Sari la conținut

0728875141 Rebecka

Postări Recomandate

• Oras:Pe aici prin cartier
Postat

Noua pe site! Bruneta, dornica de sex, te astept la mine pentru a-ti satisface orice placere sau fantezie fara graba si fara inhibiti!Poze reale!!!!

post-2-0-15270200-1460979523_thumb.jpg

post-2-0-65587500-1460979524_thumb.jpg

post-2-0-28640000-1460979525_thumb.jpg

post-2-0-75925800-1460979525_thumb.jpg

• Oras:In inima femeilor
Postat

Da,are telefonul închis pentru că lucrează numai de noapte

• Like 3
  • Minus 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

Da,are telefonul închis pentru că lucrează numai de noapte

In ce zona activeaza? ce tarife are?

Postat

Incantat de pozele domnitei Rebecka am zis ca trebuie sa vad despre ce este vorba  :atm pozele sunt reale si chiar m-a asteptat imbracata ca intr-una din poze. Am contactat-o la nr afisat mai sus si m-am infiintat la ea la usa (vestitul rond Alba Iulia). Tipa este destul de innalta, cam pe la 1.68 si cred ca 45kg. Am stat putintel de vorba la o tigara si am purces catre camera de lucru. La primul glont n-am mai avut nevoie de oral asa ca am montat camera si am trecut la lucru :D. La cel de-al doilea glont a fost nevoie de ceva oral (protejat ca de obicei) dupa care am luat-o nitel la ciocan, cam 10-15 minutele si cateva pozitii si am finalizat. M-am dusat, imbracat si dus am fost.

Gagica este ok pentru pretul cerut pentru cei ce prefera genul skinny.

Notele juriului:

Fata: 8.5 - putin cam slaba chiar si pentru un iubitor de fete slim

Oral: 8 - interesant chiar daca a fost cu fesulet

Normal: 8 - nu se uda natural de nici un fel si am folosit un lubrifiant destul de aiurea ... cel putin pt mine

Anal: N.A.

Gfe: 8 - un paharel de suc, cateva discutii, client oriented

Tarif: 80fin - 100/2 gloante

Overall: un futai ok pentru pretul cerut mai ales ca aveam coaiele cat casa :))

topicul vechi este mai jos

https://nimfomane.com/forum/topic/68290-0728875141-rebecka/?do=findComment&comment=1878547

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Si de ce nu ai postat in topicul deja existent? 

Postat

pai unul este la orientare si asta la testate .... 

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

pai unul este la orientare si asta la testate .... 

Intotdeauna recenziile la fete care nu au fost testate inca trebuie scrise  pe topicul deschis la orientare, adminul muta topicele cand apar recenzii

Postat

Incantat de pozele domnitei Rebecka am zis ca trebuie sa vad despre ce este vorba  :atm pozele sunt reale si chiar m-a asteptat imbracata ca intr-una din poze. Am contactat-o la nr afisat mai sus si m-am infiintat la ea la usa (vestitul rond Alba Iulia). Tipa este destul de innalta, cam pe la 1.68 si cred ca 45kg. Am stat putintel de vorba la o tigara si am purces catre camera de lucru. La primul glont n-am mai avut nevoie de oral asa ca am montat camera si am trecut la lucru :D. La cel de-al doilea glont a fost nevoie de ceva oral (protejat ca de obicei) dupa care am luat-o nitel la ciocan, cam 10-15 minutele si cateva pozitii si am finalizat. M-am dusat, imbracat si dus am fost.

Gagica este ok pentru pretul cerut pentru cei ce prefera genul skinny.

Notele juriului:

Fata: 8.5 - putin cam slaba chiar si pentru un iubitor de fete slim

Oral: 8 - interesant chiar daca a fost cu fesulet

Normal: 8 - nu se uda natural de nici un fel si am folosit un lubrifiant destul de aiurea ... cel putin pt mine

Anal: N.A.

Gfe: 8 - un paharel de suc, cateva discutii, client oriented

Tarif: 80fin - 100/2 gloante

Overall: un futai ok pentru pretul cerut mai ales ca aveam coaiele cat casa :))

topicul vechi este mai jos

https://nimfomane.com/forum/topic/68290-0728875141-rebecka/?do=findComment&comment=1878547

Bravo frate,m-ai facut de data asta o sa trebuiasca sa-i fac si eu recenzie,placerea ta inaltute ,brunete, slabute :clapp :clapp :clapp

• Like 1
  • Minus 5
Postat

De 2 saptamani are telefonul inchis. Imi doresc sa o (re)vad, sunt aproape sigur ca ca ne-am intalnit in 2013 (cand se numea Alinutza si avea locatia la rond Baba Novac-atunci am platit 150 lei ora, dar nu am reusit a doua finalizare) si in 2014 (cand se numea Rebeca si avea locatia pe Postavarului-Titan Billa (de data asta, am platit tot 150 lei dar am reusit ambele finalizari).

Pustoica era frumoasa, cu chip angelic, avea piercing in limbuta si buric, corp perfect, tenul creol, genul de pitzi pe care le gasesti in cluburi. 

Postat

De 2 saptamani are telefonul inchis. Imi doresc sa o (re)vad, sunt aproape sigur ca ca ne-am intalnit in 2013 (cand se numea Alinutza si avea locatia la rond Baba Novac-atunci am platit 150 lei ora, dar nu am reusit a doua finalizare) si in 2014 (cand se numea Rebeca si avea locatia pe Postavarului-Titan Billa (de data asta, am platit tot 150 lei dar am reusit ambele finalizari).

Pustoica era frumoasa, cu chip angelic, avea piercing in limbuta si buric, corp perfect, tenul creol, genul de pitzi pe care le gasesti in cluburi. 

pai sa stii ca n-am mai vazut anunturile ei in ultimul timp ... poate revine pana la urma :)

Reputație: -397
Postat

Poate confirma cineva daca mai activeaza?

Reputație: -7337
Postat

si ei imi pun aceeasi intrebare

• Minus 6
Reputație: 180
  • Oras:bucuresti
Postat

Maya are sanii are fff mici,nu cred ca e ea.

Reputație: 180
Postat

Scuze,e vb de alta Maya.

Reputație: -397
Postat

Am clarificat aspectul pe topicul Mayei.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...