pulifrici3 Reputație: 110 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 18, 2016 Observ ca Bella primeste doar recenzii bune, eu sunt un mare iubitor al masajelor erotice de calitate si chiar ii fac o vizita curand.Revin cu recenzii noi !Pup Bella !!
gyorgye69 Reputație: 4003 Postat Noiembrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19, 2016 Observ ca Bella primeste doar recenzii bune, eu sunt un mare iubitor al masajelor erotice de calitate si chiar ii fac o vizita curand.Revin cu recenzii noi !Pup Bella !! Promiti??
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2016 Postat Noiembrie 20, 2016 Bella Bella , Rogu-te si actualizeaza in semnatura serviciile si tarifele.Tare mult imi doresc sa ajung pe miinile , sinii si intte picioarele tale ! Myltumesc muuult !
mr. oki Reputație: 444 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Noiembrie 20, 2016 Dl Gelugun, Te salut si iti astept cu interes o recenzie despre Doamna, aici de fata. De mult ma tenteaza ideea de a merge, dar programarile fiind dupa 12.00, imi taie tot cheful. As prefera pana in 12.00, dar acest lucru nefiind posibil, am stat doar si am salivat la recenziile colegilor, Dar daca si tu vei spune ca e de mers, voi vedea cum voi face sa ma programez in intervalul orar impus si sa aliniez planetele cat sa pot ajunge. Sus catargul si sa auzim (numai) de bine P.S. Sarut-mana Bella!
pulifrici3 Reputație: 110 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 20, 2016 promit !
bella bella Reputație: 124 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Noiembrie 25, 2016 Tipuri de masaje si preturi: Masaj erotic nud -40' - 100 lei Masaj erotic nud - 60' - 160 lei Masaj role play - 60' - 180 lei( doar costumatie) , 200 lei( + scenariu) Masaj + baita cu spumite - 90' - 250 lei ( sampanie inclusa) Masaj pentru cuplu - 60' - 250 lei Masaj cu deplasare la hotel - 90'( drum inclus) - 300 lei Masaj + lap dance - 90' - 250 lei Masaj sado - 60' - 220 lei Program de lucru: luni, miercuri si vineri de la 14:00 la 20:00. (Posibilitatea de a aparea modificari) Programarile le fac dupa ora 12:00.(+/- 10-15 min) Locatie: centrala, aproape de Hyperion(calea Calarasilor) Un weekend minunat tuturor! 6
danut111 Reputație: 323 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Postat Noiembrie 25, 2016 Ești superba. ....te pup
raulmadrid Reputație: 1 Postat Noiembrie 30, 2016 Postat Noiembrie 30, 2016 Salutare, Este prima postare si sper sa bifez toate punctele, mai ales ca sunt inca sub influenta pozitiva a domnisoarei din titlu. Urmaresc de ceve vreme acest topic si dupa cateve nepotriviri de program am reusit sa stabilesc ieri o intalnire de 90 min cu Bella prin sms pt ora 17. Am primit toate detaliile gen adresa, interfon si etaj. La ora stabilita m am postat in fata blocului si i am dat un semn asteptand sa primesc ok-ul.Raspunsul a venit exact la 16:59 si iata ma in sfarsit fata in fata cu ea. Din clipa in care am avut primul schimb de replici, mi am dat seama ca am nimerit exact acolo unde mi am dorit. Bella este o domnisoare joviala, extrem de naturala, deschisa si cu care poti aborda foarte multe subiecte. Sa revenim la momentul in care am intrat in apartament...m a primit imbracata sumar, in pantalonasi scurti si un body, ambele negre. Ne luat in brate de parca ne cunosteam de o viata si i am facut un mic cadou de care s a bucurat. Bella este o femeie cu forme deosebite si o atitudine perfecta dpmdv. Am mers in camera cu pricina...aici era totul foarte bine pus la punct..lumanari, muzica in surdina, o atmosfera care pe mine m a facut sa ma simt foarte confortabil. Am desfacut o sticla de sampanie si pret de minute bune ne am intins la tigari si cateva discutii. Personal apreciez feminitatea si senzatie de GFE pe care ti o da aceasta domnisoara pe tot parcursul intalnirii. Bella a tras de timp cateva minute pt a crea conditiile perfecte in ceea ce urma sa se intample...si anume celebra "baita cu spumite". Dupa vreo 2 pahare de sampanie si 2-3 tigari am purces in baie (ce mi a placut a fost faptul ca Bella a inceput sa ma dezbrace inca din camera). Aici totul bine pus la punct...de la papuci, la 3-4 geluri de dus...cred ca erau mai multe ... Cat timp am intrat eu in cada, deja Bella a aparut cu paharele de sampanie, tigarile si cel mai important Ea intr o camasa de noapte neagra din matase...de care a scapat foarte repede. Sanii domnisoarei sunt peste medie ca si marime, dar foarte fermi si sensibili. Si iata ca am ajuns impreuna in cada....aici am fost placut surprins sa observ ca nu a fost doar o baie impreuna ci totul a fost foarte bine pus la punct. Retraiesc clipele si acum...ne am mangaiat...atins...rasfatat ( mai mult ea ) ...si finalizat. Am ramas intins in cada cateva minute...Bella mi a adus un prosop si apoi am mers din nou in camera. Aici din nou sampanie, tigari, bomboane si ras din plin. Dupa cateva minute bune...cand al meu dadea semne din inviorare...am inceput sa ne sarutam ca in liceu...si am fost efectiv trantit in pat ( apropo de pat...peste lenjerie este pusa o carpa de unica folosinta, care acopera tot patul). Bella a fost minunata si eu zic ca ne am simtit bine impreuna...dupa ce am finalizat am primit o felicitare "ai niste degete minunate, sa ti traiasca"...fapt ce ma face sa cred ca si ea s a simtit bine. A urmat un dus si apoi vroiam sa plec...trebuia sa ajung la meci...dar nu m am inteles cu domnisoara..."sa nu te aud ca pleci pana nu mai bei un pahar de sampanie cu mine"...puteam sa refuz?!?! Evident ca nu. Note: Locatie : 9 ( simplu de ajuns, locuri de parcare, toate cele la locul lor) Aspect Bella : 9 ( pt mine conteaza atitudinea, felul in care se mica prin casa) Masaj : 10 pt cel facut in cada ( in pat nu am apucat pt care eram foarte excitat de miscarile domnisoarei) Gfe : 10 ( cea mai lipicioasa si atitudine de colega deliceu) Cadoul : 250 lei + o mica atentie Dor to dor : putin peste 90 min Personal o sa revin cu mare placere la Bella. Te pup si ne vedem curand. 1
kristi22222 Reputație: 89 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Decembrie 1, 2016 Tipuri de masaje si preturi: Masaj erotic nud -40' - 100 leiMasaj erotic nud - 60' - 160 lei Masaj role play - 60' - 180 lei( doar costumatie) , 200 lei( + scenariu)Masaj + baita cu spumite - 90' - 250 lei ( sampanie inclusa)Masaj pentru cuplu - 60' - 250 leiMasaj cu deplasare la hotel - 90'( drum inclus) - 300 leiMasaj + lap dance - 90' - 250 leiMasaj sado - 60' - 220 leiProgram de lucru: luni, miercuri si vineri de la 14:00 la 20:00. (Posibilitatea de a aparea modificari) Programarile le fac dupa ora 12:00.(+/- 10-15 min) Locatie: centrala, aproape de Hyperion(calea Calarasilor) Un weekend minunat tuturor! cam in ce consta masajul sado ?
nycity Reputație: 4 Postat Decembrie 1, 2016 Postat Decembrie 1, 2016 Hello Beautiful Bella,I would like to know if you are working on Saturdays?Thank you,Stay safe
bella bella Reputație: 124 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Decembrie 2, 2016 Salutare, Este prima postare si sper sa bifez toate punctele, mai ales ca sunt inca sub influenta pozitiva a domnisoarei din titlu. Urmaresc de ceve vreme acest topic si dupa cateve nepotriviri de program am reusit sa stabilesc ieri o intalnire de 90 min cu Bella prin sms pt ora 17. Am primit toate detaliile gen adresa, interfon si etaj. La ora stabilita m am postat in fata blocului si i am dat un semn asteptand sa primesc ok-ul.Raspunsul a venit exact la 16:59 si iata ma in sfarsit fata in fata cu ea. Din clipa in care am avut primul schimb de replici, mi am dat seama ca am nimerit exact acolo unde mi am dorit. Bella este o domnisoare joviala, extrem de naturala, deschisa si cu care poti aborda foarte multe subiecte. Sa revenim la momentul in care am intrat in apartament...m a primit imbracata sumar, in pantalonasi scurti si un body, ambele negre. Ne luat in brate de parca ne cunosteam de o viata si i am facut un mic cadou de care s a bucurat. Bella este o femeie cu forme deosebite si o atitudine perfecta dpmdv. Am mers in camera cu pricina...aici era totul foarte bine pus la punct..lumanari, muzica in surdina, o atmosfera care pe mine m a facut sa ma simt foarte confortabil. Am desfacut o sticla de sampanie si pret de minute bune ne am intins la tigari si cateva discutii. Personal apreciez feminitatea si senzatie de GFE pe care ti o da aceasta domnisoara pe tot parcursul intalnirii. Bella a tras de timp cateva minute pt a crea conditiile perfecte in ceea ce urma sa se intample...si anume celebra "baita cu spumite". Dupa vreo 2 pahare de sampanie si 2-3 tigari am purces in baie (ce mi a placut a fost faptul ca Bella a inceput sa ma dezbrace inca din camera). Aici totul bine pus la punct...de la papuci, la 3-4 geluri de dus...cred ca erau mai multe ... Cat timp am intrat eu in cada, deja Bella a aparut cu paharele de sampanie, tigarile si cel mai important Ea intr o camasa de noapte neagra din matase...de care a scapat foarte repede. Sanii domnisoarei sunt peste medie ca si marime, dar foarte fermi si sensibili. Si iata ca am ajuns impreuna in cada....aici am fost placut surprins sa observ ca nu a fost doar o baie impreuna ci totul a fost foarte bine pus la punct. Retraiesc clipele si acum...ne am mangaiat...atins...rasfatat ( mai mult ea ) ...si finalizat. Am ramas intins in cada cateva minute...Bella mi a adus un prosop si apoi am mers din nou in camera. Aici din nou sampanie, tigari, bomboane si ras din plin. Dupa cateva minute bune...cand al meu dadea semne din inviorare...am inceput sa ne sarutam ca in liceu...si am fost efectiv trantit in pat ( apropo de pat...peste lenjerie este pusa o carpa de unica folosinta, care acopera tot patul). Bella a fost minunata si eu zic ca ne am simtit bine impreuna...dupa ce am finalizat am primit o felicitare "ai niste degete minunate, sa ti traiasca"...fapt ce ma face sa cred ca si ea s a simtit bine. A urmat un dus si apoi vroiam sa plec...trebuia sa ajung la meci...dar nu m am inteles cu domnisoara..."sa nu te aud ca pleci pana nu mai bei un pahar de sampanie cu mine"...puteam sa refuz?!?! Evident ca nu. Note: Locatie : 9 ( simplu de ajuns, locuri de parcare, toate cele la locul lor) Aspect Bella : 9 ( pt mine conteaza atitudinea, felul in care se mica prin casa) Masaj : 10 pt cel facut in cada ( in pat nu am apucat pt care eram foarte excitat de miscarile domnisoarei) Gfe : 10 ( cea mai lipicioasa si atitudine de colega deliceu) Cadoul : 250 lei + o mica atentie Dor to dor : putin peste 90 min Personal o sa revin cu mare placere la Bella. Te pup si ne vedem curand. Multumesc frumos. Ma bucur ca a meritat asteptarea si ca te-ai simtit bine. Te mai astept cu drag. P.s. Era fustita si un top mai scurt, gen bustiera si cearceaf de unica folosinta din material netesut. nu stiu aici daca se foloseste termenul asa dar la noi, cu carpa stergi praful )) Sper sa nu te superi pentru micile corecturi Un weekend superb!
bella bella Reputație: 124 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Decembrie 2, 2016 cam in ce consta masajul sado ?Buna. Masajul sado poate fii mai soft sau mai hard, depinde de preferinte si cerinte, si presupune: umilire, injosire, joc de rol stapana-sclav, batai, penetrari, pedepse, uro, etc. Detaliile se stabilesc la telefon in functie de ce doreste fiecare! 1
bella bella Reputație: 124 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Decembrie 2, 2016 Hello Beautiful Bella,I would like to know if you are working on Saturdays?Thank you,Stay safeHello. I usually work Monday, Wednesday and Friday. The days can change but this happens rarely. Wish you a great weekend!
unoarecare Reputație: 38 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2016 Bună Bella Pe masajul în cuplu, include masarea partenerei mele pana în ce măsură, include cunnilingus (tu ei)? Și sa intervin și eu sa fac sex cu ea și tu sa ne masezi, 3xciti pe amândoi în același timp? Cat timp și cat costa?
paulandrei82 Reputație: 26 Postat Decembrie 4, 2016 Postat Decembrie 4, 2016 Vizitat aceasta sirena, fiind primul meu masaj erotic, noroc cu un coleg ca a anulat o programare. Despre ce s-a intamplat in cele 60 de minute ramane intre noi, dar conform regulamentului mai jos gasiti notele: LOCATIE: bloc curat, etaj superior, locatie curata si frumos amenajata - 10FATA: niste sani minunati, draguta la fata, foarte sociabila si deschisa - 10GFE: m-am simtit mai tanar cu cel putin 15 ani, si agatam o fata la petrecere - 10ACTIUNEA: o ora cu trairi intense -10++IGIENA: no comment - 10 De revenit? NORMAL, dar de data asta incerc programare de pe o zi pe alta Bella, multumesc pentru prima experienta de acest gen si sper sa mai fie tot in compania ta. Ai grija de tine (stii tu)! 2
bella bella Reputație: 124 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Decembrie 6, 2016 Bună Bella Pe masajul în cuplu, include masarea partenerei mele pana în ce măsură, include cunnilingus (tu ei)? Și sa intervin și eu sa fac sex cu ea și tu sa ne masezi, 3xciti pe amândoi în același timp? Cat timp și cat costa?Buna! Masajul la cuplu include masarea ambilor parteneri daca acestia doresc. La doamne/domnisoare, da, le pot face cunni dar depinde de acestea. Aici imi rezerv dreptul de a alege la care femei le fac si care nu( depinde de igiena, chimie, etc). Cuplul poate avea si activitate sexuala iar daca acestia doresc pot sa ma uit doar sau sa intervin dar fara ca eu sa fac sex. O ora este 250 lei iar mai multe detalii se discut la telefon. O zi frumoasa!
bella bella Reputație: 124 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Decembrie 6, 2016 Vizitat aceasta sirena, fiind primul meu masaj erotic, noroc cu un coleg ca a anulat o programare. Despre ce s-a intamplat in cele 60 de minute ramane intre noi, dar conform regulamentului mai jos gasiti notele: LOCATIE: bloc curat, etaj superior, locatie curata si frumos amenajata - 10FATA: niste sani minunati, draguta la fata, foarte sociabila si deschisa - 10GFE: m-am simtit mai tanar cu cel putin 15 ani, si agatam o fata la petrecere - 10ACTIUNEA: o ora cu trairi intense -10++IGIENA: no comment - 10 De revenit? NORMAL, dar de data asta incerc programare de pe o zi pe alta Bella, multumesc pentru prima experienta de acest gen si sper sa mai fie tot in compania ta. Ai grija de tine (stii tu)!Ma bucur ca te-ai simtit bine si iti doresc cat mai multe prime experiente numai placute! Pupici 1
zangg Reputație: 9 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 14, 2016 Bună! Lucrezi astăzi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2016 Postat Decembrie 18, 2016 Bella Bella , de unde ai venit sa ne extaziezi , sa ne relaxezi , sa ne ravasesti simturile la superlativ ?In plan virtual esti ultra, in plan real esti ireal de senzationala la toate capitolele Reusit-am sa anung in locatia magica a Bellei la ceas de seara , ultim client in ziua aceea.Simpatica si hazoasa la telefon , fata in fata m-a dat pe spate.Daca as spune ca este frumoasa , cu un corp de vis , plina de umor si vitalitate si tot ar fi prea putin.Nu are cum sa nu iti placa.Cu ea te simti ca si cu o amanta sau iubita.Am vibrat din prima clipa alaturi de ea si stilul ei.Locatie : 10Fata/ femeia senzationala : 10GFE : 10Masaj relaxare : 9Masaj body + erotic : 10Recompensa : 160 Lei una ora , 30 minute socializare fara taxare....Bella Bella , imi venea sa te iau acasa dar asa mi-as face abonament la tine !Cine are parte de Bellaterapie nu mai are nevoie de sex , ci de la dragoste in sus ! 6 1
paris_xs Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 19, 2016 Buna, Astazi esti?
laury Reputație: 24072 Postat Decembrie 19, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 19, 2016 Din ce citesc, Bella este belea de buna!😊
cornelus1980 Reputație: 153 Postat Decembrie 19, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 19, 2016 E rau de tot Iti recomand sa o vizitezi
bella bella Reputație: 124 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Decembrie 21, 2016 Bella Bella , de unde ai venit sa ne extaziezi , sa ne relaxezi , sa ne ravasesti simturile la superlativ ?In plan virtual esti ultra, in plan real esti ireal de senzationala la toate capitoleleReusit-am sa anung in locatia magica a Bellei la ceas de seara , ultim client in ziua aceea.Simpatica si hazoasa la telefon , fata in fata m-a dat pe spate.Daca as spune ca este frumoasa , cu un corp de vis , plina de umor si vitalitate si tot ar fi prea putin.Nu are cum sa nu iti placa.Cu ea te simti ca si cu o amanta sau iubita.Am vibrat din prima clipa alaturi de ea si stilul ei.Locatie : 10Fata/ femeia senzationala : 10GFE : 10Masaj relaxare : 9Masaj body + erotic : 10Recompensa : 160 Lei una ora , 30 minute socializare fara taxare....Bella Bella , imi venea sa te iau acasa dar asa mi-as face abonament la tine !Cine are parte de Bellaterapie nu mai are nevoie de sex , ci de la dragoste in sus !Dragul meu GG, Ma bucur ca ai trait acea scanteie de magie la care te-ai asteptat! Astept sa ne mai vedem cu drag. Pana atunci te imbratisez si inca o data multumesc foarte frumos pentru placuta surpriza! XOXO
bella bella Reputație: 124 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Decembrie 21, 2016 Dragii mei, Doresc sa va informez ca activitatea mea pentru anul acesta s-a incheiat. Multumesc tuturor celor care au trecut pe la mine, si multumesc pentru frumoasele si unele gustoase atentii. Ma bucur ca am decis sa vin la capitala, deoarece aici am cunoscut niste oameni deosebiti si speciali din care majoritatea sunteti voi! Sper sa va gasesc la anul la fel de frumosi, simpatici si pasionali. Va doresc un Cracin fericit alaturi de cei dragi, iar noul an sa va aduca impliniri pe toate planurile, multe multe bucurii si fericire! Pupici multi si imbratisari! Prietena voastra draga,Bella. 3
danut111 Reputație: 323 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Postat Decembrie 21, 2016 Mulțumim frumos. ....aceleași urări și pt tine.....pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum