi tu aici,cand eu de fapt nu mai am nicio treaba cu tine si e o reala neplacere sa iti vorbesc/interactionam. nu vreau sa vb DELOC , sa glumim, sa ne combinam, sa ne certam. lasa-ma in pace! doar asta vreau, vezi de viata ta

Daywalker știe cã vrei s-o repari? :)

Au' ce spune =)) =)) =))

post-104506-0-75680400-1465072490_thumb.jpgpost-104506-0-65170400-1465072514_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Hey rozkendra mai tii minte cand pisic a futut-o pe corina, pentru ca are tzatzele mai mari ca ale tale si mi-a dat warning dupa cateva zile ca i-am zis ca ar trebui sa nu faca poze cu fatza decat sa stea sa o blureze?

Hay last boratcorn si  gaysay inca astept minusurile pe postul de sus plus asta, sa mi-o sugeti de la varf pana la continuarea din bazin sub pubis

• Like 1
  • Minus 5

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hey rozkendra mai tii minte cand pisic a futut-o pe corina, pentru ca are tzatzele mai mari ca ale tale si mi-a dat warning dupa cateva zile ca i-am zis ca ar trebui sa nu faca poze cu fatza decat sa stea sa o blureze?

Hay last boratcorn si  gaysay inca astept minusurile pe postul de sus plus asta, sa mi-o sugeti de la varf pana la continuarea din bazin sub pubis

:console

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...