Sari la conținut

LARISSSA 0768601405

Postări Recomandate

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

Intai sa ajung :)))).. Si eu vroiam sa o sun de dimineata dar nu stiam exact ora la care as fi ajuns. Si nu vreau sa incurc borcanele cu ea ca mi-e sa nu ma taie de la portie la oralul de care zici :)))))

Nu te taie fata ,doar iti face filet cu limba  :rax2 .Si te incolaceste cu picioarele ei .Aaaa ,inca ceva ...macar i-am dat bataie la fundulet in timpul filetarii,de parca stiam ca nu imi da placinta  :laugh2 .Succes sa ai .

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nu te taie fata ,doar iti face filet cu limba  :rax2 .Si te incolaceste cu picioarele ei .Aaaa ,inca ceva ...macar i-am dat bataie la fundulet in timpul filetarii,de parca stiam ca nu imi da placinta  :laugh2 .Succes sa ai .

:)))))))) Sandra isi dadea singura. Cred ca se autoflagela ca nu m-a futut cum trebuie.

• Minus 2
  • Oras:țara piticilor pe creier
Postat

Larisa ,vezi cum faci ,data viitoare sa aduci iar placinta cu mere ,homemade ....ca m-ai pacalit .Am ramas cu gandul la ea ...si trebuia sa-mi dai la pachet  :laugh2 .Pe drum am oprit si am cumparat de la patiserie ,dar nu arata la fel de bine ca a ta ...

Nu mi-ai raspuns daca esti ruda cu mama Omida ,la felul cum ai trezit tu CUCU  ,cu guritza ta umeda  :laugh2  :rax2 .Schimba soneria aia la tel.ptr mesaje ...sau iti place sa iti cante CUCU ?

Am mai intrebat ...dc nu este Larisa la TOP?

Recenzie ? nu cred ca mai este nevoie .. :laugh2

Daca nu scrii recenzie,cum vrei sa ajunga la top,berbecule? :)

Postat

Gogule,care esti mah ?Inscris azi si tare-n gura  :slap2

Postat

Ups ,asa de tare esti iritat incat mi-ai taiat reputatia ?

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

ia sa vedem ce se intampla daca repetam:

:hihat Larisssa, felicitari pentru...promovarea la TOP.  :hihat

Data:  2016, la o secunda dupa promovare . :date  Scriu asta pentru ca vreau sa fiu primul, da?

• Oras:Romania
Postat

Corsare, ti-am mai lasat un pic de placinta si pentru maine. Trebuie sa te grabesti sa revii, dar numai daca ti s-au oprit picioarele din tremurat. Mie imi e tare greu sa cobor treptele cand plec de la ea

• Oras:Acasa
Postat

Mie imi e tare greu sa cobor treptele cand plec de la ea

Pai d-aia nu este in top Larisa, ca nu vrea @pisicuts sa ii aiba pe constiinta pe cei care o viziteaza. :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ups ,asa de tare esti iritat incat mi-ai taiat reputatia ?

Ramai negru pana bagi recenzia. :laugh2

Postat

Bine ar fi sa fie asa, dar realitatea este ca pe Pisicut il doare la 2 metri dupa terminarea cozii despre cine este la Top.

Pe el il intereseaza doar traficul de vreo 3 ani incoace

Postat

Ai sange in "puliver-ul" tau sa-ti luminezi fata?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ai sange in "puliver-ul" tau sa-ti luminezi fata?

cand fac cota de postari :)

Postat

Hai sa iti fac pe plac ,desi eu am vorbit cu Larisa despre recenzie si a zis ca nu are mare imp. ptr ea . :laugh2

Locatia bine cunoscuta de mai toata lumea ,in spate la Ciaina mol,usor de ajuns si fata te ghideaza f.bine .

Apartamentul nu exceleaza dar ea stie cum sa faca sa arate bine si sa creeze atmosfera .

Stat la un pahar de  :pepsi si stabilit partea cu ce este voie si ce nu ,fireste si amenda .

Intrat la baie eu primul,igienizat ,apoi si ea ,si trecut la lupte .Stie ce are de facut si o face bine ,ne-am luptat cu 69 ,etc. si terminat CIM.Nu face swalow ,dar mult deep si filetari  :laugh2 .

Am mai iesit la o tigara si povesti ,dupa care a urmat o alta igienizare si iar in dormitor .Normal protejat ,si continuat in misionar si diverse strangulari din partea ei cu picioarele .

aratabine la corp ,se misca bine si chiar se implica mult.Ai ce sa vorbesti cu ea si este amuzanta .

Note: 

Apt .8 

Fata: 9,lipsa sani ,corp de adolescenta .

Oral :10+

Normal :10

Anal nu executa 

FK nu executa 

Amenda 200 lei plus un mic impuls din partea mea 

Nu te grabeste deloc,chiar e deschisa la palavre .

D2D cred ca a fost una ora si ceva ,80 minute  :laugh2

De revenit ,cu siguranta ca vreau sa gust placintele .

E si un pic inghesuita casa scarilor ,iar dupa ce pleci de la ea ,daca nu esti atent chiar se inmoaie genunchii :laugh2 .

Eu am facut cunostinta si cu vecina ei  :laugh2 .

• Like 5
  • Minus 2
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Măi gurmanzilor...nu vă mai satură ăl de sus! De mâncare zic,evident!

Ştie fata că drumul către orice parte a corpului vostru trece,inevitabil,prin stomăcel ! Şi vă mai zice fata un secret : vă lasă gura apa in anticameră,să fie belşug de activitate a glandelor salivare dincolo la degustat păsărica!!!!

Aşa ca nu va faceți griji,ca şi de nu e plăcinta,ceva tot va fi,ca să va zgândaresca si ațâțe poftele!

Disponibila pana la 17.00. :)

• Like 3
Postat

Ştie fata că drumul către orice parte a corpului vostru trece,inevitabil,prin stomăcel ! Şi vă mai zice fata un secret : vă lasă gura apa in anticameră,să fie belşug de activitate a glandelor salivare dincolo la degustat păsărica!!!!

Aşa ca nu va faceți griji,ca şi de nu e plăcinta,ceva tot va fi,ca să va zgândaresca si ațâțe poftele!

Sa pui lamai pe masa ,sa ne lase gura apa  :laugh2 .

În anii 1890, Pavlov a investigat funcția gastrică a câinelui prin externalizarea glandei salivare pentru a putea colecta, măsura și analiza saliva produsă ca răspuns la mâncare, în condiții diferite. El a observat că aceștia au tendința de a saliva înainte ca hrana să ajungă în cavitatea lor bucală, și a început investigarea acestei "secreții psihice", cum a numit-o el. A decis că aceasta este mult mai interesantă decât chimia salivei, și a schimbat scopul cercetării sale, efectuând o lungă serie de experimente în care a manipulat stimulii care apăreau înainte de aducerea hranei. El a stabilit de aici legile fundamentale pentru apariția și eliminarea a ceea ce el denumea "reflexe condiționale" — adică, răspunsuri reflexe, precum salivarea, care nu apăreau decât condițional, ca urmare a unor experiențe precedente ale animalului. Aceste experimente au fost efectuate în anii 1890 și 1900, și au fost puse la dispoziția cercetătorilor occidentali prin traducerea unor experiențe individuale, dar au devenit disponibile în totalitate în limba engleză printr-o carte publicată în 1927.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Ivan_Pavlov

Postat

Larisssa ne-a pus gand "rau".

Vom avea parte de experiente multisenzoriale.

Daca mai pui la socoteala si inteligenta care iese la iveala imediat cum incepi sa discuti cu ea, deja incepe sa se prefigureze o adevarata gheisa. (Gheisele reprezinta un amestec de-a dreptul magic de feminitate, sofisticare, mister si seductie. In plus, ele sunt considerate inteligente si talentate.)

Pt cei/ cele care vor sa aprofundeze : http://www.feminis.ro/lectii-de-seductie-de-la-gheise_16141.html

Dupa 2-3 experiente de acest fel vom ajunge sa salivam numai cu gandul la intalnirea cu ea :blushing2 :aplaud

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

I'm blushing !!!!Tu vrei si cu dovleac,este? :))

• Like 1
Postat

:laugh2  Binenteles. Orice iti dai voie sa oferi.

De fapt, doar ma bucur ca te-am intalnit, restul e can can. :hug1

Postat

Adica pentru amatori, o ciorba de pasarica (ca sa nu-i zic de burta :) ) se gaseste oricand. :P

Postat

Hai sa iti fac pe plac ,desi eu am vorbit cu Larisa despre recenzie si a zis ca nu are mare imp. ptr ea . :laugh2

Merci :hihat ,hai ca te-am vopsit iar .

Postat

Buna Larisa!

Stii ce m-am gandit?

Dimineata cand ne anunti tu ca esti disponibila, pe langa lista cu tarife, pune si meniul zilei  :laugh2  :laugh2  :laugh2 . Cu siguranta numarul celor care te vor vizita va creste exponential...

Pupici!

• Like 1
Postat

Buna Larisa!

Stii ce m-am gandit?

Dimineata cand ne anunti tu ca esti disponibila, pe langa lista cu tarife, pune si meniul zilei :laugh2 :laugh2 :laugh2 . Cu siguranta numarul celor care te vor vizita va creste exponential...

Pupici!

E buna asta.. Pe mine ma agati si cu cartofuti prajiti in pizdigaie. Nu-s pretentios.

• Minus 2
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Buna Larisa!

Stii ce m-am gandit?

Dimineata cand ne anunti tu ca esti disponibila, pe langa lista cu tarife, pune si meniul zilei  :laugh2  :laugh2  :laugh2 . Cu siguranta numarul celor care te vor vizita va creste exponential...

Pupici!

sambata trecuta fusera sarmale!:)

Postat

Merci :hihat ,hai ca te-am vopsit iar .

:hihat

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Neatza,lume! Scuze pentru absenta nemotivata/neanuntata de ieri, NICI ASTAZI NU VOI FI DISPONIBILA. Si nu stiu exact cand voi fi. Va voi anunta aici,posibil sa revin maine,posibil sa mai dureze cateva zile. Pentru orice intrebare,va stau la dispozitie telefonic,insa cu mentiunea ca as prefera sms-uri-e usor de inteles de ce.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...