roberto21 Reputație: 1 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Aprilie 5, 2016 salut as dori sa stiu daca este ceva prin ramnicu sarat.. Link spre comentariu
roberto21 Reputație: 1 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Daca ar avea si locatie ar fi si mai ok. Link spre comentariu
cliffenger Reputație: 174 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Aprilie 5, 2016 E georgiana.nu are locație,dar e ok fata.are topic pe aici.caută si o găsești. Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Aprilie 5, 2016 salut as dori sa stiu daca este ceva prin ramnicu sarat..Daca ai pune si un link cu apartamente in regim hotelier(ca eu nu am gasit), v-as fi facut eu o vizita.Dar nu am gasit nimic regim hotelier acolo Link spre comentariu
roberto21 Reputație: 1 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Daca ai pune si un link cu apartamente in regim hotelier(ca eu nu am gasit), v-as fi facut eu o vizita.Dar nu am gasit nimic regim hotelier acolosunt 2 pe unde mai vin razlete cate o dameza de pe mai stiu eu unde dar nu cred ca ti-ai dat interesu s-au mai bine zis nu ai avut cerinte pe acest micut oras Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Aprilie 5, 2016 sunt 2 pe unde mai vin razlete cate o dameza de pe mai stiu eu unde dar nu cred ca ti-ai dat interesu s-au mai bine zis nu ai avut cerinte pe acest micut orasCrede-ma ca iti spun cu toata sinceritatea ca am o agenda destul de incarcata cu persoane din rm sarat, care au venit la mine la buzau.As veni cu draga inima si la voi in oras, dar nu am gasit nimic la cautari pe net apart particulare ca regim hotelier. Sa inteleg ca nu as fi binevenita de te-ai exprimat asa? Link spre comentariu
roberto21 Reputație: 1 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Crede-ma ca iti spun cu toata sinceritatea ca am o agenda destul de incarcata cu persoane din rm sarat, care au venit la mine la buzau.As veni cu draga inima si la voi in oras, dar nu am gasit nimic la cautari pe net apart particulare ca regim hotelier. Sa inteleg ca nu as fi binevenita de te-ai exprimat asa?doamne fereste cum sa nu vreau sa fii la mn in oras..ar fi foarte ok ca si asa stau foarte prost cu timpu liber..as fi un fidel client de-al tau Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Aprilie 5, 2016 doamne fereste cum sa nu vreau sa fii la mn in oras..ar fi foarte ok ca si asa stau foarte prost cu timpu liber..as fi un fidel client de-al tau Pai tu fiind localnic poate ma ajuti cu un link cu ceva regim hotelier.Eu o sa mai caut pe net, dar daca nu gasesc nimic public e cam greu Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Pai tu fiind localnic poate ma ajuti cu un link cu ceva regim hotelier.Eu o sa mai caut pe net, dar daca nu gasesc nimic public e cam greuhttp://olx.ro/oferta/ofer-cazare-ID1Aj13.html#142ec7bee3 Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Aprilie 6, 2016 http://olx.ro/oferta/ofer-cazare-ID1Aj13.html#142ec7bee3Oferta asta am vazut-o si eu dar in una din pozele snuntului arata holul cu mai multe usi,seamana cu holul unui hotel. O sa dau tel sa intreb. Ms mult 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Oferta asta am vazut-o si eu dar in una din pozele snuntului arata holul cu mai multe usi,seamana cu holul unui hotel. O sa dau tel sa intreb. Ms multasta este singura oferta care am gasit-o,deci este o zona foarte saraca la capitolul regim hotelier! Mai poti incerca sa gasesti o pensiune ceva... Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Aprilie 6, 2016 asta este singura oferta care am gasit-o,deci este o zona foarte saraca la capitolul regim hotelier! Mai poti incerca sa gasesti o pensiune ceva...Am vazut ca nu sunt oferte. E cam greu in pensiune sau hotel ca nu toti iti perit vizite si ca sa staau sa justific mereu vizita bate la ochi.Voi vedea, poate totusi voi gasi ceva 1 2 Link spre comentariu
sfinxul75 Reputație: 39 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Ce rău ai ajuns Sultano ! Acum o să-ți zic " Miloaga S.A. " 😂 Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Am devenit imuna la prostie si la prosti asa ca....spor la revarsat prostia incontinuare, ca nu mai imi pun mintea cu tine. 1 2 Link spre comentariu
sfinxul75 Reputație: 39 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Aprilie 6, 2016 A la reclama Miloaga S.A. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum