bojoci Reputație: -397 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2016 BERCENI, bruneta slim, 18 ani, noua in zona, ofer masaj de relaxare prin diferite tehnici ale masajului, seriozitatea si discretia ma caracterizeaza, poze reale, 07 Apr 20:13 1 2
valmont43 Reputație: 261 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 7, 2016 tarif, servicii???
stone Reputație: 88 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2016 Am fost eu dar nu am ramas. Este extrem de slaba, sincer mi-a fost frica sa ma apuc de ea.Foarte alba la piele si in locatie igiena medie. Toate astea m-au facut sa nu raman.Pozele sunt reale dar fata nu o ajuta. 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Aprilie 7, 2016 Am fost eu dar nu am ramas. Este extrem de slaba, sincer mi-a fost frica sa ma apuc de ea.Foarte alba la piele si in locatie igiena medie. Toate astea m-au facut sa nu raman.Pozele sunt reale dar fata nu o ajuta. mie imi plac fetele cu pielea albă.
stone Reputație: 88 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2016 mie imi plac fetele cu pielea albă.succes
bojoci Reputație: -397 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 8, 2016 Sunat, 1.65-45, lucreaza si sambata dupa ora 10.30 dimineata, zona Obregia. 80-F sau 150-H. 1 2
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2016 Sunat, 1.65-45, lucreaza si sambata dupa ora 10.30 dimineata, zona Obregia. 80-F sau 150-H....ieftin rau ) 3
inspector g Reputație: 864 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2016 Inspectoru in actiune! : La numaru din titlu, apare contul de fb asta xxxxadica fishu Cine nu crede, sa caute. Posibil ca Andreea Gabriela de la prieteni sa fie titulara topicului. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Postat Aprilie 9, 2016 I. Bai ai auzit si tu de discretie ....acum le-ai dat mura in gura la idiotii care de abia asteapta sa ii afle identitatea fetei! De unde stii tu ce si cum? Fish? E treaba ta ,vrei si tu sa fii peste ....?inpectoru pulii.. 4
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 9, 2016 Un cont fb al unui tip si nu tipe a fost confirmat cu numarul de aici... ceea ce ridica unele itnrebari..
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Postat Aprilie 9, 2016 Un cont fb al unui tip si nu tipe a fost confirmat cu numarul de aici... ceea ce ridica unele itnrebari.. Ok,dar nu trebuia sa scrie numele fetei... 5
eu_anonim Reputație: 58 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2016 Inspectoru in actiune! : La numaru din titlu, apare contul de fb asta xxxxadica fishu Cine nu crede, sa caute. Posibil ca Andreea Gabriela de la prieteni sa fie titulara topicului. pe google numarul nu apare. iar pe facebook poti cauta si gasi pe cineva dupa numarul de telefon doar daca e public (global sau in lista de prieteni) ... Esti sigur ca ai cautat bine?
inspector g Reputație: 864 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2016 Bai ai auzit si tu de discretie ....acum le-ai dat mura in gura la idiotii care de abia asteapta sa ii afle identitatea fetei! De unde stii tu ce si cum? Fish? E treaba ta ,vrei si tu sa fii peste ....?inpectoru pulii.. Auzi fa, mai taci in p*la mea, te bagi mereu in seama, oricand, oriunde.Pestoaica pixdii... :wallbash.Esti non-stop pe aici ca deh, e mai usor sa stai cu pixda la bec si sa vina banii de la fete. Iti intorc intrebarea referitoare la identitatea tipei: De unde stii tu ce si cum (ca aia e identitatea reala a tipei) ? Fish? Ok,dar nu trebuia sa scrie numele fetei... Am presupus ca aia e tipa, fiind singura bruneta subtirica din cei 4 prieteni ai tipului, dar daca tu esti cumva pestoaica ei si stii cum arata si numele ei real, asta e altceva, tu ai dat-o cu discretia de gard, confirmand ceea ce eu am presupus.Inteleg ca esti mana in mana cu ea / el / ei si stii tot ce misca .. pe google numarul nu apare. iar pe facebook poti cauta si gasi pe cineva dupa numarul de telefon doar daca e public (global sau in lista de prieteni) ... Esti sigur ca ai cautat bine? Normal ca nu mai apare, daca pestii vegheaza. Acum nu mai apare nici la mine si nu era la friends sau mutual friends ci era numarul public, il putea gasi oricine.A mai fost o situatie cand am dovedit ca numaru unei tipe de aici apare cu numele unui tip de aici si in secunda 2 dupa ce am postat, a fost dezactivata pagina Un cont fb al unui tip si nu tipe a fost confirmat cu numarul de aici... ceea ce ridica unele itnrebari.. Si raspunsul la una din intrebari e ca pestele a vegheat si a scos imediat numarul si nu mai apare la cautari 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Postat Aprilie 11, 2016 Auzi fa, mai taci in p*la mea, te bagi mereu in seama, oricand, oriunde.Pestoaica pixdii... :wallbash.Esti non-stop pe aici ca deh, e mai usor sa stai cu pixda la bec si sa vina banii de la fete. Iti intorc intrebarea referitoare la identitatea tipei: De unde stii tu ce si cum (ca aia e identitatea reala a tipei) ? Fish? Am presupus ca aia e tipa, fiind singura bruneta subtirica din cei 4 prieteni ai tipului, dar daca tu esti cumva pestoaica ei si stii cum arata si numele ei real, asta e altceva, tu ai dat-o cu discretia de gard, confirmand ceea ce eu am presupus.Inteleg ca esti mana in mana cu ea / el / ei si stii tot ce misca .. Normal ca nu mai apare, daca pestii vegheaza. Acum nu mai apare nici la mine si nu era la friends sau mutual friends ci era numarul public, il putea gasi oricine.A mai fost o situatie cand am dovedit ca numaru unei tipe de aici apare cu numele unui tip de aici si in secunda 2 dupa ce am postat, a fost dezactivata pagina Si raspunsul la una din intrebari e ca pestele a vegheat si a scos imediat numarul si nu mai apare la cautari Gata ai raspuns la toata intrebariile! eu sunt pestoaica detin jumatate din fetele care lucreaza pe acest site! Esti prost de dai in gropi....punct ! 2
inspector g Reputație: 864 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2016 Later edit: Contul a fost dezactivat, nu doar scos numarul din cont. Ne pare rău, acest conţinut nu este disponibil momentanLinkul pe care l-ai deschis a expirat sau pagina este vizibilă doar pentru o audienţă din care nu faci parte.Înapoi la pagina anterioară · Mergi la Noutăţi · Vizitează Centrul nostru de ajutor Gata ai raspuns la toata intrebariile! eu sunt pestoaica detin jumatate din fetele care lucreaza pe acest site! Esti prost de dai in gropi....punct ! Mai prost decat tine nu sunt Daca erai tu desteapta ... .. ma opresc aici. Nu ai treaba? Esti non-stop pe aici, cum am postat, cum ai raspuns
inspector g Reputație: 864 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2016 Am incheiat discutia!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Postat Aprilie 11, 2016 Esti prost de dai in gropi....punct ! Am incheiat discutia! 1
sorin808 Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Aprilie 22, 2016 Si-a schimbat numarul de telefon.Aceleasi poze apar acum cu numarul: 0736349279
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2016 mie imi plac fata tanara si slaba !
bojoci Reputație: -397 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 26, 2016 Doar o zi a aparut pe anuntul.ro si cu numarul 0736.349.279 (numarul din topic e inchis de o saptamana, probabil si l-a schimbat). Am sunat-o vineri 22.04 (Emmy-primul obiectiv, nu imi raspundea) si a ramas sa revin sambata 23.04 (deoarece se facuse tarziu pentru "o cursa" in Berceni). Nu a stiut sa-mi explice cate statii mai sunt de la Piata Sudului la locatia ei (am inteles in final, ca vreo sase). Sambata nu am sunat-o, fiind ocupat cu treburin casnice, am incercat duminica, luni, marti (telefon inchis). Probabil, saptamana mare...
inspector g Reputație: 864 Postat Aprilie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2016 De la piata sudului la locatia ei, 6 statii?Singura ruta posibila cu 6 statii ar fi spre Piata Resita. In rest, 6 statii nu ar mai fi deloc prin berceni.
bojoci Reputație: -397 Postat Mai 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 3, 2016 Mai activeaza? Poate confirma cineva?
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 3, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 3, 2016 Doar o zi a aparut pe anuntul.ro si cu numarul 0736.349.279 (numarul din topic e inchis de o saptamana, probabil si l-a schimbat). Am sunat-o vineri 22.04 (Emmy-primul obiectiv, nu imi raspundea) si a ramas sa revin sambata 23.04 (deoarece se facuse tarziu pentru "o cursa" in Berceni). Nu a stiut sa-mi explice cate statii mai sunt de la Piata Sudului la locatia ei (am inteles in final, ca vreo sase). Sambata nu am sunat-o, fiind ocupat cu treburin casnice, am incercat duminica, luni, marti (telefon inchis). Probabil, saptamana mare...cinci statii de autobuz pana la capat cu 331 6
inspector g Reputație: 864 Postat Mai 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2016 Poate 313, ca 331 mere in capatu' opus al orasului
gigicu1 Reputație: 57 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2016 Am fost si eu la domnita , m-a dezamagit. Apartament cam murdar, baia super mica, cearsaf pe pat meschimbat, aer inchis. Ea arata binisor , o avantajeaza varsta.Dupa dus, cerut banii inainte , la 150 lei a zis ca nu poate o ora. Dat 80 lei, La 100 nu avea rest, lasat asa. facut oral fara DP, OWO, nu cine stie ce. Apoi normal , s-a dat cu crema pentru corp , i-am zis ca exista lubrifiant special, nu prea stia. Se misca asa ca un robot, am schimbat pozitia preluand comanda, am incercat sa o sarut iar pe sani, a zis ca nu mai vrea , ca nu ii place ( lasand modestia la o parte , nu am inteles asta, daca eram un urat intelegeam, practic nu vroia sa ii faci nimic) , si ca la normal nu simte placere deloc, poate din contra. Scot caciulita sa ejaculez pe ea si de aici s-a schimbat si mai rau, s-a transformat chiar. A incercat sa opreasca cu mana, sa ma traga rau de maciuca, ca de ce am scos caciula , iesi imediat afara, bla bla. Ce-i drept incurcasem anuntul ei si credeam ca ea permite, nu am mai intrebat, dar nu trebuia sa se comporte asa. Cred ca mai era si altcineva in apartament , am simtit putina miscare dupa usa. Concluzia, nu recomand , nu stie deloc meserie, nici sa se poarte etc. Pierdere de timp si de bani.Locatie: 4 , murdar si la mama naibiiFata : 8FK: nu faceGF: 2 , nu vorbeste, te da afaraNormal: 3 , nu e unsa natural , e chinConcluzia: In nici un caz nu mai merg, NU RECOMAND! 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum