adriian10 Reputație: -385 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Septembrie 21, 2015 mai filmati clienti?
stalingrad Reputație: 44 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 28, 2015 Fost într-o noapte ploioasă pe acolo, lipsit de alte opțiuni.Plecat dezamăgit.Intrat cu o tipă, Bella, destul de sexy (8,5), însă apatică.Masajul erotic aproape inexistent: 3 (mai mult m-am ocupat eu de ea, căci nu mă pot detașa de concepția ca femeia să se simtă bine cu mine);GFE: 4-5 (nu mi-a vorbit rece, n-avea cum, când clitorisu-i era fierbinte..., dar atât);Igienă: să zicem că nu am simțit vreo exalație.Preț: 200 lei o oră, fără accesorii. - Am rămas blocat, dar, cum am spus, ploua, nu aveam alternativă și doream o ejaculare al cărei autor să nu fiu eu. Impresia mea e că administratorii acestui salon nu știu pe ce lume trăiesc. Ar trebui să-i întoarcem noi cu picioarele pe pământ.Cu toate acestea, există o oarecare clientelă pentru că țin deschis până noaptea târziu (în acest punct Cleo are mult de pierdut) și fac trocuri substanțiale cu taximetriștii. Necunoscătorii (mulți din afara țării, am auzit vorbindu-se engleză) pun botul.Imaginea de ansamblu a locației, lăsând la o parte figurile de pe pereți și din camere, este a unei fabrici cu benzi rulante și cu minimă atenție către discreție (când am fost la baie, am dat peste străini, bărbați, și la început, și la final). Concluzia: sistem industrial cu prețuri de elită. Nu voi mai reveni în veci de veci. PS Și nu voi înțelege niciodată de ce un patron cheamă la lucru noaptea fete cărora le dau ochii geană-n geană, de obosite ce sunt. Dacă tot îți faci un titlu de glorie din programul non-stop, asigură-te că fetele sunt freș, mai ales într-un domeniu în care vioiciunea e mult mai importantă decât dacă ar fi, să zicem, vânzătoare de semințe. 8 10
estrogen Reputație: 1675 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 28, 2015 Fost într-o noapte ploioasă pe acolo, lipsit de alte opțiuni.Plecat dezamăgit.Intrat cu o tipă, Bella, destul de sexy (8,5), însă apatică.Masajul erotic aproape inexistent: 3 (mai mult m-am ocupat eu de ea, căci nu mă pot detașa de concepția ca femeia să se simtă bine cu mine);GFE: 4-5 (nu mi-a vorbit rece, n-avea cum, când clitorisu-i era fierbinte..., dar atât);Igienă: să zicem că nu am simțit vreo exalație.Preț: 200 lei o oră, fără accesorii. - Am rămas blocat, dar, cum am spus, ploua, nu aveam alternativă și doream o ejaculare al cărei autor să nu fiu eu. Impresia mea e că administratorii acestui salon nu știu pe ce lume trăiesc. Ar trebui să-i întoarcem noi cu picioarele pe pământ.Cu toate acestea, există o oarecare clientelă pentru că țin deschis până noaptea târziu (în acest punct Cleo are mult de pierdut) și fac trocuri substanțiale cu taximetriștii. Necunoscătorii (mulți din afara țării, am auzit vorbindu-se engleză) pun botul.Imaginea de ansamblu a locației, lăsând la o parte figurile de pe pereți și din camere, este a unei fabrici cu benzi rulante și cu minimă atenție către discreție (când am fost la baie, am dat peste străini, bărbați, și la început, și la final). Concluzia: sistem industrial cu prețuri de elită. Nu voi mai reveni în veci de veci. PS Și nu voi înțelege niciodată de ce un patron cheamă la lucru noaptea fete cărora le dau ochii geană-n geană, de obosite ce sunt. Dacă tot îți faci un titlu de glorie din programul non-stop, asigură-te că fetele sunt freș, mai ales într-un domeniu în care vioiciunea e mult mai importantă decât dacă ar fi, să zicem, vânzătoare de semințe.Daca ai mers acolo cu taxi, 50 RON i-au dat fetele taximetristului care te-a adus. Pt ca in rest tariful este de 150 sau cel putin asa era cand am fost eu. Si eu era sa patesc treaba asta odata noroc ca m-am ridicat sa plec, moment in care mi-au zis ca e OK si cu 150. 2
dibolu6969 Reputație: 173 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:CJ Oras:CJ Postat Noiembrie 2, 2015 Vizitat de cateva zile.Fete tinerele, destul de multeAm ales una foarte cruda pana in 20 ani pe care dupa 5 min am cerut sa o schimbe cu una mai experimentata.A venit altaPana la urma a fost ok, fata a acceptat 69 , atingeriGFE- 8Masaj-8Erotic-9Amenda 150 ron si am mai lasat un bonus 100 ron la finalTimp: putin peste o ora.Nu tin minte numele eram si putin ametit de alcol dar era bruneta, forme rotunde probabil pana in 25-28 aniParea a fi experimentata nu incepatoareA zis ca lucreaza numai night. 2
dibolu6969 Reputație: 173 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:CJ Oras:CJ Postat Noiembrie 22, 2015 Isis againAm fost cu Sonya si varu cu AlexaFete super ok, masaj erotic nota Recimand
dibolu6969 Reputație: 173 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:CJ Oras:CJ Postat Noiembrie 22, 2015 Isis againAm fost cu Sonya si varu cu AlexaFete super ok, masaj erotic nota 8.69Recomand 1
dumitrufarcas Reputație: 3 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Octombrie 27, 2016 Buna vreu sa va zic fratilor am fost si eu in locatia asta pe str.crizatemelor.am intrat cu o vaca pe nume sorana cam asa ceva,am intrat fericit si am iesit necajit pacat de banii aia.ce sa zic am fost la o laba trista ...avea un fund zici ca,era casa poporului...are si un tatuaj pe spate grasuna pai asa ceva nu am mai vaz in viata mea...cu asa fete dai faliment nici frumoasa nici vocabular o vaca cu tate atata tot.bine ca,nu am fost baut ca,ii dadeam o flegma in bot...o zi buna si aveti grija de asemenea speci.... 2
warrior85 Reputație: 22 Postat Octombrie 27, 2016 Postat Octombrie 27, 2016 Confirm si eu cele spuse de colegul dumitrufarcas. Am fost si eu acum ceva vreme la maseuza grasa cu tate mari de la salonul de pe crizantemelor si am fost tratat ca un kkt. La vremea respectiva n-am postat o recenzie pt ca n-aveam cont si mi-a fost lene sa-mi fac unul.Eu am ales-o pe dameza pentru ca fiind prea beat la acea ora si avand ei o lumina atat de difuza la salon de nu te puteai vedea om cu om, am fost impresionat de curul absolut enorm al damezei si de tatele la fel de enorme. Cand am intrat insa in camera si s-a dezbracat pai sa vezi nene munte de celulita ce avea de sus pana jos. Atata celulita n-am vazut in viata mea ba din cauza grasimii curul acum fiind gol golut arata ca dracul.In fine aspectul fizic ca aspectul fizic, dar madama vazand ca-s insurat s-a scarbit de mine atat de tare incat nu mi-a mai facut aproape nici un masaj exprimandu-si necontenit dispretul fata de cum mi-am permis sa vin la masaj eu barbat insurat si tinandu-mi o ora intreaga de morala crestina.In fine pierdut 150 leuti pe care mai bine i-as fi dat in continuare pe bautura si extazul ar fi fost garantat.In orice caz evitati cu orice pret.PS. Numele nici nu i-l mai tin minte ca eram mult prea beat la ora aia, dar oricum e inconfundabila are cel mai mare cur si tate dintre toate maseuzele de la toate saloanele si e bine trecuta de 30 de ani. 2
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Octombrie 27, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Octombrie 27, 2016 Confirm si eu cele spuse de colegul dumitrufarcas. Am fost si eu acum ceva vreme la maseuza grasa cu tate mari de la salonul de pe crizantemelor si am fost tratat ca un kkt. La vremea respectiva n-am postat o recenzie pt ca n-aveam cont si mi-a fost lene sa-mi fac unul.Eu am ales-o pe dameza pentru ca fiind prea beat la acea ora si avand ei o lumina atat de difuza la salon de nu te puteai vedea om cu om, am fost impresionat de curul absolut enorm al damezei si de tatele la fel de enorme. Cand am intrat insa in camera si s-a dezbracat pai sa vezi nene munte de celulita ce avea de sus pana jos. Atata celulita n-am vazut in viata mea ba din cauza grasimii curul acum fiind gol golut arata ca dracul.In fine aspectul fizic ca aspectul fizic, dar madama vazand ca-s insurat s-a scarbit de mine atat de tare incat nu mi-a mai facut aproape nici un masaj exprimandu-si necontenit dispretul fata de cum mi-am permis sa vin la masaj eu barbat insurat si tinandu-mi o ora intreaga de morala crestina.In fine pierdut 150 leuti pe care mai bine i-as fi dat in continuare pe bautura si extazul ar fi fost garantat.In orice caz evitati cu orice pret.PS. Numele nici nu i-l mai tin minte ca eram mult prea beat la ora aia, dar oricum e inconfundabila are cel mai mare cur si tate dintre toate maseuzele de la toate saloanele si e bine trecuta de 30 de ani. Așteptăm cetățenii de bine care o să-ți spună că nu se cuvine să mergi în stare de ebrietate la masaj, că nu trebuia s-o alegi dacă nu ți-a plăcut, că nu respecți femeia, că gusturile nu se discută, că atitudinea ta a fost nepotrivită și drept urmare ți-a răspuns cu aceeași monedă, că dacă are curu' mare nu se cuvine s-o jignești pe forum, că... în concluzie doar tu ești de vina iar domnișoară e mirifică. 3 5
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2016 Postat Octombrie 28, 2016 Așteptăm cetățenii de bine care o să-ți spună că nu se cuvine să mergi în stare de ebrietate la masaj, că nu trebuia s-o alegi dacă nu ți-a plăcut, că nu respecți femeia, că gusturile nu se discută, că atitudinea ta a fost nepotrivită și drept urmare ți-a răspuns cu aceeași monedă, că dacă are curu' mare nu se cuvine s-o jignești pe forum, că... în concluzie doar tu ești de vina iar domnișoară e mirifică. Pokerasule, cred eu ca i-ai dat microfonul in mana lui AA. Ma insel?
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Octombrie 28, 2016 Așteptăm cetățenii de bine care o să-ți spună că nu se cuvine să mergi în stare de ebrietate la masaj, că nu trebuia s-o alegi dacă nu ți-a plăcut, că nu respecți femeia, că gusturile nu se discută, că atitudinea ta a fost nepotrivită și drept urmare ți-a răspuns cu aceeași monedă, că dacă are curu' mare nu se cuvine s-o jignești pe forum, că... în concluzie doar tu ești de vina iar domnișoară e mirifică. Exact !!! Asa este!!!Nu e bine sa alegi ceva ce nu-ti place apoi sa dai bani pt acel ceva.Se numeste prostie. Iar gusturile intr-adevar nu se discuta.E ca si cum as zice de nevasta altuia ca e urata.Domle sa vina @traminer sa spuna daca nu -i asa!!! 5
traminer Reputație: 1806 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Octombrie 30, 2016 daca nu -i asa!!!
mihu Reputație: 155 Postat Ianuarie 11, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 11, 2018 Masaj prostata?
johnes Reputație: -4 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Stie cineva de Bella din acest salon ?
the punisher666 Reputație: 187 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Iad Oras:Iad Postat Iunie 13, 2018 Stie cineva de Bella din acest salon ?Acest salon este închis de luni bune! 1
johnes Reputație: -4 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 Dar unde lucreaza (daca lucreaza) Bella, si sub ce nume ? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum