ravanelli Reputație: 298 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Ianuarie 31, 2016 Larissa sper ca nu ne pregatesti vreo surpiza ...neplacuta. Fara Roxanica care se da cu schiurile ... zice ea ... , o mai fi cu o mai fi, dar fata tine ... . Toate cele bune si un weekend minunat ! 1 4
larisssa Reputație: 8905 Postat Ianuarie 31, 2016 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Ianuarie 31, 2016 Hmmmm...oarecum...In principiu da,a venit vremea sa inchei capitolul asta. Va mai dura un pic,probabil cel mult 2-3 saptamani,timp.in care imi voi pastra programul de pana.acum.Anunt de acum oentru ca desi multi stiau de planurile mele as vrea sa am timp sa imi iau "la revedere" de la cat mai multi.dintre voi.Nu vreau sa fac valuri in pahar cu apa,nu ma apuc sa spun ca ma opresc din asta for.ever and til the end of times,ca nu se stie niciodata,asa cum s-a mai spus,e greu sa uiti gustul banilor facuti "usor". Ideea e ca ma voi opri pe la.mijlocul lui februarie,sper ca definitiv. 6
santo888 Reputație: 339 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Ianuarie 31, 2016
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 31, 2016 Mai am putin timp la dispozitie se pare 2
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 31, 2016 Hmmmm...oarecum...In principiu da,a venit vremea sa inchei capitolul asta. Va mai dura un pic,probabil cel mult 2-3 saptamani,timp.in care imi voi pastra programul de pana.acum.Anunt de acum oentru ca desi multi stiau de planurile mele as vrea sa am timp sa imi iau "la revedere" de la cat mai multi.dintre voi.Nu vreau sa fac valuri in pahar cu apa,nu ma apuc sa spun ca ma opresc din asta for.ever and til the end of times,ca nu se stie niciodata,asa cum s-a mai spus,e greu sa uiti gustul banilor facuti "usor".Ideea e ca ma voi opri pe la.mijlocul lui februarie,sper ca definitiv. bine punctat P.S.: Niste oferte asa de incheiere? 1+1, la 1 nr mai primesti 1 gratis
kritiquews Reputație: 167 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Ianuarie 31, 2016 Desi stiam de anu' trecut ca ai de gand sa te retragi, si am hotarat sa renunt sa mai trec pe la tine fiindca esti mult prea lipicioasa pentru mine, cand am vazut postarea de azi m-a luat iar sentimentul acela de regret si pana mea...dar trebuie sa privim si partea plina a paharului, e mult mai bine ca vrei sa renunti si iti doresc tot binele din lume si mult succes in ceea ce vrei sa faci si poate o sa ne mai vedem intr-o dimineata la cafea sa ne luam ramas bun >< TE PUP
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 31, 2016 Desi stiam de anu' trecut ca ai de gand sa te retragi, si am hotarat sa renunt sa mai trec pe la tine fiindca esti mult prea lipicioasa pentru mine, cand am vazut postarea de azi m-a luat iar sentimentul acela de regret si pana mea...dar trebuie sa privim si partea plina a paharului, e mult mai bine ca vrei sa renunti si iti doresc tot binele din lume si mult succes in ceea ce vrei sa faci si poate o sa ne mai vedem intr-o dimineata la cafea sa ne luam ramas bun >< TE PUPBaaa termina ma ca ma faci sa plang. ))) 2
dicaprio Reputație: 91 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Ianuarie 31, 2016 Mai Larisa se dovedeste ca esti mai rea decat roxana2, le rupi inimile la oamenii astia, unii ar divorta ca sa te ia de nevasta, altii te ar rapii si ar fugii cu tine in lume. Nu ai cum sa omori atatia oameni, gandeste te si tu la sufletele lorte rog.
kritiquews Reputație: 167 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Ianuarie 31, 2016 Ce vreti ma daca a fost prima femeie, BA DAR FEMEIE IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI din viata mea ?
dicaprio Reputație: 91 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Ianuarie 31, 2016 Ba esti nebun, ba esti prost:)), glumesc no ofens, o pandesc saptamana asta si ma duc si eu. Prin ce zona e sa stiucum imi fac drum.
kritiquews Reputație: 167 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Ianuarie 31, 2016 Ba esti nebun, ba esti prost:)), glumesc no ofens, o pandesc saptamana asta si ma duc si eu. Prin ce zona e sa stiucum imi fac drum.Stai linistit, tin la gluma pai acum are locatia pe la brotacei
dicaprio Reputație: 91 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Ianuarie 31, 2016 Stai linistit, tin la gluma pai acum are locatia pe la brotacei Plm zimi pe litere ca nu stiu unde e )
kritiquews Reputație: 167 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Ianuarie 31, 2016
dicaprio Reputație: 91 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Ianuarie 31, 2016 Chiarnu stiu.
kritiquews Reputație: 167 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Ianuarie 31, 2016 ia B R O T A C E I iti suna cunoscut acuma ? )
dicaprio Reputație: 91 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Ianuarie 31, 2016 :) ba nu fi nebun ca nu stiu. Plm stiu cateva zone din ct.
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 31, 2016 Ceaina mol stii unde e? )))))) 2
dicaprio Reputație: 91 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Ianuarie 31, 2016 In china )) plm nu stiu
dicaprio Reputație: 91 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Ianuarie 31, 2016 Voi ce dreacu faceti nu v ati plictisit? Mergem sa futem si noi ceva?
kritiquews Reputație: 167 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Ianuarie 31, 2016 Boss la sensu ala micut din tomis nord de la LIDL cum vii dinspre city si intri in sens faci dreapta si o tii inainte pana la prima intersectie si acolo e zona BROTACEI bagamias pulan el de nume ca nu inteleg de la ce vine )))
kritiquews Reputație: 167 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Ianuarie 31, 2016 Voi ce dreacu faceti nu v ati plictisit? Mergem sa futem si noi ceva?O vreme sunt pe off.
dicaprio Reputație: 91 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Ianuarie 31, 2016 O vreme sunt pe off. Pfuuu nasol fratelemeleu )
larisssa Reputație: 8905 Postat Februarie 1, 2016 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Februarie 1, 2016 ))) Sunteti nebuni! Si va multumesc ca zambesc in fiecare dimineata.Buna dimineata! Astazi voi fi disponibila dupa ota 12 pana la 16,dar de maine voi reveni la programul normal 09-16.Va.asigur ca certitudinea retragerii nu va afecta absolut deloc calitatea serviciilor cu atat.mai putun calitatea timpului petrecut cu fiecare dintre voi. Nu pot sti ce imi rezerva noul drum,vreau ca aici sa imi ramana o usa deachisa intotdeauna. Ca sa nu mai mentionez ca "sedinta de la reveredere" o voi face cat pot de"memorabila" pentru fiecare dintre voi. O zi frumoasa sa aveti,cu spor in toate! 2
kritiquews Reputație: 167 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Februarie 1, 2016 >< aceeasi larisuk
ravanelli Reputație: 298 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Februarie 1, 2016 Deja incep sa ma napadesca ...lacrimile.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum