Sari la conținut

LARISSSA 0768601405

Postări Recomandate

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Neata,lume! Astazi sunt dusponibila doar pentru deplasari,urmand ca joi si vineri sa ma gasiti in locatie,impreuna cu Crissu. Si in week-end,din pacate,nu voi putea fi dusponibila,ne vom revedea luni. Zi frumoasa si insorita sa aveti,cu spor in toate!

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Neatza,lume! Profitam si noi de vremea de afara si facem fix cese spune ca trebuie facut?!? Ne vedem pana pe la 18.00 astazi. Maine lafel,program 09.00-18.00,apoi ne mai vedem toooooooocmai luni!

• Oras:Romania
Postat

Am zis sa las si eu o recenzie ca am fost de vreo 2-3 ori la Larissa si sa ii mai populez postul cu o recenzie. Ajuns in zona de kaufland pe acolo blocu nu e greu de gasit deloc, sun frumusel la interfon si intru in apartamentul unde se intampla magia :) am dat de domnisoara acolo placuta, inaltut, ne potriveam mai bn fiind destul de inalt si eu am stat de vb o companie placuta chiar ai ce sa vorbesti cu ea si te simti bine, fara graba fara nimic cel putin asa mi sa parut mie.

Dupa ceva vb am continuat la dus prosop curat tot ce ai nevoie pe acolo chiar iti da si papucei.

Ce sa intamplat in camera e greu de descris dar daca iti lasi frau dorintelor iese cv frumos, un termen de a o descrie pe Larissa futacioasa :) are impresia ca ii place ce face, restul actiunii e mister dar un mister dintr-o poveste cu basme care ramane intiparit, singura parere de rau ca de fiecare data cand am fost nu am putat sta mai mult o ora, poate cine stie daca te mai prind prin ianuarie larissa facem un bis.

si acuma notele:

Normal: 9 implicatie maxima ( nota mai mare cand o sa mai incerc mai mult timp ).
Oral: 9.5 nu dau 10 ( ca inca mai vreua sa incerc chestii pana sa dau 10 )
Aspect: 8+
Atitudine:10

A costat 150 de lei mari

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Alo fata esti libera?De ce nu raspundeti la telefon?Zi ca sa nu perd timpul .

Dupa felul cum vorbesti probabil ti-a dat deja ignore :)) e prea buna pt tine ;)

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

un termen de a o descrie pe Larissa futacioasa :) are impresia ca ii place ce face, restul actiunii e ...

Ea are impresia asta? sau asa ne lasa noua impresia?

• Oras:Milano si Berceni
  • Oras:Milano si Berceni
Postat

Dupa felul cum vorbesti probabil ti-a dat deja ignore :)) e prea buna pt tine ;)

Te crezi ciumec?Vezi poate ma faci sa te caut sa-ti bag doua bucati in parbriz ca sa vezi cum iti sta cu muia sifonata.Gasesc eu o curva care te stie.Mai bagate tu si vedem.

Postat

Te crezi ciumec?Vezi poate ma faci sa te caut sa-ti bag doua bucati in parbriz ca sa vezi cum iti sta cu muia sifonata.Gasesc eu o curva care te stie.Mai bagate tu si vedem.

Ce zici ba ca nu te aud ? Cand vorbesti scoate-ti ochelarii sa se-nteleaga mai bine frate !

Postat

Iesi ba dracu de prost, ca provoci sila, intoarce-te inapoi in anus, distrusule. :no2

• Like 1
Postat

Nici nu mai are rost sa iti raspund bai spalator de parbrize :))

Au facut-o altii foare bine inainte ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hmmm....

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

:blushing2

post-167744-0-18654000-1443780572_thumb.jpg

• Like 9
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimineaaaaaaaataaaaaaa! E cald,e frmos,e luni,iar eu sunt pliiiiiiina de energie! o zi minunata sa aveti,cu spor maxim in toate!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Imi trezeste placute amintiri!

Te astept cu mare,mare drag,sti asta...

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Neata,lumeeee! Astazi ma gasiti la `birou` dimineata si in prima parte a dupa-amiezii.Sa ne destrabalam,zic1 Reamintesc `fidelizatilor` ca la a treia vizita beneficiaza de bonusul oferit de draguta de mine! Ne vedem,dragilor,o zi perfecta sa aveti,cu spor in toate!

• Like 3

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hello!

Revin cu detaliile complete,pentru toti cei interesati. Serviciile pe care vi le ofer sunt ORAL si NORMAL. Am NU categoric pentru FK si ANAL,in rest va las pe voi să stabiliți limitele. Oralul rămâne la aprecierea voastra- protejat sau neprotejat,la fel și finalizarea. Oralul înseamnă și DT- real,pe bune,am evoluat și îl pot susține binișor.

Prețul este de 150\finalizare și 200\ora ( de menționat ca ,în cazul unei ore,tot voi stabiliți regulile jocului-because I love the players and YOU love the game- eu nu restricționez în nici un fel nici acțiunea,nici numărul finalizărilor.

La a treia vizită,bonusul constă fie în reducere procentuală a tarifului,fie în timp în plus "din partea casei", în funcție de preferințele voastre.

Locatia- Kaufland-ul de la ICIL,un piculeț mai spre Ferdinand.

Acestea fiind spuse,va salut,o seara bună să aveți,cu spor în toate,ma mai învârt p" aci o oră,două sau ne auzim mâine!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...