xxx.xxx Reputație: 816 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Postat Aprilie 6, 2016 0769939639 DRISTOR, Ana, atenta, draguta, 19 ani, ofer masaj de relaxare intr-un ambient placut si discret, pentru mai multe detalii contacteaza-ma, zona Dristor, 50 l
mro Reputație: 41 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2016 Chiar daca acum sunt pe telefon mie unul nu imi place ce se vede. Mai ales in oglinda. Spor! 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Aprilie 7, 2016 Pe Ana am facut-o acum un an și ceva când a venit în București,este moldoveanca,fk la greu,se lipește efectiv de ține,avea locația pe Grigore Moisil la parter,când o fugeam strângea picioarele să nu intre toată,am fost primul client cad a venit în Buc.Trei zile la rând în afară de mine nu a avut clienți,de fapt în locație mai era cu o începătoare,frumușică,înaltă,slăbuță,pe care la fel Eram primul și singurul client până a aflat lumea de ele,asta mică s-a mutat în Ferdinand ,muncii ,Dristor etc 4 5
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Aprilie 7, 2016 Pe Ana am facut-o acum un an și ceva când a venit în București,este moldoveanca,fk la greu,se lipește efectiv de ține,avea locația pe Grigore Moisil la parter,când o fugeam strângea picioarele să nu intre toată,am fost primul client cad a venit în Buc.Trei zile la rând în afară de mine nu a avut clienți,de fapt în locație mai era cu o începătoare,frumușică,înaltă,slăbuță,pe care la fel Eram primul și singurul client până a aflat lumea de ele,asta mică s-a mutat în Ferdinand ,muncii ,Dristor etc esti sigur ca ea e? In muncii isi zicea Camy?
liviu58 Reputație: -7337 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Aprilie 7, 2016 Corect.Sunt la muncă pe tabletă și nu am prea mult timp dar am făcut recenzie la timpul respectiv 1 5
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Aprilie 7, 2016 Corect.Sunt la muncă pe tabletă și nu am prea mult timp dar am făcut recenzie la timpul respectiv Ai revizitat-o sub noul nume daca spui ca este ea?
geo_x36 Reputație: -663 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Aprilie 7, 2016 In prima si a3a poza in oglinda (in coltul din stanga daca mariti poza) se vede fatza guvidelului ... mancal-ar ciuma pe el de fish-uletz ! 3 2
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 7, 2016 Doi guvizi la pachet. 😄 5
glavan Reputație: -176 Postat Aprilie 7, 2016 Postat Aprilie 7, 2016 Mare tzeapa si lipsa de calitate. Doua peyarde.
glavan Reputație: -176 Postat Aprilie 7, 2016 Postat Aprilie 7, 2016 Mare tzeapa si lipsa de calitate. Doua peyarde.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Aprilie 15, 2016 După ce Liviu58 spunea ce e vorba de Camy cea care a lucrat pe Moisil in locația Danei, iar apoi in cuibul din Ferdinand, Stirbei Voda si vila de la Piata Municii, am decis sa o vizitez. Fiind o veche cunoștința si având întâmplator o legătura un pic mai apropiată cu domnișoara Camy, eram curios sa vad daca mai lucrează in domeniu. Imi fac o programare telefonic, in jurul orei 10.30, imi raspunde o voce somnoroasa ce semăna cu a domnișoarei mai sus menționate, nu imi da prea multe detalii legate de servicii, nici nu vroiam, insa imi spune ca locația se afla in zona Dristor si ii spun ca ajung in 40 minute. Cam departe de mine, insa curios de ce mai face Camy, nu o mai văzusem de aproape 2 ani decid sa ma sacrific si sa traversez Bucureștiul. Aglomerație mare, insa ma strecor prin trafic si ajung la ora programată.Ajung la blocul indicat aflat in spatele McDonalds-unui de la Dristor si imi da interfonul. Sun mi se deschide usa si purced către apartamentul corespunzător interfonului. Ajung aici bat la usa, insa nu raspunde nimeni, probabil aici stau guvizii care se vad si in fotografii. Mai stau putin si apare o fata care ma invita înăuntru. Odată intrat fac cunoștința cu cele 2 fete care ma invita sa aleg dintre ele. Constat ca nici vorba de Camy, insa găsesc 2 copile , cel mai probabil **spam editat**e. Totuși erau perfect albe, caucaziene chiar, nici urma de vreo etnie cu origini afro-asiatice. După atâta drum si nervi in trafic, decid sa raman pentru o ora. Si de aici începe beleaua fraților. Ii dau banii inainte, ii da colegei, iar colega pleacă cu ei din apartament. Mi s-a părut dubios, insa zic hai sa vedem mai departe ce se întâmpla. Si de de aici începe balciul, fata nu schițează nici un gest ca ar vrea sa facă ceva, insa imi atrage atentia ca o finalizare înseamnă 15 minute, iar eu am luat 2 finalizări si nu o ora ceea ce îndemâna 30 minute. Pana la urma zic bine fie ca tine, in ideea ca oricum nu aveam prea maru așteptări după ce văzusem cei doi pulifrici in poze. Dau sa o dezbrac, si se dezbracă ea pana la urma in cateva secunde si începe cu nu ma atinge nu ma pupa. Vad ca are si ceva vânătăi fata, ceea ce pentru mine e turn Off. Fata insa destul de frumușica, genul adolescenta, nu ai crede ca face jobul asta, doar vânătăile dau de bănuit ca e ceva. Se apuca de un oral, fraților nu am vazut in viața mea ceva mai prost o atingea cu buzele si sufla in ea. In fine ii zic sa trecem la normal o pun sa stea cu pasarica desfăcută sa ma excit un pic si ea sta stana de piatra, insa trădează un pic de frica. Încerc sa ii desfac pasarica la suprafața si imi vine un miros de peste de am crezut ca mor. La corp era perfect curată insa. Imi piere tot cheful, imi fac o laba cat sa mi se scoale, imi pun singur un prezervativ de ea si decid sa o bag înăuntru. Si aici sa vezi dificultate, perfect uscata era înăuntru, nu intra deloc, grimasele se adunau pe fata ei, pana la urma un pic forțat, reușesc sa o bag înăuntru. Se vedea insa ca o doare, după atâta chinuiala, imi dau drumul in cateva secunde pe fond de stres. Mai stau putin, o rog sa imi facă un masaj, macar sa nu imi para rau de banii dați, insa zice ca nu se poate. Nu mai insist si plec. Sa dau si cateva note desi cred ca ceea ce am povestit e destul de elocvent. Locație 9 usor de ajuns, apartament curat stradal, etaj inferiorAspect fata 9,50 e superba pentru cei cărora le plac "fresh teens", insa prea copilaAspect corp 8 nici nu avea încă sânii dezvoltați, sfârcuri rozalii si aspect specific vârsteiOral 1 cel mai prost oral everNormal 1 cea mai proasta experiența everAtitudine 1 lipsa de comunicare e litera de legeGfe 1 inexistent Halatul 100 lei 2 finalizări maxim 30 minute Cred ca e o fata ținuta cu forța de pesti. Nici nu știe ce e ala sex. E pe alta planeta.In concluzie e in top 3 cele mai proaste experiențe in viața mea de futac. Mai bine dădeam banii la un cerșetor, macar făceam o fapta buna. 12
smecheras_ Reputație: -8 Postat Aprilie 17, 2016 Postat Aprilie 17, 2016 După ce Liviu58 spunea ce e vorba de Camy cea care a lucrat pe Moisil in locația Danei, iar apoi in cuibul din Ferdinand, Stirbei Voda si vila de la Piata Municii, am decis sa o vizitez. Fiind o veche cunoștința si având întâmplator o legătura un pic mai apropiată cu domnișoara Camy, eram curios sa vad daca mai lucrează in domeniu. Imi fac o programare telefonic, in jurul orei 10.30, imi raspunde o voce somnoroasa ce semăna cu a domnișoarei mai sus menționate, nu imi da prea multe detalii legate de servicii, nici nu vroiam, insa imi spune ca locația se afla in zona Dristor si ii spun ca ajung in 40 minute. Cam departe de mine, insa curios de ce mai face Camy, nu o mai văzusem de aproape 2 ani decid sa ma sacrific si sa traversez Bucureștiul. Aglomerație mare, insa ma strecor prin trafic si ajung la ora programată.Ajung la blocul indicat aflat in spatele McDonalds-unui de la Dristor si imi da interfonul. Sun mi se deschide usa si purced către apartamentul corespunzător interfonului. Ajung aici bat la usa, insa nu raspunde nimeni, probabil aici stau guvizii care se vad si in fotografii. Mai stau putin si apare o fata care ma invita înăuntru. Odată intrat fac cunoștința cu cele 2 fete care ma invita sa aleg dintre ele. Constat ca nici vorba de Camy, insa găsesc 2 copile , cel mai probabil **spam editat**e. Totuși erau perfect albe, caucaziene chiar, nici urma de vreo etnie cu origini afro-asiatice. După atâta drum si nervi in trafic, decid sa raman pentru o ora. Si de aici începe beleaua fraților. Ii dau banii inainte, ii da colegei, iar colega pleacă cu ei din apartament. Mi s-a părut dubios, insa zic hai sa vedem mai departe ce se întâmpla. Si de de aici începe balciul, fata nu schițează nici un gest ca ar vrea sa facă ceva, insa imi atrage atentia ca o finalizare înseamnă 15 minute, iar eu am luat 2 finalizări si nu o ora ceea ce îndemâna 30 minute. Pana la urma zic bine fie ca tine, in ideea ca oricum nu aveam prea maru așteptări după ce văzusem cei doi pulifrici in poze. Dau sa o dezbrac, si se dezbracă ea pana la urma in cateva secunde si începe cu nu ma atinge nu ma pupa. Vad ca are si ceva vânătăi fata, ceea ce pentru mine e turn Off. Fata insa destul de frumușica, genul adolescenta, nu ai crede ca face jobul asta, doar vânătăile dau de bănuit ca e ceva. Se apuca de un oral, fraților nu am vazut in viața mea ceva mai prost o atingea cu buzele si sufla in ea. In fine ii zic sa trecem la normal o pun sa stea cu pasarica desfăcută sa ma excit un pic si ea sta stana de piatra, insa trădează un pic de frica. Încerc sa ii desfac pasarica la suprafața si imi vine un miros de peste de am crezut ca mor. La corp era perfect curată insa. Imi piere tot cheful, imi fac o laba cat sa mi se scoale, imi pun singur un prezervativ de ea si decid sa o bag înăuntru. Si aici sa vezi dificultate, perfect uscata era înăuntru, nu intra deloc, grimasele se adunau pe fata ei, pana la urma un pic forțat, reușesc sa o bag înăuntru. Se vedea insa ca o doare, după atâta chinuiala, imi dau drumul in cateva secunde pe fond de stres. Mai stau putin, o rog sa imi facă un masaj, macar sa nu imi para rau de banii dați, insa zice ca nu se poate. Nu mai insist si plec. Sa dau si cateva note desi cred ca ceea ce am povestit e destul de elocvent. Locație 9 usor de ajuns, apartament curat stradal, etaj inferiorAspect fata 9,50 e superba pentru cei cărora le plac "fresh teens", insa prea copilaAspect corp 8 nici nu avea încă sânii dezvoltați, sfârcuri rozalii si aspect specific vârsteiOral 1 cel mai prost oral everNormal 1 cea mai proasta experiența everAtitudine 1 lipsa de comunicare e litera de legeGfe 1 inexistent Halatul 100 lei 2 finalizări maxim 30 minute Cred ca e o fata ținuta cu forța de pesti. Nici nu știe ce e ala sex. E pe alta planeta.In concluzie e in top 3 cele mai proaste experiențe in viața mea de futac. Mai bine dădeam banii la un cerșetor, macar făceam o fapta buna.in anunt zice 120 ora , daia o fi zis ca ai platit doua finalizari, merge la 50 de lei teapa daca arata bine, da luativa lubrifiant sau pregatitiva limbuta so udati
smecheras_ Reputație: -8 Postat Aprilie 17, 2016 Postat Aprilie 17, 2016 colega a plecat cu banii la supermarket, ca erau nemancate de 3 zile 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Aprilie 17, 2016 colega a plecat cu banii la supermarket, ca erau nemancate de 3 zile la supermarketul "peștișorii aurii" din apartamentul de alături.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Aprilie 17, 2016 in anunt zice 120 ora , daia o fi zis ca ai platit doua finalizari, merge la 50 de lei teapa daca arata bine, da luativa lubrifiant sau pregatitiva limbuta so udati daca tu poti sa o uzi cu limba pe aia, esti de piatra! 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Aprilie 17, 2016 in anunt zice 120 ora , daia o fi zis ca ai platit doua finalizari, merge la 50 de lei teapa daca arata bine, da luativa lubrifiant sau pregatitiva limbuta so udatiFratele meu cand a venit in Bucuresti nu avea peste,era foarte stramta si cand vroiai sa o bagi strangea picioarele, dar vezi ca i-am facut recenzie,am fost primul si singurul client timp de trei zile,eu de fapt doream sa merg la alta pustoaica care venise in locatia respectiva cu doua zile inainte,si tot asa fusesem primul client si singurul timp de doua zile,a treia zi nu am mai gasit-o in locatie si am avut parte de ana,dupa ana a mai venit o tigancusa care avea pescar am inteles,tot asa19/20 de ani zicea ca este incepatoare dar la 70 finalizarea atunci am aflat ca este cineva care-i face pretul.Tigancusa asta este printre cele mai tari futacioase pe care am avut-o ,cred ca si daca o puneai in cap tot dadea din cur, ziceai ca are motor la cur si te pupa de te albea,imi pare rau ca nu a stat in locatia respectiva decat doua trei zile,daca citesti postarea si conversatiile vei vedea ca m-am certat la topicul respectiv si cu detinatoarea locatiei, ca de ce am facut recenzie si am spus ca o stiu de ani de zile si ma cheama cand are ceva nou de aceia nu am mai facut recenzii la cel putin 20 de femei care au locuit acolo si nici nu fac 2 4
smecheras_ Reputație: -8 Postat Aprilie 17, 2016 Postat Aprilie 17, 2016 trebuie sa stii sa te porti, iei lubrifiant, o pui sa faca dus si merge, e posibil sa fie alta decat zici tu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Aprilie 17, 2016 trebuie sa stii sa te porti, iei lubrifiant, o pui sa faca dus si merge, e posibil sa fie alta decat zici tunu frate daca merge cineva la ea sa-i aminteasca numele meu sigur suta la suta ma stie 2 3
motanul 13 Reputație: 4 Postat Aprilie 17, 2016 Postat Aprilie 17, 2016 nu frate daca merge cineva la ea sa-i aminteasca numele meu sigur suta la suta ma stiePe tine te stiu jumatate din femeile din Bucuresti :laugh2 :laugh2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Aprilie 17, 2016 Pe tine te stiu jumatate din femeile din Bucuresti :laugh2 :laugh2 Am spus eu asta? :350x 2 5
motanul 13 Reputație: 4 Postat Aprilie 17, 2016 Postat Aprilie 17, 2016 Am spus eu asta? :350xAm vazut ca ai facut recenzii la jumatate din topice :bow
liviu58 Reputație: -7337 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Aprilie 17, 2016 Am vazut ca ai facut recenzii la jumatate din topice :bow am facut numai la cele la care am fost de exemplu saptamana asta am fost ; joi blonda avrig, vineri bruneta zepter, sambata maya, azi moni si am scris despre fiecare 2 5
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Aprilie 17, 2016 am facut numai la cele la care am fost de exemplu saptamana asta am fost ; joi blonda avrig, vineri bruneta zepter, sambata maya, azi moni si am scris despre fiecare Liviu, dar Ana asta nu e fata aia blonda din Lacul Tei. Erau alte 2 fete, nici urma de Camy/Andreea cum ii zicea in Moisil.
motanul 13 Reputație: 4 Postat Aprilie 17, 2016 Postat Aprilie 17, 2016 am facut numai la cele la care am fost de exemplu saptamana asta am fost ; joi blonda avrig, vineri bruneta zepter, sambata maya, azi moni si am scris despre fiecareSi la toate ai platit cate 3-4 ore :snap
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum