larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 4, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Pai am.spus luna calendaristică, adică pana la sfârșitul lunii noiembrie. Asta ptr faza cu cele 5 recenzii. Ptr colorare, am spus PRIMUL care se colorează dar NU artificial (la fazan sau alt topic de genul). 7 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 4, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Pai eu pot sa fac 5 recenzii azi daca ma superi :))Pai ce mai stai? Le.poți face -mai ai 4,eu o iau în considerare pe a Roxanicii. As lua-o chiar dublu la cata însemnătate are (și nu o spun ironic, pe cuvant) , dar sa nu zică lumea ca te favorizez! 6 Link spre comentariu
talibanu2 Reputație: 223 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Sa primesc o “ sedinta” gratis la tine, a doua oara, sincer nu as putea accepta oricat de mult mi-as dori 7 4 Link spre comentariu
ghettopimp Reputație: 37 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 NeatzA, lumeeeeeeee!În ultimele zile am vrut sa stau mai low profile, sa încerc sa nu anim spiritele (Mulțumesc mult celor care si-au rupt din timp ptr a-mi Da + ... jos pălăria!Deși am primit amenințări destul de urate în PM care trec de "sfera profesională " -btw, fi-r-ai al drq de psihopați Bugule care ai ajutat tu sa știe tot poporul detalii care chiar nu priveau ce rahat facem noi aici !!!Pnm, ca îmi pierd sirul ideilor și nu îmi place sa recitesc sau sa corectez, eu ori scriu ce îmi trece prin cap,ori nu mai scriu....Deci,ca sa ne înțelegem.Mie forumul și forumiștii îmi sunt dragi. Știți ca mereu am fost activa, am iN curățat activitatea, am ras când a fost de ras, m-am certat cât a fost de cearta, am apreciat ce era de apreciat și am dezaprobat ce am considerat eu a nu fi ok.Și acu' , în vremile ăstea greli, nu am Cum sa mă fac mica și sa aștept sa treacă. Oameni ok, băieți care au investit bani și timp și energie ca secțiunea Constanța sa fie imediat după Bucuresti ( și pana și bucureștenii au spus ca în ceea ce privește recenziile ,îi batem :) ), oamenii astia datorita cărora eu și ăstia te fete ne câștigăm existenta ,voi-utilizatorii beneficiați de informații care va scutesc de neplăceri, oameni cu care am ras , am făcut caterincă, ne-am futut și uneori chiar ne-am ajuitat. ..oamenii astia fie au plecat, fie au fost banati...Am sa ignor amenințările ( ca ,nah, nu sunt căzuta din pom și în plus, am mai băgat și câte o pla de jurist pe-aici) și. ..PAM-PAM. ..1 -SA SE UMPLE IAR CONSTANȚA DE CONTURI COLORATE ! Utilizatorul care va face ,în decursul unei luni calendaristice 5 RECENZII ale vizitelor la 5 fete diferite beneficiază de o vizita de o ora gratuita din partea mea! Același lucru valabil și pentru primul utilizator care se colorează NU artificial, din ucenic în galben sau din galBen în albastru.Și 2- asta așa, doar de aroganță. ..URMĂTORUL UȘER CONSACRAT CARE VA FI BANAT ȘI ÎȘI VA FACE UN CONT NOU primește de la mine,cadou ca sunt drăguța și nebuna - contul SP . Ha-ha!hmmm....eu am facut deja o recenzie, dupa o vizita la Raluca 21 :bow Link spre comentariu
Vizitator oua_fierbinti Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 E de bine :D )10 la tot )am stat vreo 2 ore jumatate sau nu mai stiu catoral 10normal 10fata de treaba 10cadou plm 400 de ron nu mai retin :D 3 Link spre comentariu
soppos Reputație: 2 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 5 recenzii bune la fete diferite inseamna 500-1000 ron la diverse fete. Nu mai bine vin la tine de banii astia? Pentru ce sa ne batem capu cu altele?Pacat ca nu prea ai timp... Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 4, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 1-nu am zis recemzii neapărat bune.2-pot fi și vizite de o finalizare, nu numai la fete "consacrate" ,dacă sunt la fete noi,cu atât mai bine.3- tocmai ca asta urmăream - ACTIVITATE PE FORUM, ÎNCURAJAREA SCRIERII DE NOI ȘI CÂT MAI MULTE RECENZII. Și vizita la mine fiind moca, clar ieși în câștig practic cu banii ptr 5 vizite,beneficiezi de 6 La mine cea mai sigura metoda de a ne sincroniza pemtru o întâlnire este ca,dacă nu raspund la telefon, sa îmi trimiți un sms în care NEAPĂRAT SA îmi spui și cand/în cât timp Îți pot răspunde. Eu văd mesajul și, dacă mă încadrez în intervalul ptr care tu mi-ai dat unda verde sa te sun, gata programarea! 4 Link spre comentariu
victor34ct Reputație: 33 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Felicitari pentru idee si implicare! Sper sa dea rezultate. Pe mine nu contati, chiar m-a scarbit DE TOT faza cu banatul intro noapte. Si mai ales faptul ca nu a incercat niciun admin sa restaureze mizeria facuta de retardatii aia. 5 Link spre comentariu
victor34ct Reputație: 33 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Sa ma implic si sa imi refac reputatia... ca sa.... ce? Sa patesc iar sa se cace un bivol pe ea? Ce gluma proasta..... nu merci! 2 Link spre comentariu
venezolano Reputație: -397 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Venezuela Oras:Venezuela Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Felicitari pentru idee si implicare! Sper sa dea rezultate. Pe mine nu contati, chiar m-a scarbit DE TOT faza cu banatul intro noapte. Si mai ales faptul ca nu a incercat niciun admin sa restaureze mizeria facuta de retardatii aia. @victor34ct, acelasi lucru l-am patit si eu! A stat o b i e c t i v ala, pana la 3 dimineata si mi-a cautat fiecare post, ca sa-mi dea neaparat -1500 de puncte!! Intr-adevar, este nasol ca nu s-a implicat pisicul, dar clar s-a gandit la castig mare pe termen scurt, tipic tarabagiilor din Mamaia, vara! Nu s-a gandit la 10 m mai in fata, sa-si dea seama ca s-ar putea sa piarda mai mult, odata cu reducerea traficului si migrarea multor membri, pe un forum concurent! ;) Dar asta e, pierzi, castigi, negustor te numesti! Eu unul, am ales sa postez in continuare! Oricum ar fi, de futut tot am sa fut! Nu conteaza ca ma baneaza iar si iar cate-un oligofren, deranjat de cine stie ce adevaruri! Jos palaria pentru userii care s-au implicat pentru salvarea sub-forumului de Constanta, pentru ca clar, s-a vrut distrugerea lui! ;) Scuze de off-topic, Larisssooooo!!! 8 4 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 6, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 @victore, ai dreptate, dar pe o atitudine ca a ta au mizat cei care te-au banat. Asta au urmărit, ;reducerea drastica a activității, implicit minimizarea schimbului de informații. În ceea ce privește poziția (ne)luată de Împărăție, iar ai dreptate ,dar parțial. Oamenii vor sa facă bani,e ograda lor și nu au de dat socoteala nimanui , plus ca pana la urma tu ești aici pentru @pisici? Nu, eu zic ca tu ești aici ptr a culege și împărtăși informații. Nu stiu dacă e asa (dacă greșesc îmi cer scuze ) dar tu parcă erai colorat pe baza poștarilor, nu prea cred ca ai băgat vreun bănuț în contul tău, atunci da, poate puteai sa îl tragi la răspundere. Ca forumul s-a comercializat , asta nu mai e o noutate, deținătorii de mult au pus pe planul doi partea strict informațională. 4 Link spre comentariu
venezolano Reputație: -397 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Venezuela Oras:Venezuela Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 @victore, ai dreptate, dar pe o atitudine ca a ta au mizat cei care te-au banat. Asta au urmărit, ;reducerea drastica a activității, implicit minimizarea schimbului de informații. În ceea ce privește poziția (ne)luată de Împărăție, iar ai dreptate ,dar parțial. Oamenii vor sa facă bani,e ograda lor și nu au de dat socoteala nimanui , plus ca pana la urma tu ești aici pentru @pisici? Nu, eu zic ca tu ești aici ptr a culege și împărtăși informații. Nu stiu dacă e asa (dacă greșesc îmi cer scuze ) dar tu parcă erai colorat pe baza poștarilor, nu prea cred ca ai băgat vreun bănuț în contul tău, atunci da, poate puteai sa îl tragi la răspundere. Ca forumul s-a comercializat , asta nu mai e o noutate, deținătorii de mult au pus pe planul doi partea strict informațională. Larissso, eu zic ca nu gresesti! E clar ca s-a vrut distrugerea sub-forumului de Constanta, s-a vrut mazilirea schimbului de informatii corecte si promovarea anumitor "fete", care se afla sub aripa ocrotitoare a "cui trebuie"! ;) 3 4 Link spre comentariu
victor34ct Reputație: 33 Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 bineinteles ca eram vip numai pe baza recenziilor! niciodata nu am postat pt colorare rapida sau bancuri sau informatii inutile (o mai fi fost vreo replica, nu zic nu, dar in cea mai mare parte, postarile au fost foarte utile, in sensul ca au avut in ele informatie). vad ca amandoi recunoasteti bataia de joc a imparatiei, dar numai cu jumatate de gura. eu nu vreau ca altii sa faca asa ca mine, nu sfatuiesc pe nimeni la nimic. am spus ce fac eu, ce parere am eu. nu ca ar conta pentru cineva. ca atare.... ma retrag si din aceasta conversatie. eu nu contribui la renasterea unui thread futut cu buna stiinta. daca o sa am ceva de zis, poate ca o sa zic. dar nu o sa fac din asta o activitate tintita. 2 Link spre comentariu
victor34ct Reputație: 33 Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 p.s. - spui ca sunt aici pentru a culege si a impartasi informatii. nu. am fost aici pentru asta. acum sunt doar pentru a culege. asa putine cate vor mai fi. 2 Link spre comentariu
venezolano Reputație: -397 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Venezuela Oras:Venezuela Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 p.s. - spui ca sunt aici pentru a culege si a impartasi informatii. nu. am fost aici pentru asta. acum sunt doar pentru a culege. asa putine cate vor mai fi. Victore, esti suparat tare, boss! Tocmai asta s-a vrut, enervarea si supararea noastra, pentru a nu mai intra pe-aici si a spune lucrurilor pe nume! Nu le face bre, jocul! ;) 5 3 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 6, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 @temu. ...mi-E lene sa caut în postări, tu te colorasi pe la @fazan sau doar din postări? Victore, esti suparat tare, boss! Tocmai asta s-a vrut, enervarea si supararea noastra, pentru a nu mai intra pe-aici si a spune lucrurilor pe nume! Nu le face bre, jocul! ;) 4 Link spre comentariu
venezolano Reputație: -397 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Venezuela Oras:Venezuela Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 @temu. ...mi-E lene sa caut în postări, tu te colorasi pe la @fazan sau doar din postări? Cand Larisso, acum? De cand cu nick-ul asta nou? :laugh2 Oricum, nu vreau nimic gratis, ma cunosti, doar! ;) Lasa oferta pentru alti baieti, stii ce zic? ;) 2 4 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 6, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 hai bine...da-I înainte! : P Eu sunt up&on pana la 17.00. 3 Link spre comentariu
talibanu2 Reputație: 223 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Dai o cafea? ) Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 6, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Dai o cafea? :))Da un telefon , ca nu ai PM! 3 Link spre comentariu
talibanu2 Reputație: 223 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Ah, da, am uitat ) Link spre comentariu
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 vai pula noastra 1 11 Link spre comentariu
talibanu2 Reputație: 223 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Si tu brutus? 5 4 Link spre comentariu
victor34ct Reputație: 33 Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 nu sunt suparat tare, asta imi este instinctul, iti dai seama ca am totusi o viata, nu mi-o centrez pe culoarea userului... 2 Link spre comentariu
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Si tu brutus?aha Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum