j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 28, 2017 baaaaa ce e ba in capul vostru sa lasati cadouri la curve ( asa substantiale ?!?!? ) cum sa-i las in + cu nemiluita cand ea si-a pus pretul pe corpul ei...da' cine sunt eu ? Dumnezeu sa cresc piata ? ce plm =))) ca aduci o ciucalata, un pachet de cafea, etc asta-i partea a2a, dar numai fiti ba nebuni sa decartati la femei mai mult decat isi doresc...ce dracu ma frate...ce-ar fii sa te duci sa iei cox si sa fie 70E si ca n-ai decat de 100E ii lasi 30 gest ca plm afost baiat, CAPAC ia 200 si da-mi 3, sa piarda el nu tu =))) 1
talibanu Reputație: 9723 Postat Decembrie 29, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Decembrie 29, 2017 Talibane sper să te ții de promisiune ce am vb!Nu prea am inteles de ce apare numele meu in aceasta postare!Sincer, nu am citit decat primele 2-3 randuri, nu am inteles nimic si am trecut mai departe dar azi mi-a zis cineva ca apar si eu prin romanul de mai sus. Eu intodeauna ma tin de promisiuni, dar ceea ce am discutat noi in privat nu prea are nici o legatura cu ce cacat ai scris tu mai sus.Eu unul nu stau sa citesc toate aberatiile unora. Si te rog sa nu ma mai pomenesti in discursurile tale pe viitor.Daca am incercat sa fiu om cu tine, am incercat pentru ca la un momentdat imi tot venea sa ma iau de tine pe anumite topice dar cineva mi-a zis ca esti baiat de treaba si ca nu are rost sa ma iau in gura cu tine aiurea.Fiind o relatie de prietenie intre mine si acea persoana, i-am respectat dorinta. Dar daca ma mai bagi in cacaturile tale, o sa ma apuc si eu sa scriu fraze cu puli si cu morti si cu neamuri si nu va fi prea elegant.Multumesc. 2
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 29, 2017 Uuuuuup! :))))Buna dimineata! 1
temujin Reputație: 1654 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Decembrie 29, 2017 Nu prea am inteles de ce apare numele meu in aceasta postare!Sincer, nu am citit decat primele 2-3 randuri, nu am inteles nimic si am trecut mai departe dar azi mi-a zis cineva ca apar si eu prin romanul de mai sus. Eu intodeauna ma tin de promisiuni, dar ceea ce am discutat noi in privat nu prea are nici o legatura cu ce cacat ai scris tu mai sus.Eu unul nu stau sa citesc toate aberatiile unora. Si te rog sa nu ma mai pomenesti in discursurile tale pe viitor.Daca am incercat sa fiu om cu tine, am incercat pentru ca la un momentdat imi tot venea sa ma iau de tine pe anumite topice dar cineva mi-a zis ca esti baiat de treaba si ca nu are rost sa ma iau in gura cu tine aiurea.Fiind o relatie de prietenie intre mine si acea persoana, i-am respectat dorinta. Dar daca ma mai bagi in cacaturile tale, o sa ma apuc si eu sa scriu fraze cu puli si cu morti si cu neamuri si nu va fi prea elegant.Multumesc. Na, ca s-a suparat Talibanu! Si asta e periculos tare, are un rucsac in spate cu "boambe" si cand se supara, arunca rucsacul ala-n multime si el se face nevazut! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Asa cica face el!! :laugh2 :laugh2 https://www.youtube.com/watch?v=j-KLz29l6qs
larisssa Reputație: 8905 Postat Decembrie 29, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Decembrie 29, 2017 Da' nu ar fi mai bine sa îl arunce nu în mulțime, ci doar în capul sec și prost al lu' Bugu? S-Ar auzi mișto tare, știți Cum pleznește o punga goala umflata? POC ! Azi sunt la birou pana la ora 18.00.Zi frumoasa sa aveti,cu spor in toate! 1
costy_22_cta Reputație: -353 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 29, 2017 Mamico de ce nu ne zici viata ta privata ? Ca esti maritata cu un tigan(asa mi-a zis fostul sot) ca ai un cazier penal si ca ai aparut in emisine la OTV sa stim si noi trecutul tau ?da pe cine dracu de aici o intereseaza viata ei privata ??? pe noi ne intereseaza cum se fute si cum ne suge ce plm ne tot futi cu povestile tale de om nebun dute naibi la un psihiatru 1
didi 59 Reputație: -385 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 29, 2017 Femeile maritate sunt de mai mult succes 4
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Decembrie 29, 2017 Femeile maritate sunt de mai mult succesSi as mai adauga:Mai prietenoase, mai docile, mai discrete, si ... mult mai experimentate!As mai gasi cateva adjective care le-ar caracteriza, dar ultimul cred ca le-ar ....eclipsa pe celelalte. 4
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 29, 2017 Si as mai adauga:Mai prietenoase, mai docile, mai discrete, si ... mult mai experimentate!As mai gasi cateva adjective care le-ar caracteriza, dar ultimul cred ca le-ar ....eclipsa pe celelalte.Bag.o si pe aia cu Gaina Batrana...:))) 3
dado123 Reputație: 52 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 30, 2017 Codul ai grija ca și morcovul trebuie tânăr 😂😂 1
lazy Reputație: 2570 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Postat Decembrie 30, 2017 Si as mai adauga:Mai prietenoase, mai docile, mai discrete, si ... mult mai experimentate!As mai gasi cateva adjective care le-ar caracteriza, dar ultimul cred ca le-ar ....eclipsa pe celelalte.Completez eu: mult mai ,..doritoare de ceva diferenzte fatza de ce au acasa. De scula si stil de harjoneala zic. 3
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 30, 2017 Buna dimineata! :) 2
larisssa Reputație: 8905 Postat Decembrie 30, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Decembrie 30, 2017 Buna dimineata! :)😈 5
mariuspop41 Reputație: 58 Postat Decembrie 30, 2017 Postat Decembrie 30, 2017 Wanna be pussy licked? :)
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Decembrie 30, 2017 Bag.o si pe aia cu Gaina Batrana... :)))Adica ...sa fie o bucatareasa priceputa ... :laugh2 :laugh2 :laugh2Sa faca ciorba de burta si salata de beof, nu ?La asta te-ai referit , nu ...? :laugh2 :laugh2
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Decembrie 30, 2017 Codul ai grija ca și morcovul trebuie tânăr` Geaba-i tânăr daca-i veștejit si gaunos si nu-i bun de ...samanta.
cristi bug Reputație: 1044 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Decembrie 30, 2017 Că tot este lumea interesată de gonflabile................. februarie 2012 în statul Iowa un hoț a intrat intr-un sex shop amenințând vânzătoarea cu un cuțit. N-a furat bani ci o păpușă de 9 kg în valoare de 250 $....... august 2016 un turist a fost văzut pe plaja din Mamaia plimbându-se cu o gonflabilă :) 2
hengst Reputație: 2 Postat Decembrie 31, 2017 Postat Decembrie 31, 2017 baaaaa ce e ba in capul vostru sa lasati cadouri la curve ( asa substantiale ?!?!? ) cum sa-i las in + cu nemiluita cand ea si-a pus pretul pe corpul ei...da' cine sunt eu ? Dumnezeu sa cresc piata ? ce plm =))) ca aduci o ciucalata, un pachet de cafea, etc asta-i partea a2a, dar numai fiti ba nebuni sa decartati la femei mai mult decat isi doresc...ce dracu ma frate...ce-ar fii sa te duci sa iei cox si sa fie 70E si ca n-ai decat de 100E ii lasi 30 gest ca plm afost baiat, CAPAC ia 200 si da-mi 3, sa piarda el nu tu =))) Bugu nu face cadouri, Bugu a platit extra pentru sex normal neprotejat. Mai e cineva care nu crede ca se practica normalul neprotejat in Constanta ?
larisssa Reputație: 8905 Postat Decembrie 31, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Decembrie 31, 2017 Eu cred ca normalul neprotejat ar trebui interzis prin lege. Și derogare sa se primească doar după controale amănunțite la psihiatru si psiholog, teste de cultura generala și de stabilire a IQ-ului. Așa am evita și suprapopularea Planetei și mai ales înmulțirea unor specimene care nu doar ca fac umbra Pământului degeaba, dar sunt și mai prosti decât noaptea. 1
kritiquews Reputație: 167 Postat Decembrie 31, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Decembrie 31, 2017 adevarat, eu numai vreau sa vad tigani jegosi care sa se reproduca... 1
ravanelli Reputație: 298 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Ianuarie 1, 2018 adevarat, eu numai vreau sa vad tigani jegosi care sa se reproduca...Nici eu, dar din pacate se inmultetsc pe zi ce trece ...ca iepurii. Pentru ajutoarele sociale, ca de munca ... :no2 :no2 :no2 never. E grea munca ! Venise un oficial de la o fundatie cu ceva ani in urma, cu ideea de a sterlizeza pirandele, tocmai in acest scop.Au sarit toti de cur in sus ...si oficiali din Europa. Atunci sa se duca toti la ei.Dar exista o solutie ...unul ca Hitler ! 2
gogufk Reputație: 1 Postat Ianuarie 1, 2018 Postat Ianuarie 1, 2018 La multi ani pizdulici si futaci ! 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Ianuarie 2, 2018 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Ianuarie 2, 2018 Hai La Mulți Ani, sa avem un 2018 plin de sănătate, Noroc si țeluri atinse! În ordine asta! BÎnapoi la program normal, 09-17. Zifrumoasa tuturor, cu spor in toate! 1
hengst Reputație: 2 Postat Ianuarie 2, 2018 Postat Ianuarie 2, 2018 Eu cred ca normalul neprotejat ar trebui interzis prin lege. Și derogare sa se primească doar după controale amănunțite la psihiatru si psiholog, teste de cultura generala și de stabilire a IQ-ului. Așa am evita și suprapopularea Planetei și mai ales înmulțirea unor specimene care nu doar ca fac umbra Pământului degeaba, dar sunt și mai prosti decât noaptea.Daca normalul neprotejat era interzis prin lege, tu nu aveai copii acum. Te crezi un exemplu de urmat :) Tu si tiganul cu care ai facut copii, de ce faceti umbra pamantului ? 2
nemo Reputație: -118 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 2, 2018 Ii sta foarte bine in rosu. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum