Sari la conținut

Dumnezeu preferă lemnul și spațiile mici

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

on topic ca sa nu simta nevoia orice ucenic sa o apostrofeze el pe rozkendra ca a auzit ca e in trend

melodia e o porcarie.Il caut pe Dumnezeu il catedrala,pe bune? Oricine crescut in spirit crestin il cauta pe Dumnezeu in ganduri si un bun crestin il poarta in inima. Un crestin cunoaste macar cele 10 porunci si una spune Sa nu-ti faci chip cioplit si nici asemanare a vreunui lucru din cate sunt in cer, sus, si din cate sunt pe pamant, jos, si din cate sunt in apele de sub pamant! Sa nu te inchini lor, nici sa le slujesti lor. deci pictura religioasa cam se incadreaza,motiv pt care prefer Bisericile catolice nu impopotonate ca cele ortodoxe. Faptul ca biserica a devenit un biz,o industrie,in locul unui spatiu spiritual nu este ceva nou macar sau actual. Iisus insusi a rasturnat si alungat comercianti din templu .

• Like 1
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

poluat? cine esti tu no namule sa te bagi in seama cu mine ca sa imi ceri socotoala? cauta-ma afara si vb pe viitor cu mine cand iti voi vorbi eu.ete la fraier la miskin de ce nu i-ai comentat/cu useri masculini nu ai tupeu,cu femei te simti tare in gura este?sictir

Îmi cer scuze...

Că te-am supraevaluat, crezând că stăpânești senul cuvântului retoric.

Îmi cer scuze...

Că nu am de gând să mă cobor la un un limbaj suburban pentru a face față unui dialog cu tine.

Îmi cer scuze ...

Că nu am avut, am, sau voi avea intenția să te caut vreodată, nici înăuntru, dar nici afară.

Îmi cer scuze...

Că imaginația ta a luat-o razna, închipuindu-și misoginism. Te asigur că, mai ales membrii comunității noastre nu sunt asa. Ba din contră, suntem iubitori de femei. Cred că mulți sunt în asentimentul meu, în această privință.

Îmi cer scuze...

Mă ierți, așa-i?!?

• Like 3
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Postat

Îmi cer scuze...

Că te-am supraevaluat, crezând că stăpânești senul cuvântului retoric.

Îmi cer scuze...

Că nu am de gând să mă cobor la un un limbaj suburban pentru a face față unui dialog cu tine.

Îmi cer scuze ...

Că nu am avut, am, sau voi avea intenția să te caut vreodată, nici înăuntru, dar nici afară.

Îmi cer scuze...

Că imaginația ta a luat-o razna, închipuindu-și misoginism. Te asigur că, mai ales membrii comunității noastre nu sunt asa. Ba din contră, suntem iubitori de femei. Cred că mulți sunt în asentimentul meu, în această privință.

Îmi cer scuze...

Mă ierți, așa-i?!?

te iert da :))

• Oras:Timisoara
Postat

Mos Picoane , 

stilul modovenesc din Bucovina , brancovenescul de pe la voi astea ar fi in Moldova si Valahia. La noi in ardeal a fost mai rau ca austriecii nu au permis decat biserici de lemn ortodoxia fiind nerecunoscuta ca si cult pana in sec XIX si atunci au permis catedrale si biserci doar in stil catolic nascandu-se goticul transilvan. Dar mai reprezentativ ar fi stilul maramuresean pentru Transilvania. In secolul trecut a aparut neoromanescul foarte frumos dealtfel singurul stil modern national de valoare.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Roz, in mare ai dreptate, si sunt - de principiu - de acord cu tine. Dar cum ii cataloghezi pe "popii" care isi pun "curu' " in Mertz-ul nou nout si defileaza prin fata multimii de babute adunate in curtea manastirii, babute extaziate de parca prin fata lor ar defila Sf. Petru cu 40 de ingeri si ingerite...Eu cred ca mai degraba melodia este mai degraba indreptata impotriva venalitatii clericilor care s-au indepartat de Dumnezeu, acesti "popi" aflati in contradictie cu adevaratii preoti slujitori de Hristos !

"În clipa în care se vor construi biserici foarte multe şi aurite, să vă feriţi, scade credinţa." - Sf. Ioan de Kornstadt

• Like 1
Postat

Roz, in mare ai dreptate, si sunt - de principiu - de acord cu tine. Dar cum ii cataloghezi pe "popii" care isi pun "curu' " in Mertz-ul nou nout si defileaza prin fata multimii de babute adunate in curtea manastirii, babute extaziate de parca prin fata lor ar defila Sf. Petru cu 40 de ingeri si ingerite...Eu cred ca mai degraba melodia este mai degraba indreptata impotriva venalitatii clericilor care s-au indepartat de Dumnezeu, acesti "popi" aflati in contradictie cu adevaratii preoti slujitori de Hristos !

"În clipa în care se vor construi biserici foarte multe şi aurite, să vă feriţi, scade credinţa." - Sf. Ioan de Kornstadt

Zic ca este circ tragic,o reala hula la adresa lui Dumnezeu si a crestinilor reali.dar stii de ce se intampla nu?tocmai din cauza acelei multimi.daca nu ar avea acesta validare nu ar exista acest spectacol dezgustator care jigneste tot ce e mai sfant ori nobil in o persoana educata si rationala.solutia nu este dezaprobarea insa.solutia este refuzul de a participa pozitiv ori consternat pana acel ceva nu mai are suficiente resurse si se stinge de la sine.

si sa stii totusi ca exceptional inca exista destui preoti,calugari modesti,care isi vad de rostul lor de indrumatori spirituali si doar atat,fara sa se gandesca la traista

• Like 3
Postat

Zic ca este circ tragic,o reala hula la adresa lui Dumnezeu si a crestinilor reali.dar stii de ce se intampla nu?tocmai din cauza acelei multimi.daca nu ar avea acesta validare nu ar exista acest spectacol dezgustator care jigneste tot ce e mai sfant ori nobil in o persoana educata si rationala.solutia nu este dezaprobarea insa.solutia este refuzul de a participa pozitiv ori consternat pana acel ceva nu mai are suficiente resurse si se stinge de la sine.

si sa stii totusi ca exceptional inca exista destui preoti,calugari modesti,care isi vad de rostul lor de indrumatori spirituali si doar atat,fara sa se gandesca la traista

foarte bine spus Roz

• Like 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Videoclipul „Despre smerenie” a dispărut de pe Youtube.

Clipul a fost scos chiar de către Trupa Taxi, după ce Grigore Leșe a decis să se retragă din videoclip. 

„Respectăm decizia domnului Grigore Leșe de a se retrage din videoclipul „Despre smerenie". Drept care retragem videoclipul de pe YouTube.

Vom reveni - după Paște - cu o variantă în care domnul Leșe nu va mai fi inclus”, au anunțat cei de la Taxi pe Facebook.

Postat

sufăr...

• Minus 8
Postat

Videoclipul „Despre smerenie” a dispărut de pe Youtube.

Clipul a fost scos chiar de către Trupa Taxi, după ce Grigore Leșe a decis să se retragă din videoclip. 

„Respectăm decizia domnului Grigore Leșe de a se retrage din videoclipul „Despre smerenie". Drept care retragem videoclipul de pe YouTube.

Vom reveni - după Paște - cu o variantă în care domnul Leșe nu va mai fi inclus”, au anunțat cei de la Taxi pe Facebook.

vid e inca pe yt

https://www.youtube.com/watch?v=NjBCYgHrreo

Vizitator worldoftanks
Postat

Cine e dumnezeu?

Postat

SMOKIE - WHO THE FUCK IS ALICE? ...:)

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Un videoclip al cuiva poate fi pus de oricine.

A fost scos videoclipul pus de către cei de la Taxi de pe contul lor Youtube.

S-ar putea ca, pe viitor, să avem două variante a videoclipului, cu și fără Grigore Leșe.

Cine e Grigore Leșe :350x

Vizitator
Postat

Cantaret de muzica populara, (foarte apreciat).

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

hula scoala pula

Postat

Un videoclip al cuiva poate fi pus de oricine.

A fost scos videoclipul pus de către cei de la Taxi de pe contul lor Youtube.

S-ar putea ca, pe viitor, să avem două variante a videoclipului, cu și fără Grigore Leșe.

nici eu nu stiam,a rasp Lup mai sus

am aceeasi respingere fata de muzica populara ca de manele.totusi cu cele din urma m-am obisnuit :))

Postat

Eu prefer doar MICI... :))

post-3169-0-47489400-1460562297_thumb.jpg

• Oras:friends
  • Oras:friends
Postat

Cine e dumnezeu?

De o mie de ori iarta-ma pentru raspunsul pe care ti-l voi da:

ALA CARE TI-A RAPIT TIE INGERASUL !

IARTA-MA !!!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...