larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 11, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Desi cu un pic de intarziere,vreau sa urez La Multi Ani! unui om frumos si cald....La multi Ani,B.!Fie ca anii ce vor veni sa insemne liniste si caldura! Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 11, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Dragilor,dupa cum stiti,la fiecare a treia vizita pe care mi-o "trageti",beneficiati de o reducere,si anume pretul este de 150/h sau 100/finalizare. RUGAMINTEA mea este SA TINETI VOI CONT si sa imi spuneti cand este acea a treia intalnire. Mi-este practic imposibil sa retin care,cine si de cate ori vine,iar ideea unei "condici" unde sa existe numerele voastre de telefon,plus vizitele aferente nu ma incanta deloc,si sigur nici pe voi! Asa ca mizez din nou pe calitatea si buna-credinta a celor cu care intru in contact. O zi frumoasa sa aveti,cu spor in toate! 2 Link spre comentariu
jan de la boema Reputație: -403 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Dragilor,dupa cum stiti,la fiecare a treia vizita pe care mi-o "trageti",beneficiati de o reducere,si anume pretul este de 150/h sau 100/finalizare. RUGAMINTEA mea este SA TINETI VOI CONT si sa imi spuneti cand este acea a treia intalnire. Mi-este practic imposibil sa retin care,cine si de cate ori vine,iar ideea unei "condici" unde sa existe numerele voastre de telefon,plus vizitele aferente nu ma incanta deloc,si sigur nici pe voi! Asa ca mizez din nou pe calitatea si buna-credinta a celor cu care intru in contact. O zi frumoasa sa aveti,cu spor in toate!Lecitina ajuta.Propun ca la plecare sa faca fiecare cate o zgarietura pe perete.Cineva sa aduca un cui. Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Dragilor,dupa cum stiti,la fiecare a treia vizita pe care mi-o "trageti",beneficiati de o reducere,si anume pretul este de 150/h sau 100/finalizare. RUGAMINTEA mea este SA TINETI VOI CONT si sa imi spuneti cand este acea a treia intalnire. Mi-este practic imposibil sa retin care,cine si de cate ori vine,iar ideea unei "condici" unde sa existe numerele voastre de telefon,plus vizitele aferente nu ma incanta deloc,si sigur nici pe voi! Asa ca mizez din nou pe calitatea si buna-credinta a celor cu care intru in contact. O zi frumoasa sa aveti,cu spor in toate!ei sa vezi acum cum te cunoaste tot orasul si toti deodata vin pentru exact a 3-a oara! Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 11, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Lecitina ajuta.Propun ca la plecare sa faca fiecare cate o zgarietura pe perete.Cineva sa aduca un cui. ei sa vezi acum cum te cunoaste tot orasul si toti deodata vin pentru exact a 3-a oara! Codule....tu mă ști prea bine! Sunt o drăguță și o amabilă,atât! De aci până la "simplitate" e cale lungă!!! Nu zic ca nu vor fi și tentative de "cum,mah Lariso,ai uitat?!? E a treia oara,parol!" dar tocmai de aia am subliniat ca mizez pe buna-credință a oamenilor de calitate cu care întru în contact. Pe scurt...dacă nu e de calitate,nici a doua întâlnire nu exista,d'apai a treia! Dl.Jan,liniile nu îmi plac,si mai ales pe perete,îmi aduc aminte de compararea înălțimii dintre noi fețele în internat,și eu 1,74 am de prin clasa a zecea,deci nu am trasat prea multe și am fost mereu complexata de faptul ca eram cu cel puțin un cap mai înaltă decât colegele. În altă ordine de idei,nici așa nu e bine,de unde dracului atatea culori,ca deh!,un criteriu de diferențiere tre'sa fie,dacă va trageți liniile în dreptul altcuiva?!? Chiar....fiecare câte o culoare distinctă....oare ce culori v-as repartiza,hmmmmm??? 1 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 11, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Lecitina ajuta.Propun ca la plecare sa faca fiecare cate o zgarietura pe perete.Cineva sa aduca un cui. Și lecitină...o ajuta,dar memorie de elefant nu face sigur! Deși,nici o capacitate ca aia nu e sigur ca ar face față volumul de informație! Link spre comentariu
jan de la boema Reputație: -403 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 De unde stii ca sunt domn ? Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 11, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 De unde stii ca sunt domn ? Îs mai credulă, mă iau numai după aparențe,nu stau să dezgrop morți și nick-name-uri! Chiar de n-oi fi "domn" ca și gen,dacă ti-ai zis Jan,apai de Jan te știu! Și de nu erai "domn" altfel,aș fi putut să fac legătură între recenzia scrisă și persoana ta,la modul ca întotdeauna aspectele negative le rețin,chiar și fara lecitină! Dar,la dracu dacă eu mi-am dat seamă cine ești și când ai fost! 1 Link spre comentariu
lazy Reputație: 2569 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Sper sa nu gresesc, de aceea mai bine intreb: la "a 3-a" nu era cu optiuni, adica: 1. " a lower cost" SAU 2. "an extra 1/2 h time" ? P.S.: Tare de tot asta cu ...tentativa de "cum,mah Lariso,ai uitat?!? E a treia oara,parol!" Link spre comentariu
bursukul Reputație: 37 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Sincer sa va spun dupa ultima " infatisare" nu mi-a mai trebuit nici un bonus. Serviciul de baza a fost atat de fulminant incat restul zilei am meditat indelung asupra a ce simte o lamae cand trece prin storcator. Drept este ca nici ( nu mai) sunt asa de "fioros"! name="Larisssa" post="1558098" timestamp="1447241705"]Dragilor,dupa cum stiti,la fiecare a treia vizita pe care mi-o "trageti",beneficiati de o reducere,si anume pretul este de 150/h sau 100/finalizare. RUGAMINTEA mea este SA TINETI VOI CONT si sa imi spuneti cand este acea a treia intalnire. Mi-este practic imposibil sa retin care,cine si de cate ori vine,iar ideea unei "condici" unde sa existe numerele voastre de telefon,plus vizitele aferente nu ma incanta deloc,si sigur nici pe voi! Asa ca mizez din nou pe calitatea si buna-credinta a celor cu care intru in contact. O zi frumoasa sa aveti,cu spor in toate! Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 12, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Sper sa nu gresesc, de aceea mai bine intreb: la "a 3-a" nu era cu optiuni, adica: 1. " a lower cost" SAU 2. "an extra 1/2 h time" ? P.S.: Tare de tot asta cu ...tentativa de "cum,mah Lariso,ai uitat?!? E a treia oara,parol!" [/size] [/size] [/size] [/size] După ce am postat de vreo 2 ori exact ce ai spus tu mai sus,mi-am dat seamă ca ,de fapt,acel SAU nu își are rostul căci în fond ambele variante înseamnă același lucru. Și anume-aplicand bonusul sub formă de reducere,avem 100ron\fin(30 min) i 150ron\h. Aplicând bonusul ca și extra timp- rezultă 150ron(pentru 30 de minute) +alte 30 min extra,deci 150ron/h. 1 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 12, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Bursucii nu pot fi furiosi!Sunt un picut lenesi...si retrasi....si linistiti si pot sa ii smotocesc cum vreau!!!! 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Codule....tu mă ști prea bine! Sunt o drăguță și o amabilă,atât! De aci până la "simplitate" e cale lungă!!! Nu zic ca nu vor fi și tentative de "cum,mah Lariso,ai uitat?!? E a treia oara,parol!" dar tocmai de aia am subliniat ca mizez pe buna-credință a oamenilor de calitate cu care întru în contact. Pe scurt...dacă nu e de calitate,nici a doua întâlnire nu exista,d'apai a treia! Dl.Jan,liniile nu îmi plac,si mai ales pe perete,îmi aduc aminte de compararea înălțimii dintre noi fețele în internat,și eu 1,74 am de prin clasa a zecea,deci nu am trasat prea multe și am fost mereu complexata de faptul ca eram cu cel puțin un cap mai înaltă decât colegele. În altă ordine de idei,nici așa nu e bine,de unde dracului atatea culori,ca deh!,un criteriu de diferențiere tre'sa fie,dacă va trageți liniile în dreptul altcuiva?!? Chiar....fiecare câte o culoare distinctă....oare ce culori v-as repartiza,hmmmmm??? :clapp Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 13, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Neatza lumeeeeee! Azi sunt disponibila pana pe la 18.00,urmand ca maine-sambata-sa nu ma gasiti ,ne revedem duminica! Link spre comentariu
sety Reputație: 47 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Off...ce as venii la tine, asa de dimineata! ) Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Si eu ... .Dar tot vin eu pana la urma. Te prind eu ... Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 15, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Off...ce as venii la tine, asa de dimineata! ) Si eu ... .Dar tot vin eu pana la urma. Te prind eu ... Azi ma gasiti toata ziulica,singurica! Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 16, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Neataaaaaaa! Disponibila azi! Reamintesc: oral si normal,150/fin,200/h intre orele 09.00-18.00. Asta asa,in cele mai ``la general`` linii-minunatia sta insa in detalii! O zi frumoasa sa aveti,cu spor in toate! 1 Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 .....Dl.Jan,liniile nu îmi plac....Nici macar alea de tramvai!?Eu le duc dorul!!!50 de bani pe linia de tramvai.... Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 18, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 50 de bani pe linia de tramvai....De mic ai fost neastâmpărat! În UK e ilegal să distrugi bancnote/monede...la noi nu știu să fi auzit să fie interzis,dar iete-te ca p'asta nu am facut-o! Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Sa stii ca am fost foarte cuminte, chir un timid si introvertit. Nu stiu ce este aia UK, dar si in România este infracțiune sa rupi/distrugi/etc moneda statului. Insa noi nu o distrugeam, o făceam mai subțire! Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 19, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 `Neatzaaaaaaa!!! Am stat acasa 2 zile,ceea ce inseamna ca sunt fully charged astazi! Disponibila pana la 18.00. Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 20, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 Neatza,people! Disponibila pana dupa-amiaza,17.00-18.00. Sa aveti spor in toate! Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 21, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 Buna dimineata! Astăzi mă puteți găsi toată ziua,inclusiv pentru programări,până la oră 18.00. O zi senină să aveți,cu spor în toate! Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 21, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 Auuuuu...i-ete ca m-am dezmeticit si eu! Cand am fost eu in rand cu lumea,eu fac CE vreau CAND vreau! La dracu' cu black FRIDAY, poftiti la mama BLACK SATURDAY- 100 fin si 150 ora,astazi toata ziulica! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum