cubacigar Reputație: 1161 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Aprilie 5, 2016 Noua pe site! Bruneta, dornica de sex, te astept la mine pentru a-ti satisface orice placere sau fantezie fara graba si fara inhibiti!Poze reale!!!!
bojoci Reputație: -397 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2016 Telefon inchis.
bojoci Reputație: -397 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2016 Telefon inchis permanent...
liviu58 Reputație: -7337 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Aprilie 11, 2016 Da,are telefonul închis pentru că lucrează numai de noapte 3 5
moni77 Reputație: 2129 Postat Aprilie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Aprilie 11, 2016 Da,are telefonul închis pentru că lucrează numai de noapteToate alea le știi )) :* 2 1
bojoci Reputație: -397 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2016 Da,are telefonul închis pentru că lucrează numai de noapteIn ce zona activeaza? ce tarife are?
ramon8219 Reputație: 10 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 Ceva detalii?.......... altfel degeaba!
cubacigar Reputație: 1161 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Autor Postat Aprilie 18, 2016 Incantat de pozele domnitei Rebecka am zis ca trebuie sa vad despre ce este vorba pozele sunt reale si chiar m-a asteptat imbracata ca intr-una din poze. Am contactat-o la nr afisat mai sus si m-am infiintat la ea la usa (vestitul rond Alba Iulia). Tipa este destul de innalta, cam pe la 1.68 si cred ca 45kg. Am stat putintel de vorba la o tigara si am purces catre camera de lucru. La primul glont n-am mai avut nevoie de oral asa ca am montat camera si am trecut la lucru . La cel de-al doilea glont a fost nevoie de ceva oral (protejat ca de obicei) dupa care am luat-o nitel la ciocan, cam 10-15 minutele si cateva pozitii si am finalizat. M-am dusat, imbracat si dus am fost.Gagica este ok pentru pretul cerut pentru cei ce prefera genul skinny. Notele juriului:Locatie: 10 - numa bun ap pentru futtingFata: 8.5 - putin cam slaba chiar si pentru un iubitor de fete slimOral: 8 - interesant chiar daca a fost cu fesuletNormal: 8 - nu se uda natural de nici un fel si am folosit un lubrifiant destul de aiurea ... cel putin pt mineAnal: N.A.Gfe: 8 - un paharel de suc, cateva discutii, client orientedTarif: 80fin - 100/2 gloanteOverall: un futai ok pentru pretul cerut mai ales ca aveam coaiele cat casa ) topicul vechi este mai joshttps://nimfomane.com/forum/topic/68290-0728875141-rebecka/?do=findComment&comment=1878547 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Si de ce nu ai postat in topicul deja existent?
cubacigar Reputație: 1161 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Autor Postat Aprilie 18, 2016 pai unul este la orientare si asta la testate ....
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 18, 2016 pai unul este la orientare si asta la testate .... Intotdeauna recenziile la fete care nu au fost testate inca trebuie scrise pe topicul deschis la orientare, adminul muta topicele cand apar recenzii
liviu58 Reputație: -7337 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Aprilie 23, 2016 Incantat de pozele domnitei Rebecka am zis ca trebuie sa vad despre ce este vorba pozele sunt reale si chiar m-a asteptat imbracata ca intr-una din poze. Am contactat-o la nr afisat mai sus si m-am infiintat la ea la usa (vestitul rond Alba Iulia). Tipa este destul de innalta, cam pe la 1.68 si cred ca 45kg. Am stat putintel de vorba la o tigara si am purces catre camera de lucru. La primul glont n-am mai avut nevoie de oral asa ca am montat camera si am trecut la lucru . La cel de-al doilea glont a fost nevoie de ceva oral (protejat ca de obicei) dupa care am luat-o nitel la ciocan, cam 10-15 minutele si cateva pozitii si am finalizat. M-am dusat, imbracat si dus am fost.Gagica este ok pentru pretul cerut pentru cei ce prefera genul skinny. Notele juriului:Locatie: 10 - numa bun ap pentru futtingFata: 8.5 - putin cam slaba chiar si pentru un iubitor de fete slimOral: 8 - interesant chiar daca a fost cu fesuletNormal: 8 - nu se uda natural de nici un fel si am folosit un lubrifiant destul de aiurea ... cel putin pt mineAnal: N.A.Gfe: 8 - un paharel de suc, cateva discutii, client orientedTarif: 80fin - 100/2 gloanteOverall: un futai ok pentru pretul cerut mai ales ca aveam coaiele cat casa ) topicul vechi este mai joshttps://nimfomane.com/forum/topic/68290-0728875141-rebecka/?do=findComment&comment=1878547Bravo frate,m-ai facut de data asta o sa trebuiasca sa-i fac si eu recenzie,placerea ta inaltute ,brunete, slabute :clapp :clapp :clapp 1 5
bojoci Reputație: -397 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2016 De 2 saptamani are telefonul inchis. Imi doresc sa o (re)vad, sunt aproape sigur ca ca ne-am intalnit in 2013 (cand se numea Alinutza si avea locatia la rond Baba Novac-atunci am platit 150 lei ora, dar nu am reusit a doua finalizare) si in 2014 (cand se numea Rebeca si avea locatia pe Postavarului-Titan Billa (de data asta, am platit tot 150 lei dar am reusit ambele finalizari). Pustoica era frumoasa, cu chip angelic, avea piercing in limbuta si buric, corp perfect, tenul creol, genul de pitzi pe care le gasesti in cluburi.
cubacigar Reputație: 1161 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Autor Postat Aprilie 26, 2016 De 2 saptamani are telefonul inchis. Imi doresc sa o (re)vad, sunt aproape sigur ca ca ne-am intalnit in 2013 (cand se numea Alinutza si avea locatia la rond Baba Novac-atunci am platit 150 lei ora, dar nu am reusit a doua finalizare) si in 2014 (cand se numea Rebeca si avea locatia pe Postavarului-Titan Billa (de data asta, am platit tot 150 lei dar am reusit ambele finalizari). Pustoica era frumoasa, cu chip angelic, avea piercing in limbuta si buric, corp perfect, tenul creol, genul de pitzi pe care le gasesti in cluburi. pai sa stii ca n-am mai vazut anunturile ei in ultimul timp ... poate revine pana la urma
bojoci Reputație: -397 Postat Mai 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2016 Poate confirma cineva daca mai activeaza?
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 3, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 3, 2016 si ei imi pun aceeasi intrebare 6
sxs Reputație: 180 Postat Mai 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 10, 2016 Maya are sanii are fff mici,nu cred ca e ea.
sxs Reputație: 180 Postat Mai 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 10, 2016 Scuze,e vb de alta Maya.
bojoci Reputație: -397 Postat Mai 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2016 Am clarificat aspectul pe topicul Mayei.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 10, 2016 nu este maya 1 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum