Sari la conținut

Mesaj Important pentru RozKendra

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nah, sunt parosi, n-au tate , nasol !

Ma gândeam la altceva, nu mai îmi amintesc, a fost ceva de-o clipa fiindu-mi tare somn... nu era ceva de vis, si nici nu stiu ce imaginezi tu. Cred ca era o imagine cu cineva care facea ceva. Nu spun acum ce a zis fiul meu... "Când trilogia c...-ului va deveni trilogia lumii" M-a intrerupt😕
  • Minus 1
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

nu era ceva de vis, si nici nu stiu ce imaginezi tu. Cred ca era o imagine cu cineva care facea ceva. 

Bine-a zis cine-a zis cand a zis ce-a zis! :)

• Like 2
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Bine-a zis cine-a zis cand a zis ce-a zis! :)

In genul : Asta ori e ceva, ori merge undeva !
  • Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Va complicati, a doar plictiseala... mintile ageră si inimile puternice au alte căi.

In genul : Asta ori e ceva, ori merge undeva !

Va complicati, e doar plictiseala... mintea ageră si inimile puternice au alte căi.

• Like 6
  • Minus 5
Postat

Va complicati, a doar plictiseala... mintile ageră si inimile puternice au alte căi.

Va complicati, e doar plictiseala... mintea ageră si inimile puternice au alte căi.

Pai, transmiti un mesaj de rezonanta cu Universul , in care toate sunt bune, inclusiv relele si cu toate astea te plictisesti ! Tu si Demiurgul !
  • Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pai, transmiti un mesaj de rezonanta cu Universul , in care toate sunt bune, inclusiv relele si cu toate astea te plictisesti ! Tu si Demiurgul !

Plictiseala e buna

• Minus 1
Postat

Plictiseala e buna

O singura curiozitate mai am si promit sa inchei ( in principiu sa ma retrag din nou in lumea-mi :) ), exista ceva rau ? Pentru ca daca nu exista, prin legea compensatiei nici bine nu prea avem !
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

O singura curiozitate mai am si promit sa inchei ( in principiu sa ma retrag din nou in lumea-mi :) ), exista ceva rau ? Pentru ca daca nu exista, prin legea compensatiei nici bine nu prea avem !

Nu te retrage... eu nu am memorie buna, cum nici El nu are... spui ca ba sunt egale sau ca exista o lege a compensație. Parca binele este ceva liber, caci altfel de ce-am mai pomenii de-un Dumnezeu...

• Minus 1
Postat

Nu te retrage... eu nu am memorie buna, cum nici El nu are... spui ca ba sunt egale sau ca exista o lege a compensație. Parca binele este ceva liber, caci altfel de ce-am mai pomenii de-un Dumnezeu...

A se vedea demonstratia lui Einstein , despre existenta Raiului si a iadului, daca nu exista rau cum stim ca binele e bine !
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tine de anumite condiții sa înțelegi binele?

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Este doar o perceptie inversată si cu urmări, sa zic necesare... Einstein a pus în tema... atât.

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cum ar veni, un fel de "de bine, de rau, nu exista nici rau nici bine, exista doar binele cel rau si raul cel bun" ? (don't mind me, doar ce-am vazut "Noso Lar" :) ) Continuati, ma scuzati ! :hihat

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cum ar veni, un fel de "de bine, de rau, nu exista nici rau nici bine, exista doar binele cel rau si raul cel bun" ? (don't mind me, doar ce-am vazut "Noso Lar" :) ) Continuati, ma scuzati ! :hihat

Asa ceva... tu vrei sa-mi zburde iară mintea la lucruri amuzante.

• Like 5
  • Minus 5
Vizitator
Postat

Asa ceva... tu vrei sa-mi zburde iară mintea la lucruri amuzante.

D'apai nu am eu de unde sti asta, nu ? :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

D'apai nu am eu de unde sti asta, nu ? :)

Da... sunt unele care nu le poți explica, care nu se lasă.
  • Minus 1
Postat

Einstein, dupa mine , a vazut lucrurile dintr-o perspectiva greu accesibila multora. Inteligenta foarte mare, e o povara ! O fi bine, o fi rau ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Einstein, dupa mine , a vazut lucrurile dintr-o perspectiva greu accesibila multora. Inteligenta foarte mare, e o povara ! O fi bine, o fi rau ?

La fel cum se zicea si despre frumusețe...? Sunt treburi la care nu am acces cu înțelegerea mea, dar chiar e bine asa. Nici nu merita sa vreau... e simplu. Poate E. a expus, atât doar... am spus. Cine are ochii sa vadă... aceeasi poveste. Si... pentru el a fost doar o pasiune, dar noi cu mintea noastra vedem ca un fenomen, genialitate.

• Like 5
  • Minus 5
Vizitator
Postat

La fel cum se zicea si despre frumusețe...? Sunt treburi la care nu am acces cu înțelegerea mea, dar chiar e bine asa. Nici nu merita sa vreau... e simplu. Poate E. a expus, atât doar... am spus. Cine are ochii sa vadă... aceeasi poveste. Si... pentru el a fost doar o pasiune, dar noi cu mintea noastra vedem ca un fenomen, genialitate.

Fenomenele dau nastere pasiunilor sau pasiunile fenomenelor ? :thinking :thinking :thinking Sa fie oare pasiunea-fenomenologica pe care a incercat Cioran sa o defineasca, fara a reusi si pe care Heidegger a numit-o "genialitate" ? :) Cum sa fie oare, draga Vis?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Fenomenele dau nastere pasiunilor sau pasiunile fenomenelor ? :thinking :thinking :thinking Sa fie oare pasiunea-fenomenologica pe care a incercat Cioran sa o defineasca, fara a reusi si pe care Heidegger a numit-o "genialitate" ? :) Cum sa fie oare, draga Vis?

Cum e mintea mea acum? Plictisită, tre' sa-i mai dau aer...

https://youtu.be/wZN1HKn3Qus

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cioran a un rău, când il prind în rai... il bat. A spus un pic prea multe despre el. Cochetărie...

• Like 5
  • Minus 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

veni-mi-ar lehamitea ,nah simpla captura webcam ca prima,dar fara lumina mai bn zis cu lumina slaba. si fara fishnet, asa simplu.

sa nu  imi sara voma cand ma vad comparata cu aia. ptuuuuui pisicuts ai terminat-o cu mine la faza asta.pe bune

tu esti rozkenda....? nu arati rau deloc...chiar interesant....pune o poza blurata la fata ...si sa fie cu fata sa

vedem cum ai sini...si parul...daca esti amabila nu trebuie sa-ti fie rusine cu corpul tau...mai ales daca este frumos...

• Administrator
Reputație: 114572
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

tu esti rozkenda....? nu arati rau deloc...chiar interesant....pune o poza blurata la fata ...si sa fie cu fata sa

vedem cum ai sini...si parul...daca esti amabila nu trebuie sa-ti fie rusine cu corpul tau...mai ales daca este frumos...

pre_1465296462__tumblr_n03226ov601r4g61u

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

daca asa arata mai bine imi tai cocosul....? doamne ce uritanie

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...