Sari la conținut

LARISSSA 0768601405

Postări Recomandate

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

:)) vorbitul nu il aduce . acta non verba

Cateodata,si vorbele ajuta........ un rough sex si dirty talking pot face minunea sa se intample,nu? Un fel de Per aspera ad astra!ca sa fiu pe aceeasi lungime de unda,chiar de m-or injura unii cu obrazul latin mai fin!

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Neata,lume! Astazi ma gasiti singurica ,fara colega,pana in jurul orei 19.00. Maine mi s-au schimbat un pic planurile,as putea fi prezenta la birou,dar cum am ceva timp de cand nu am mai prestat sambata,v-as ruga,pe cei interesati,sa ne auzim astazi pentru o eventuala programare pentru maine. O zi frumoasa sa aveti,cu spor in toate!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da,150/fin si 200/h,bonusul valabil la fiecare a treia intalnire!

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

merge 100

Merge 100 de la gara pana in mamaia :))

• Like 2
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimineaaaaaaaaaata! Astazi ma gasiti pana la.ora 18,singura,sa incepem luna si saptamana in forta! Hai,sa aveti spor in toate!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineață! Disponibilă până la oră 18.00! O zi frumoasă,cu spor în toate!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Larissa saptamana viitoare cand esti disponibila la birou ...?

Voi fi zilnic,program 09.00-18.00. Inclusiv week-end-ul.

• Oras:constanta
Postat

Voi fi zilnic,program 09.00-18.00. Inclusiv week-end-ul.

la 18 se poate ultima programare sau atunci parasesti locatia?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

la 18 se poate ultima programare sau atunci parasesti locatia?

Ce ar fi să pui mânuta pe telefon (ca altminteri tare năzdravană și neastâmpărată e) și să cadem la învoială oral....aaaaaă...verbal vroiam să zic!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

eeeee!! imi incarci 2 euro? :)))

iti transfer eu...vad ca tu n-ai timp!!!

PS: ce mai spui grasule?

• Like 1
Postat

io? mi`s beene!! la dieta! :P

p.s. iti dau un numar pentru euroii aia? :) :kiss3

poate imi fac curaj azi/maine sa ma las pe mainile larisei...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

io? mi`s beene!! la dieta! :P

p.s. iti dau un numar pentru euroii aia? :) :kiss3

poate imi fac curaj azi/maine sa ma las pe mainile larisei...

Dietă?!? Nu o asculta pe Crissu "invidioasa" ,tu ești P E R F E C T! Poate un mic post de la cele dulci,lumești și păcătoase,ală da,după ce ieși din mâinile mele....s-ar putea să ți se va fi aplecat!

• Like 2
Postat

Larisel Larisel,

M-ai lasat azi fara miel!

Daca mai stateam un pic

Ramaneam fara buric!

Bine ca n-a fost complot

C-altfel ma mancau de tot!!

Cam asta e definitia DT-ului marca Larisssa!!

Recenzia saptamana viitoare!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Neatzaaaaaaaaaaa! Azi-disponibila până la ora 18.00. O zi minunată,cu spor în toate!

• Like 1
Postat

Neatzaaaaaaaaaaa! Azi-disponibila până la ora 18.00. O zi minunată,cu spor în toate!

esti singurica la birou gagico?

Vizitator almitak1
Reputație: 0
Postat

După ce în repetate rânduri am încercat sa ajung la Larisa și nu am reușit sa ne sincronizam, în final am ajuns la ea sâmbăta trecută, la început de program, după ce am stabilit vineri seara ce și cum. Așa că sâmbătă dimineață la 8 și ceva mă înființez la ușa ei și ne bem cafeaua împreună, timp în care stabilim detaliile întâlnirii, apoi mergem fiecare pe la baie.

Larisa mi-a făcut o impresie buna de la început, eu fiind hotărât sa ajung la ea după ce m-a acaparat modul ei de a se adresa aici pe site, precum și recenziile colegilor de forum. După ce a ieșit din duș, am rămas și mai plăcut surprins de ea, reușind sa fie mai înaltă decât mine după de a apărut de la baie pe tocuri....dar, ca să nu mă supere, a scăpat repede de ele :)

Ce a urmat apoi a fost exact ce aveam nevoie sa îmi încep ziua frumos: Am avut parte de primul DT adevărat, am fost atât de acaparat, încât abia după ce am plecat, rememorand, mă gândeam că oralul l-as fi vrut mai putin sportiv, mai leneș...dar asta ar fi singurul motiv pentru care aș da un 9,5, iar data viitoare promit să îi atrag atenția Larisei să mă lase puțin mai ușor :)

A urmat apoi normalul, cu ea deasupra intr-un reverse cow-girl, apoi încă trei poziții, cred, la care ea a reacționat atât de frumos încât abia după ce am plecat mi-am dat seama că în toate pozițiile nu am apucat să stăm față în față. În rest, a fost de nota zece, corpul super (sânii mici dar nu mă afectează, prefer unii mici și frumoși, decat unii învinși de gravitație), apartamentul f ok, baia cu de toate, GFE - 9,5, as fi preferat și un Fk, dar înțeleg și respect dorința ei; în rest, nu am nimic de reproșat.

Halatul 150 lei meritați din plin, cel puțin pe mine m-a convins că îi merită. Sâmbăta asta era cat pe ce să o caut din nou, dar m-am încurcat în planuri. Dar în mod sigur ne vom mai întâlni, în afara cazului în care am făcut eu o impresie proastă și ma șterge de pe lista clienților eligibili.

O seară plăcută!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

După ce în repetate rânduri am încercat sa ajung la Larisa și nu am reușit sa ne sincronizam, în final am ajuns la ea sâmbăta trecută, la început de program, după ce am stabilit vineri seara ce și cum. Așa că sâmbătă dimineață la 8 și ceva mă înființez la ușa ei și ne bem cafeaua împreună, timp în care stabilim detaliile întâlnirii, apoi mergem fiecare pe la baie.

Larisa mi-a făcut o impresie buna de la început, eu fiind hotărât sa ajung la ea după ce m-a acaparat modul ei de a se adresa aici pe site, precum și recenziile colegilor de forum. După ce a ieșit din duș, am rămas și mai plăcut surprins de ea, reușind sa fie mai înaltă decât mine după de a apărut de la baie pe tocuri....dar, ca să nu mă supere, a scăpat repede de ele :)

Ce a urmat apoi a fost exact ce aveam nevoie sa îmi încep ziua frumos: Am avut parte de primul DT adevărat, am fost atât de acaparat, încât abia după ce am plecat, rememorand, mă gândeam că oralul l-as fi vrut mai putin sportiv, mai leneș...dar asta ar fi singurul motiv pentru care aș da un 9,5, iar data viitoare promit să îi atrag atenția Larisei să mă lase puțin mai ușor :)

A urmat apoi normalul, cu ea deasupra intr-un reverse cow-girl, apoi încă trei poziții, cred, la care ea a reacționat atât de frumos încât abia după ce am plecat mi-am dat seama că în toate pozițiile nu am apucat să stăm față în față. În rest, a fost de nota zece, corpul super (sânii mici dar nu mă afectează, prefer unii mici și frumoși, decat unii învinși de gravitație), apartamentul f ok, baia cu de toate, GFE - 9,5, as fi preferat și un Fk, dar înțeleg și respect dorința ei; în rest, nu am nimic de reproșat.

Halatul 150 lei meritați din plin, cel puțin pe mine m-a convins că îi merită. Sâmbăta asta era cat pe ce să o caut din nou, dar m-am încurcat în planuri. Dar în mod sigur ne vom mai întâlni, în afara cazului în care am făcut eu o impresie proastă și ma șterge de pe lista clienților eligibili.

O seară plăcută!

Mersi frumos pentru timpul si energia acordate atat intalnirii,cat si scrierii recenziei. Un singur lucru vreau sa iti reamintesc-Sambata nu sunt la birou,acea sambata a fost o exceptie si 'm-ai prins' in timp util. Martea si sambata sunt zilele mele de 'respiro'. Nu cred ca sunt multi cei ce isi vor incarca memoria cu programul meu,de aceea i genere postez in fiecare dimineata in care sunt de gasit. V-am pupat,azi ma gasiti pana pe la 18.00. O zi insorita pe deplin sa aveti,cu spor in toate!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...