bella bella Reputație: 124 Postat Iulie 11, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iulie 11, 2016 Bella Bella , Rogu-te sa cauti cu succes noua locatie mai la indemina....prin centru....Pina atunci esti cam inaccesibila...Dar tot o scumpa si o simpatica ramii , miammm ! Succes si numai bine !Buna! Buna! Exista posibilitatea sa raman si aici. Deocamdata m-am oprit din cautari si in functie de anumiti factori, in august voi stii mai exact daca ma mai mut sau nu. Poate reusesti sa ajungi oricum. Nu sunt chiar asa departe de centru! Pana atunci, multi pupici virtuali si o saptamana minunata iti doresc! 1
laur788 Reputație: 1470 Postat Iulie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2016 Bella cum sa fac sa dau de tine de cate ori am sunat nu te-am gasit asa ginion sa am eu
bella bella Reputație: 124 Postat Iulie 15, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iulie 15, 2016 Bella cum sa fac sa dau de tine de cate ori am sunat nu te-am gasit asa ginion sa am eu Buna. Imi pare rau ca nu ai reusit sa ajungi inca pe la mine. De azi intru intr-un ,,mini concediu''. Voi anunta aici cand ma intorc si poate vom reusi si noi sa ne intalnim atunci. Pupici 2
sokrat Reputație: 40 Postat Iulie 15, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 15, 2016 Cand vii , sa ne aduci poze noi
bella bella Reputație: 124 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iulie 25, 2016 Holla! Holla! De astazi incep iar activitatea. Fiind in continuare in cautarea unei noi locuinte, nu voi lucra toata ziua. In functie de vizionari voi pragrama si sedintele de masaj. Sper sa nu se lase cu suparare. Multumesc de intelegere si va doresc o saptamana minunata!XOXO 6
mario83 Reputație: -387 Postat Iulie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26, 2016 Sa ne anunti si pe noi cand gasesti ceva mai central.
nukiss Reputație: 9 Postat August 3, 2016 Telefon: geo_tandru Oras:bucuresti Telefon: geo_tandru Oras:bucuresti Postat August 3, 2016 Bună, as vrea sa știu dacă te pot găsi săptămâna asta în aceeași locație, Liberty?Mulțumesc și o zi cat mai buna
nukiss Reputație: 9 Postat August 3, 2016 Telefon: geo_tandru Oras:bucuresti Telefon: geo_tandru Oras:bucuresti Postat August 3, 2016 Bună, as vrea sa știu dacă te pot găsi săptămâna asta în aceeași locație, Liberty?Mulțumesc și o zi cat mai buna
bella bella Reputație: 124 Postat August 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 4, 2016 Bună, as vrea sa știu dacă te pot găsi săptămâna asta în aceeași locație, Liberty?Mulțumesc și o zi cat mai bunaBuna. Luna aceasta voi sta tot aici, iar de luna viitoare ne vom vedea la noua locatie. Voi reveni cu mai multe detalii. O zi frumoasa! 1
bella bella Reputație: 124 Postat August 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 4, 2016 Hola! Hola! Vreau sa ii felicit pe primii norocosi ai lunii, care vor avea de acum 5 femei in plus in casa, asteptandu-i la racoare! Luna aceasta ne vedem tot la locatia de langa Liberty Center, iar de luna viitoare, vin schimbarile, care urmeaza sa le anunt in saptamanile urmatoare. Pupici cu sclipici simpaticilor! 4
nukiss Reputație: 9 Postat August 4, 2016 Telefon: geo_tandru Oras:bucuresti Telefon: geo_tandru Oras:bucuresti Postat August 4, 2016 Cum cu 5 femei? Sâmbăta asta ai program? Merci. O zi cu impliniri
cocosel23 Reputație: 270 Postat August 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 4, 2016 Greu de prins domnisoara..
bella bella Reputație: 124 Postat August 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 4, 2016 Cum cu 5 femei? Sâmbăta asta ai program? Merci. O zi cu impliniriBuna. Nu lucrez in weekend- uri! O seara frumoasa iti doresc! 1
bella bella Reputație: 124 Postat August 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 4, 2016 Greu de prins domnisoara..Buna! Mi-am cerut scuze in avans pentru perioada aceasta. Dupa ce ma voi muta va fii mai usor pentru toata lumea! Multumesc de intelegere si iti doresc o seara placuta! 2
cocosel23 Reputație: 270 Postat August 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 5, 2016 Astazi lucrezi ??
vasilemarian79 Reputație: 0 Postat August 12, 2016 Postat August 12, 2016 Buna Bella, astazi lucrezi??
bella bella Reputație: 124 Postat August 12, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 12, 2016 Buna Bella, astazi lucrezi??Buna. Astazi nu lucrez. Ne auzim saptamana viitoare. Un weekend minunat! 2
sokrat Reputație: 40 Postat August 13, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 13, 2016 Sa revii cu poze noi te rog! ☺️ 1
bella bella Reputație: 124 Postat August 20, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 20, 2016 Buna! Un mic anunt doresc sa fac: saptamana urmatoare voi lucra pana joi (inclusiv) intre 12:30 - 20:00, dupa aceea voi fii plecata. Pana ne vedem... va doresc un weekend cat mai reusit! 1
tubuletz Reputație: 84 Postat August 29, 2016 Postat August 29, 2016 Va salut, Am fost convins de prestatia Bellei sa-mi impartasesc gandurile cu voi.Actiunea s-a petrecut saptamana trecuta, sunat insa nu mi-a raspuns, ulterior revenind Bella cu sms.Am aranjat intalnirea prin sms, avand noroc ca la ora 15 i s-a anulat o intalnire.Zis si facut la ora 15 sunt prezent la usa domnisoarei,tot in zona Liberty sunt intampinat destul de vesel caracteristic ei imbracata corespunzator, sanii la vedere, tocuri etc.Cu Bella ma simt ca si cu o fosta iubita, este foarte lipcioasa si foarte pupacioasa, optez pt 1 ora cu 2 finalizari, insa a doua finalizare nu a mai fost posibila ))Sesiunea a debutat fara dush fara nimic, ne-au luat dracii pe amandoi, sarutandu-ne nebuneste.Atmosfera s-a incins implicit si noi, iar de aici fata incepe sa-si puna tehnicile prin care sa finalizezi in aplicare.Nu te mai intereseaza masaj nu te mai intereseaza nimic, daca te lasi purtat de val si pe mana ei, faci cea mai buna alegere.Este incredibil ce senzatii iti ofera, ai impresia ca iti face oral insa ti-o prinde intre gat si ti-o freaca pana te zapacesti de tot.Imposibil sa pot rezista sa nu o gust, pasarica fara mirosuri, curata si ingrijita.iar de aici pana la a finaliza a fost un pas extrem de mic, pur si simplu nu ammai rezistat.Mers la dush, m am intors unde am stat putin la vorba, cu gandul sa incercam si repriza a doua insa eram "mort".Concluzie sunt a treia oara la Bella si cu siguranta voi mai revenii.In final doresc sa acord si notele actiunii: 9 Aspect10 Igiena10 FK9 Locatie dau nota aceasta din cauza lipsei aerului contitionat, te incingi de te iau dracii Cadou 150 ron /2 fin 3
misterboy Reputație: 15 Postat August 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 30, 2016 Anunță dacă ai revenit, Bela! Poate niste poze noi?
sokrat Reputație: 40 Postat August 31, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 31, 2016 Vrem poze noi
bella bella Reputație: 124 Postat August 31, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 31, 2016 Va salut, Am fost convins de prestatia Bellei sa-mi impartasesc gandurile cu voi.Actiunea s-a petrecut saptamana trecuta, sunat insa nu mi-a raspuns, ulterior revenind Bella cu sms.Am aranjat intalnirea prin sms, avand noroc ca la ora 15 i s-a anulat o intalnire.Zis si facut la ora 15 sunt prezent la usa domnisoarei,tot in zona Liberty sunt intampinat destul de vesel caracteristic ei imbracata corespunzator, sanii la vedere, tocuri etc.Cu Bella ma simt ca si cu o fosta iubita, este foarte lipcioasa si foarte pupacioasa, optez pt 1 ora cu 2 finalizari, insa a doua finalizare nu a mai fost posibila ))Sesiunea a debutat fara dush fara nimic, ne-au luat dracii pe amandoi, sarutandu-ne nebuneste.Atmosfera s-a incins implicit si noi, iar de aici fata incepe sa-si puna tehnicile prin care sa finalizezi in aplicare.Nu te mai intereseaza masaj nu te mai intereseaza nimic, daca te lasi purtat de val si pe mana ei, faci cea mai buna alegere.Este incredibil ce senzatii iti ofera, ai impresia ca iti face oral insa ti-o prinde intre gat si ti-o freaca pana te zapacesti de tot.Imposibil sa pot rezista sa nu o gust, pasarica fara mirosuri, curata si ingrijita.iar de aici pana la a finaliza a fost un pas extrem de mic, pur si simplu nu ammai rezistat.Mers la dush, m am intors unde am stat putin la vorba, cu gandul sa incercam si repriza a doua insa eram "mort".Concluzie sunt a treia oara la Bella si cu siguranta voi mai revenii.In final doresc sa acord si notele actiunii: 9 Aspect10 Igiena10 FK9 Locatie dau nota aceasta din cauza lipsei aerului contitionat, te incingi de te iau dracii Cadou 150 ron /2 finMultumesc pentru cuvintele frumoase! Mereu este o placere sa te revad. Esti un simpatic si un domn. Pupici multi 1
bella bella Reputație: 124 Postat August 31, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 31, 2016 Anunță dacă ai revenit, Bela! Poate niste poze noi?Voi anunta! Stai linistit ca nu uit de voi! Desigur ca o sa pun si poze noi! O zi frumoasa! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum