Sari la conținut

Bianca -0747457937

Postări Recomandate

• Oras:Cal victoriei
Postat

ORAL DEEPTHROAT iti place sa fii rasfatat. Iti doresti un amor cu pasiune si calitate. Te invit alaturi de mine si iti ofer oral deepthroat, normal si anal in orice pozitie, fara fite si fara graba, Bianca, 1.74 m, locatie Calea victoriei, langa radisson hotel

200 ron / 30 min/ o fin - sex total

200/ 1h/ 2 fin / oral si normal

300 / 1h/ 2 fin/ sex total

Atasez acum 3 poze, dar o sa revin curand si cu alte poze :)

Pt alte detalii, puteti intreba :)post-10068-0-45674500-1339503500_thumb.jpgpost-10068-0-69276400-1339503509_thumb.jpgpost-10068-0-13306100-1339503520_thumb.jpg

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Buna !!!si Salutam pe toata lumea!!!!!

Eu sunt in ceata total!!??.......nu inteleg nimic.Tu esti tu in poze sau incerci sa promovezi pe cineva???Esti MATROANA???

Mie mi se pare mai degraba ca suna ca un anunt!!!!

Sa transformat aceasta sectiune in mica publicitate sau sunt eu dus cu capul????

Rog pe cineva sa lamureasca treaba aici ca incepe sa miroasa a peste{se impute treba de la cap}.

BAFTA!!!!

Si nu uitati:pula'i pula cat e tare

pizda'i pizda pana moare!!!!!

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Mda... cate probleme ai ...

Bianca imi este colega, si din anumite motive i-am postat anuntul si pozele aici :)

Sectiunea se numeste "Orientare.consiliere si informare" ... deci unde-i problema, si mai exact care-i problema ta de te atatci atat?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.