master_yoda Reputație: 66 Postat Aprilie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 2, 2016 Andiamo e un club de relaxare in Villach super frumos, usor de gasit, curat, fete gratioase si extrem de multe alegeri in doar o seara. Intrare 85 Euro (inclus halat, prosop, sauna, piscina, 2 beri, cina/pranz) 1/2 h cu doamna (sau domnisoara) - 70 Euro 90% dintre fete dupa arerea mea sunt romance. Frumos!
melcian Reputație: 52 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:home Oras:home Postat Aprilie 9, 2016 Misto! Care va sa zica 300de lei pe numar. Laser, frate!
robertosogur Reputație: 139 Postat Iulie 2, 2019 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 2, 2019 Salutare,am fost si eu saptamana trecuta,fetele sunt chiar faine,confirm pretul de 70€ ,ai de unde alege.Clubul e curat cu piscina jacuzzi,dusuri,chiar se merita. 1
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Iulie 2, 2019 Oras:București. Oras:București. Postat Iulie 2, 2019 De unde sunt fetele ?
v.antonov Reputație: 634 Postat Octombrie 28, 2021 Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti Postat Octombrie 28, 2021 Neata dragi confrati. In zona Villach sunt 2 cluburi: Andiamo si Welcum. Politica noua este sa nu mai calce roman acolo. Femeile care sunt toate romance sau majoritate covarsitoare au facut sindicat si i-au impus aceasta regula patronului Cristian Fabris …care a acceptat. Eu am fost acolo cu niste prieteni si nu am putut intra pe motiv ca e full clubul. Asta e politica mai noua: fara romani sau bulgari Astea sunt umilintele la care suntem supusi doar pt ca suntem ce suntem. Ciocane tari tuturor! 1 1
marius2023 Reputație: 68 Postat August 20, 2023 Oras:marte Oras:marte Postat August 20, 2023 mai sa fie vom plange
PeneCurCodex Reputație: -12 Postat Septembrie 2, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 2, 2024 On 10/28/2021 at 7:02 AM, v.antonov said: Neata dragi confrati. In zona Villach sunt 2 cluburi: Andiamo si Welcum. Politica noua este sa nu mai calce roman acolo. Femeile care sunt toate romance sau majoritate covarsitoare au facut sindicat si i-au impus aceasta regula patronului Cristian Fabris …care a acceptat. Eu am fost acolo cu niste prieteni si nu am putut intra pe motiv ca e full clubul. Asta e politica mai noua: fara romani sau bulgari Astea sunt umilintele la care suntem supusi doar pt ca suntem ce suntem. Ciocane tari tuturor! Nu prea cred in asta cu sindicatul. Alta trebuie sa fie treaba. Plus ca sunt perioade in care zona din jurul lacului pare pustie. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum