alexxx101 Reputație: -664 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 https://nimfomane.com/forum/topic/62509-janette/?hl=0746709824 asta e anuntul din rubrica de anunturi de pe forum. stie cineva ceva de ea? Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 La ce tatuaje are...lasa-te pagubas 5 Link spre comentariu
Hardlove Reputație: 15 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Nu stim daca este reala,seamana la corp cu domnisoara de la Cluj,este buna oricum 1 Link spre comentariu
andreipopescu22 Reputație: 92 Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 A lucrat in cuibul de la horoscop(50 finalizarea,100 ron ora),acum s-a mutat la zepterr! S-a vopsit,si-a schimbat numele,dar atitudinea este de centurista! Intri,daca te ceri la dus nu au prosoape,la telefon zice sex oral neprotejat si la fata locului devine protejat(ca asa este mai bine-spune ea)! Sunt 4 fete in locatie,inclusiv blondax(are anunt la teatate)!Nu recomand,cel putin pe ea,se grabeste,traficul este la el acasa,sunt 5 fete in 2 camere ! 3 2 Link spre comentariu
andreipopescu22 Reputație: 92 Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 A lucrat in cuibul de la horoscop(50 finalizarea,100 ron ora),acum s-a mutat la zepterr! S-a vopsit,si-a schimbat numele,dar atitudinea este de centurista! Intri,daca te ceri la dus nu au prosoape,la telefon zice sex oral neprotejat si la fata locului devine protejat(ca asa este mai bine-spune ea)! Sunt 4 fete in locatie,inclusiv blondax(are anunt la teatate)!Nu recomand,cel putin pe ea,se grabeste,traficul este la el acasa,sunt 5 fete in 2 camere ! Link spre comentariu
andreipopescu22 Reputație: 92 Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 A lucrat in cuibul de la horoscop(50 finalizarea,100 ron ora),acum s-a mutat la zepterr! S-a vopsit,si-a schimbat numele,dar atitudinea este de centurista! Intri,daca te ceri la dus nu au prosoape,la telefon zice sex oral neprotejat si la fata locului devine protejat(ca asa este mai bine-spune ea)! Sunt 4 fete in locatie,inclusiv blondax(are anunt la teatate)!Nu recomand,cel putin pe ea,se grabeste,traficul este la el acasa,sunt 5 fete in 2 camere !5 fete sunt in 2 camere* scuza-ti-mi grseala! Link spre comentariu
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 E clar ca e un cuib dubios. Link spre comentariu
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 E clar ca e un cuib dubios. In învălmășeala aia de aglomerație pleci mai ușor decât ai ajuns! Link spre comentariu
margy1 Reputație: -28 Postat Ianuarie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 E clar ca e un cuib dubios.Putin spus! Link spre comentariu
penisss Reputație: 310 Postat Ianuarie 17, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Zici ca e pe calea Plevnei in anii 2000 2 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 6 Link spre comentariu
codered Reputație: 3190 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Cassy, esti people tracker in persoana. Ai niste skilluri demne de invidiat.. 3 Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Ianuarie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Mai nou am vazut ca e in cautare de colega-colege pentru o locatie in care au pana si firma de paza si protecti(ceva de genu nu mai retin exact cum sa exprimat)probabil guvizi,carasei,ciortani,marlite etc. Link spre comentariu
izmir11 Reputație: -196 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 E teapa!Veniti la mine, servicii bune! 1 Link spre comentariu
madmax01 Reputație: 84 Postat Martie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 15, 2016 0746709824 - Janette - teapa..poze false !!!pestele in casa cu ele...0741786788- Sonia aceiasi fata ..poze false + pestele in bucatarie la dospit 1 Link spre comentariu
Vizitator eutuel123 Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Salut!Am vizitat-o pe domnisoara JanetteAnuntul aici : https://nimfomane.com/forum/topic/64852-janette/?do=findComment&comment=1727067Am vrut sa fut ceva proaspat si slim am gasit pozele multumitoare, am sunat si am dat de Janette.Pot spune ca sunt cei mai bine inevstiti bani in ultima perioada.Metoda de contact : nr din titluLocatia:Bulevardul Unirii , in apropierea tribunalului nou,F64, se locuri de parcare, zona centrala..+Apartamentul:In locatie se mai afla si Beatrice de la drept, nu am intalnit-o dar i-am auzit ciocul , apartament curat aerisit, papuci, prosop, camera de lucru cu pat care nu scartaie tv masa de masaj, baie cu geluri de dus, apa calda...+Janette:Ma bucur ca fac eu prima recenzie, prima impresie in lift nu prea m-a incantat pentru ca mi-a vorbit cam pe un ton strict cam ciudat, dar dupa ce am mai schimbat cateva vorbe si-a revenit si am avut o experienta minunata Tipa are cam 160cm, fundul e punctul forte, si ii mai place si pula-n cur , e tanara 21 ani declarati, curata, f mirositoare, piele fina, cur tare, tate mici per total numai buna de futut Actiunea:Nu am mai facut dus pentru ca venisem pregatit, in cateva secunde nu mai aveam haine pe mine, incepe cu ceva mangaieri si sarutari chiar placute, nu a facut 2-3 sarutari chir si-a dat silinta pana sa ajunga la cocosel, imi placea buzele ei pe oua si usor usor pe penis...arunca priviri, il scuipa, face o muie placuta isi da silinta, neprotejat pentru ca a permis igiena mea Dupa oral am luat-o si eu la un cunni, si placut surprins e f elastica gemete, degete in pasarica, mangaieri si din partea ei...frumos, am pus caciulita si am luat-o la umeri craci, e micuta si elastica am putut sa o fut cum vreau din pozitia asta, isi strangea picioarele pe spatele meu, parea ca ii place cum o fut, sincer si mie mi-a placut, am avut o prietena asa micuta ca ea si mi-a adus aminte si mi-a placut, am furut-o ce am furut-o asa am tot deviat din pozitia asta pana am capitulat, nu stiu daca a avut orgasm dar a ramas ceva timp nemiscata, placut macar ca se preface bine Intre numere am stat de vorba, a stat langa mine, placut sa simti curul tanar tare intre palme, a inceput sa il dezmierde pe penis, pana am fost gata sa o fut dinou...a zis ca vrea sa ma calareasca, s-a urcat pe el si are ceva tehnica, da bine din cur geme frumos, am pus-o si in talpi cum imi place si s-a futut bine si suficient fara sa comenteze mi-a placut ca s-a infipt bine in pula (suntem tineri daca nu ne futem bine acum atunci cand? )... Am luat-o doggystyle, eh aici, a reusit sa se puna intr-o forma cum numai Alexandra reusea, am vrut sa ii fac o poza sa vedeti frumusete, si pasarica si curul abia asteptau o pula inauntru, i-am dat o limba ca era deja umeda si am luat-o la pula, wow, f misto, nu a comentat ca dau prea tare chiar ma indemna sa nu imi dau drumu, mangaieri pe coaie...am capitulat dupa vreo 20 min de pompat ca o mitraliera, mi-a placut mult.Note:Locatie:9,5(totul f ok nimic de reprosat)Janette: 9 ( e pe gustul meu, futacioasa slim placuta)Oral: 9 ( mi-a placut, da atentie zonelor adiacente, coaie, scuipat, incearca si reuseste derp..+)Normal: 9,5 ( pot spune ca dupa ce am plecat am vrut sa ma intorc sa o fut dinou, mi-a placut mult ca e micuta si pot sa fut cum vreau, pasarica s-a mulat perfect pe pula mea si cu gemete cu tot am facut o pardina f buna)Anal: no, e de incercaf, m-a rugat sa o fut in cur pt ca are orgasm la anal, nu am furut-o in cur pt ca mi-a placut prea mult pasarica dar as fi curios cum imi inghite toata pula in curul ala.Fk: a facut cu mine, chiar vroia si ea sa ma sarute...poate i-a placut de mine.Recomand recomand recomand.Eu sigur ma mai duc la ea, pentru ca m-a futut bine, exact ce am nevoie.Tarif: 150lei/oraEu am negociat 200ron/1.5 oreSpor la furut 6 Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 9, 2016 in primele poze de pe anuntul postat de tine in recenzie parca e alta fata decat in ultimele poze. Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Salut!Am vizitat-o pe domnisoara JanetteAnuntul aici : https://nimfomane.com/forum/topic/64852-janette/?do=findComment&comment=1727067Am vrut sa fut ceva proaspat si slim am gasit pozele multumitoare, am sunat si am dat de Janette.Pot spune ca sunt cei mai bine inevstiti bani in ultima perioada.Metoda de contact : nr din titluLocatia:Bulevardul Unirii , in apropierea tribunalului nou,F64, se locuri de parcare, zona centrala..+Apartamentul:In locatie se mai afla si Beatrice de la drept, nu am intalnit-o dar i-am auzit ciocul , apartament curat aerisit, papuci, prosop, camera de lucru cu pat care nu scartaie tv masa de masaj, baie cu geluri de dus, apa calda...+Janette:Ma bucur ca fac eu prima recenzie, prima impresie in lift nu prea m-a incantat pentru ca mi-a vorbit cam pe un ton strict cam ciudat, dar dupa ce am mai schimbat cateva vorbe si-a revenit si am avut o experienta minunata Tipa are cam 160cm, fundul e punctul forte, si ii mai place si pula-n cur , e tanara 21 ani declarati, curata, f mirositoare, piele fina, cur tare, tate mici per total numai buna de futut Actiunea:Nu am mai facut dus pentru ca venisem pregatit, in cateva secunde nu mai aveam haine pe mine, incepe cu ceva mangaieri si sarutari chiar placute, nu a facut 2-3 sarutari chir si-a dat silinta pana sa ajunga la cocosel, imi placea buzele ei pe oua si usor usor pe penis...arunca priviri, il scuipa, face o muie placuta isi da silinta, neprotejat pentru ca a permis igiena mea Dupa oral am luat-o si eu la un cunni, si placut surprins e f elastica gemete, degete in pasarica, mangaieri si din partea ei...frumos, am pus caciulita si am luat-o la umeri craci, e micuta si elastica am putut sa o fut cum vreau din pozitia asta, isi strangea picioarele pe spatele meu, parea ca ii place cum o fut, sincer si mie mi-a placut, am avut o prietena asa micuta ca ea si mi-a adus aminte si mi-a placut, am furut-o ce am furut-o asa am tot deviat din pozitia asta pana am capitulat, nu stiu daca a avut orgasm dar a ramas ceva timp nemiscata, placut macar ca se preface bine Intre numere am stat de vorba, a stat langa mine, placut sa simti curul tanar tare intre palme, a inceput sa il dezmierde pe penis, pana am fost gata sa o fut dinou...a zis ca vrea sa ma calareasca, s-a urcat pe el si are ceva tehnica, da bine din cur geme frumos, am pus-o si in talpi cum imi place si s-a futut bine si suficient fara sa comenteze mi-a placut ca s-a infipt bine in pula (suntem tineri daca nu ne futem bine acum atunci cand? )... Am luat-o doggystyle, eh aici, a reusit sa se puna intr-o forma cum numai Alexandra reusea, am vrut sa ii fac o poza sa vedeti frumusete, si pasarica si curul abia asteptau o pula inauntru, i-am dat o limba ca era deja umeda si am luat-o la pula, wow, f misto, nu a comentat ca dau prea tare chiar ma indemna sa nu imi dau drumu, mangaieri pe coaie...am capitulat dupa vreo 20 min de pompat ca o mitraliera, mi-a placut mult.Note:Locatie:9,5(totul f ok nimic de reprosat)Janette: 9 ( e pe gustul meu, futacioasa slim placuta)Oral: 9 ( mi-a placut, da atentie zonelor adiacente, coaie, scuipat, incearca si reuseste derp..+)Normal: 9,5 ( pot spune ca dupa ce am plecat am vrut sa ma intorc sa o fut dinou, mi-a placut mult ca e micuta si pot sa fut cum vreau, pasarica s-a mulat perfect pe pula mea si cu gemete cu tot am facut o pardina f buna)Anal: no, e de incercaf, m-a rugat sa o fut in cur pt ca are orgasm la anal, nu am furut-o in cur pt ca mi-a placut prea mult pasarica dar as fi curios cum imi inghite toata pula in curul ala.Fk: a facut cu mine, chiar vroia si ea sa ma sarute...poate i-a placut de mine.Recomand recomand recomand.Eu sigur ma mai duc la ea, pentru ca m-a futut bine, exact ce am nevoie.Tarif: 150lei/oraEu am negociat 200ron/1.5 oreSpor la furutBuna scumpul meu, sunt Janette de pe contul lui Betty deoarece, dupa cum ti-am spus si astazi schimbarile privind rubrica anunturi m-au cam luat prin surprindere si nu am reusit inca sa imi reactivez contul.Vreau sa iti multumesc mult ptr recenzie iar ca un bonus ptr ca mi-ai tras-o bine promit ca la vizita urmatoare accept sa imi faci si "misterioasa" poza...cu adevarat o experienta de neuitat! 9 9 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Poze reale 100% 6 9 Link spre comentariu
janette Reputație: -414 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Aprilie 9, 2016 La ce tatuaje are...lasa-te pagubas Dragul meu, ca sa te lamuresc odata pt totdeauna, tipa cu tatuaje nu sunt eu. Este o alta persoana care in trecut a lucrat pe acest topic. Eu sunt reala, cu poze din locatie, NEEDITATE,si nu am lucrat in tara pana acum aproximativ 3 saptamani. Sunt in bransa de 2 ani, lucrand pana acum in Spania si Germania. Nu sunt incepatoare, sunt o tipa cu ceva experienta in arta sexului total.Ma declar o impatimita a sexului bine facut si astept cat mai multi doritori pentru a petrece clipe minunate impreuna. 3 5 Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Dragul meu, ca sa te lamuresc odata pt totdeauna, tipa cu tatuaje nu sunt eu. Este o alta persoana care in trecut a lucrat pe acest topic. Eu sunt reala, cu poze din locatie, NEEDITATE,si nu am lucrat in tara pana acum aproximativ 3 saptamani. Sunt in bransa de 2 ani, lucrand pana acum in Spania si Germania. Nu sunt incepatoare, sunt o tipa cu ceva experienta in arta sexului total.Ma declar o impatimita a sexului bine facut si astept cat mai multi doritori pentru a petrece clipe minunate impreuna.HI janettefk? Link spre comentariu
janette Reputație: -414 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Ps: nu am tatuaje doar poate o sa mi fac unul curand....cine stie )) 3 5 Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Ps: nu am tatuaje doar poate o sa mi fac unul curand....cine stie ))FK? Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Aprilie 9, 2016 FK?Sunday AVAILABLE? Link spre comentariu
janette Reputație: -414 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Sunday AVAILABLE?Yes 3 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum