Sari la conținut

LARISSSA 0768601405

Postări Recomandate

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hello,lume! ;)

post-167744-0-34732500-1436512597_thumb.jpeg

• Like 10
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

😇 😇 😇 si un mare :* pentru Obi! Multumesc!

post-167744-0-34301000-1436534112_thumb.jpeg

• Like 11
  • Oras:constanta
Postat

Pooza asta să o faci tablou pentru posteritate e reușită

Postat

Larisa se afla in top 3 in Constanta. Nota 10 la toate capitolele.

• Oras:bangkok
Postat

Hello,lume! ;)

de duminica incoace am parte numai de surprize placute, am ramas surprins atit de frumusetea, cit si de calitatea serviciilor multor fete pe care nu le cunosteam inca.

larissa , o fata pe care o aveam pe lista mea de la prima informatie aparuta despre ea pe forum, nu a facut exceptie , dimpotriva , mi-a oferit un preludiu daca il pot numi asa , pentru ca nu am putut sta atit cit mi-as fi dorit eu, datorita  problemelor personale aparute in ultimul moment.

mi se pare corect sa revin cu o recenzie detailata ,dupa a doua vizita care sigur va avea loc curind si presimt un meci in 3, cu toate cele.

prima impresie pe care mi-a lasat-o larissa , de foarte bun augur, este foarte pe gustul meu , te indeamna la nebunii necontrolate , e mai futaciosa decit orice nimfomana , are un corp superb de serpoaica in calduri , e greu sa ii rezisti, face un oral fenomenal ,asa cum s-a laudat zilele trecute, citez: 

"fac un deep de se ususca florile in glastra,".

nu numai florile din glastra s-au ofilit , am simtit pina si trandafirii de pe cearsaf ofilindu-se , de-a dreptul scandalos ce stie fatuca asta sa faca cu matariga in gurita, delir. 

pasarica e tunata exact pe masura mea , usor de penetrat in orice pozitie, cu labioare  superbe si numai bune de rontait,primeste cu placere cunnilingus, vibreaza, se umezeste,e curata si  are un gust excitant.

am petrecut o jumatate de ora de vis impreuna , am avut citeva orgasme seci fara ejaculare, m-a adus intr-un asa hal incit am remarcat in timp ce imi spalam mataringa, dupa consumarea actului sexual, ca , de fapt spalam prezervativul ramas infasurat, atit de aiurit devenisem.

post-58400-0-77328500-1436611390_thumb.jpg

post-58400-0-59774900-1436611407_thumb.jpg

post-58400-0-73830800-1436611416_thumb.jpg

post-58400-0-39079800-1436611453_thumb.jpg

• Like 7
Postat

Intradevar se usuca florile iar trandafirii erau tot uscati cand am ajuns eu .

Dupa ce a mai vazut inca un oral de nota 10 parca si cearseaful se cam ofilise.

Sincere felicitari Larisa esti o fata deosebita care stie sa ofere maxim de placere atat tu cat si Crissu

• Like 1
  • Oras:Vest
Postat

si un mare :* pentru Obi! Multumesc!

nu te bagi si tu la concurs?? ca ai cu ce ..;)

Postat

nu te bagi si tu la concurs?? ca ai cu ce .. ;)

nu prea are cu ce , i-am facut doar citeva poze, din fuga. 

trebuie sa avem o sedinta serioasa, in curind.

• Like 1
Postat

nu prea are cu ce , i-am facut doar citeva poze, din fuga. 

trebuie sa avem o sedinta serioasa, in curind.

ehhehee, nenea Obi!!!  ziceam ca are ce arata :crazylove  si pana la sedinta voastra, ma gandeam cum toata lumea are un smartphone cu camera, poate sa inceapa sa posteze, sa faca lumea curioasa de cine e noua nimfa din C-ta ;)

• Like 1
Postat

cam mici flocii pentru tine.....

hai ca deja o dai in prosteala , ma mir ca nu deschizi si topicuri mai vechi  unde am postat recenzii, sa ma intrebi intrebari bilbiite.

• Like 1
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Esti frustrat ca nu gasesti floci? Deaia intrebi peste tot? :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

se poate un update referitor la preturile domnisoarei larisa ? 

"Cadoul" este de 100RON\finalizare si 150RON/ora. Va astept in intervalul orar 09.00-18.30. Sa aveti o saptamana de vis!

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Multumesc tuturor pentru aprecieri,am rosit tooooooata cand am citit ce si cum va place...

Postat

Ti-am gasit ce i-ti promisesem pentru mot. Cu prima ocazie cand ne vedem am sa ti-l aduc , dar te costa o cafea

• Like 1
Postat

Salutare tuturor!

Am reusit si eu sa trec pe la 'nimfa' noastra Sambata, pe la miezul zilei... Era singurica si fara tigari... 

Spre rusinea mea, nu am fost extrem de sociabil, desi ea si-a dat tot interesul :). La modul cel mai serios, cred ca este printre putinele fete (chiar daca experienta mea se reduce la 2-3 fete de pe-aici) cu care chiar ai ce sa discuti...

O mica recenzie: Sunat.... stabilit intalnire in 30 min, intarziat (dat mesaj si cerut scuze) si ajuns, in cele din urma...

Larisa ma astepta intr-o costumatie sexoasa (daca culorile erau mai vesele era de zeci de milioane, asa doar de milioane)... mi-a povestit ce si cum... dar a observat ca la ora respectiva eram chiar mai taciturn decat de obicei...

Trecut la improspatat, eu... dupa care ea si.... la treaba...

A inceput un oral de am dat in balbaiala.... incercat si eu sa ii intorc serviciul, moment pe care, se pare, l-a apreciat si ea (sau sper ca l-a apreciat si ea), dupa care un 69 de poveste, dupa care.... juniorul meu pare ca a inceput sa scartaie si.... gata  :no2 (as fi vrut ceva mai mult - poate data viitoare).

Eu - verificat telefonul si.... a trebuit sa plec...

Imi pare rau ca nu am reusit sa ma tin de promisiune (saraca fata ramasese fara tigari si promisesem ca dupa ii  iau eu), dar intalnirea pe care treubia sa o am mult mai tarziu (peste vreo 2 ore) se replanificase...

Am mai stat totusi la o mica discutie, moment in care parerea si-asa buna s-a upgradat... dupa care, cu parere de rau, a trebuit sa o intind...

Note:

Oral: 10+

Normal: data viitoare

GFE: 11

La final, pentru ca maine este ziua ei (sper sa nu fi inteles gresit) ii spun LA MULTI ANI!!! si... tot binele pe care si l-ar putea dori... il merita

Pana data viitoare, cu bine, Larisa!

• Like 6
  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

La multi ani Larisa :* , multa sanatate, in cateva zile cand am o fereastra te sun sa ne vedem <3 

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...