larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 10, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Iulie 10, 2015 Hello,lume! 10
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 10, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Iulie 10, 2015 😇 😇 😇 si un mare pentru Obi! Multumesc! 11
didi 59 Reputație: -385 Postat Iulie 10, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 10, 2015 Pooza asta să o faci tablou pentru posteritate e reușită
ovidio28 Reputație: 6 Postat Iulie 11, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 11, 2015 Larisa se afla in top 3 in Constanta. Nota 10 la toate capitolele.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 11, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 11, 2015 Hello,lume! de duminica incoace am parte numai de surprize placute, am ramas surprins atit de frumusetea, cit si de calitatea serviciilor multor fete pe care nu le cunosteam inca.larissa , o fata pe care o aveam pe lista mea de la prima informatie aparuta despre ea pe forum, nu a facut exceptie , dimpotriva , mi-a oferit un preludiu daca il pot numi asa , pentru ca nu am putut sta atit cit mi-as fi dorit eu, datorita problemelor personale aparute in ultimul moment.mi se pare corect sa revin cu o recenzie detailata ,dupa a doua vizita care sigur va avea loc curind si presimt un meci in 3, cu toate cele.prima impresie pe care mi-a lasat-o larissa , de foarte bun augur, este foarte pe gustul meu , te indeamna la nebunii necontrolate , e mai futaciosa decit orice nimfomana , are un corp superb de serpoaica in calduri , e greu sa ii rezisti, face un oral fenomenal ,asa cum s-a laudat zilele trecute, citez: "fac un deep de se ususca florile in glastra,". nu numai florile din glastra s-au ofilit , am simtit pina si trandafirii de pe cearsaf ofilindu-se , de-a dreptul scandalos ce stie fatuca asta sa faca cu matariga in gurita, delir. pasarica e tunata exact pe masura mea , usor de penetrat in orice pozitie, cu labioare superbe si numai bune de rontait,primeste cu placere cunnilingus, vibreaza, se umezeste,e curata si are un gust excitant.am petrecut o jumatate de ora de vis impreuna , am avut citeva orgasme seci fara ejaculare, m-a adus intr-un asa hal incit am remarcat in timp ce imi spalam mataringa, dupa consumarea actului sexual, ca , de fapt spalam prezervativul ramas infasurat, atit de aiurit devenisem. 7
ylly Reputație: 39 Postat Iulie 11, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 11, 2015 Intradevar se usuca florile iar trandafirii erau tot uscati cand am ajuns eu .Dupa ce a mai vazut inca un oral de nota 10 parca si cearseaful se cam ofilise.Sincere felicitari Larisa esti o fata deosebita care stie sa ofere maxim de placere atat tu cat si Crissu 1
neverbackdown Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 11, 2015 se poate un update referitor la preturile domnisoarei larisa ?
shiva Reputație: 3141 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Postat Iulie 11, 2015 si un mare pentru Obi! Multumesc! nu te bagi si tu la concurs?? ca ai cu ce ..
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 11, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 11, 2015 nu te bagi si tu la concurs?? ca ai cu ce .. nu prea are cu ce , i-am facut doar citeva poze, din fuga. trebuie sa avem o sedinta serioasa, in curind. 1
shiva Reputație: 3141 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Postat Iulie 11, 2015 nu prea are cu ce , i-am facut doar citeva poze, din fuga. trebuie sa avem o sedinta serioasa, in curind. ehhehee, nenea Obi!!! ziceam ca are ce arata si pana la sedinta voastra, ma gandeam cum toata lumea are un smartphone cu camera, poate sa inceapa sa posteze, sa faca lumea curioasa de cine e noua nimfa din C-ta 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 11, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 11, 2015 este foarte de calitate, sper sa o tina asa mult timp
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 11, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 11, 2015 este foarte de calitate, sper sa o tina asa mult timp 3
victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 12, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 12, 2015 cam mici flocii pentru tine.....
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 12, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 12, 2015 cam mici flocii pentru tine.....hai ca deja o dai in prosteala , ma mir ca nu deschizi si topicuri mai vechi unde am postat recenzii, sa ma intrebi intrebari bilbiite. 1
135792468 Reputație: 445 Postat Iulie 12, 2015 Postat Iulie 12, 2015 cam mici flocii pentru tine.....Victoras 24 Ct...ce problema ai vis-s-vis de floci? 1
victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 12, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 12, 2015 ce-i bre? nu ai mai vazut frustrati?
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Iulie 12, 2015 Esti frustrat ca nu gasesti floci? Deaia intrebi peste tot?
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 13, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Iulie 13, 2015 se poate un update referitor la preturile domnisoarei larisa ? "Cadoul" este de 100RON\finalizare si 150RON/ora. Va astept in intervalul orar 09.00-18.30. Sa aveti o saptamana de vis! 2
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 13, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Iulie 13, 2015 Multumesc tuturor pentru aprecieri,am rosit tooooooata cand am citit ce si cum va place...
neverbackdown Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 13, 2015 multumesc mult de informatie larisa , o sa ne auzim cat de curand la un telefon
ylly Reputație: 39 Postat Iulie 13, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 13, 2015 Ti-am gasit ce i-ti promisesem pentru mot. Cu prima ocazie cand ne vedem am sa ti-l aduc , dar te costa o cafea 1
ionutjohn Reputație: 76 Postat Iulie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 13, 2015 Salutare tuturor!Am reusit si eu sa trec pe la 'nimfa' noastra Sambata, pe la miezul zilei... Era singurica si fara tigari... Spre rusinea mea, nu am fost extrem de sociabil, desi ea si-a dat tot interesul . La modul cel mai serios, cred ca este printre putinele fete (chiar daca experienta mea se reduce la 2-3 fete de pe-aici) cu care chiar ai ce sa discuti...O mica recenzie: Sunat.... stabilit intalnire in 30 min, intarziat (dat mesaj si cerut scuze) si ajuns, in cele din urma...Larisa ma astepta intr-o costumatie sexoasa (daca culorile erau mai vesele era de zeci de milioane, asa doar de milioane)... mi-a povestit ce si cum... dar a observat ca la ora respectiva eram chiar mai taciturn decat de obicei...Trecut la improspatat, eu... dupa care ea si.... la treaba...A inceput un oral de am dat in balbaiala.... incercat si eu sa ii intorc serviciul, moment pe care, se pare, l-a apreciat si ea (sau sper ca l-a apreciat si ea), dupa care un 69 de poveste, dupa care.... juniorul meu pare ca a inceput sa scartaie si.... gata (as fi vrut ceva mai mult - poate data viitoare).Eu - verificat telefonul si.... a trebuit sa plec...Imi pare rau ca nu am reusit sa ma tin de promisiune (saraca fata ramasese fara tigari si promisesem ca dupa ii iau eu), dar intalnirea pe care treubia sa o am mult mai tarziu (peste vreo 2 ore) se replanificase...Am mai stat totusi la o mica discutie, moment in care parerea si-asa buna s-a upgradat... dupa care, cu parere de rau, a trebuit sa o intind...Note:Locatie: ICIL, curat, 9 - 10Oral: 10+Normal: data viitoareGFE: 11 La final, pentru ca maine este ziua ei (sper sa nu fi inteles gresit) ii spun LA MULTI ANI!!! si... tot binele pe care si l-ar putea dori... il merita Pana data viitoare, cu bine, Larisa! 6
kritiquews Reputație: 167 Postat Iulie 14, 2015 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Iulie 14, 2015 La multi ani Larisa , multa sanatate, in cateva zile cand am o fereastra te sun sa ne vedem <3 1 2
ionut6390 Reputație: 1 Postat Iulie 14, 2015 Postat Iulie 14, 2015 La multi ani Larisa multa sanatate si tot ce iti doresti! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum