pustanu87 Reputație: 1431 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Aprilie 17, 2016 Poate ma ajuta cineva!Nu pot schimba poza de profil..o aleg iar cand ii dau "done" nu se intampla nimic!Am incercat de pe iPhone (iOS).
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2016 Poate ma ajuta cineva!Nu pot schimba poza de profil..o aleg iar cand ii dau "done" nu se intampla nimic!Am incercat de pe iPhone (iOS).Eu am facut totul pe laptop. De pe telefon nu poti face chiar tot ce poti face de pe laptop. De pe telefon, intru pe forum doar cand nu am un laptop in fata. Si asta se intampla foarte rar.In principiu, poti face asta dand click pe sageata din dreapta nick-name-ului, alegi Setarile mele, apoi Schimbare informatii profil, iar aici prima in lista e Schimba fotografia. 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2016 Postat Aprilie 17, 2016 Da ...eu imi schimb poza de profil cu ajutorul acestui program http://tinypic.com/....daca ai incredere da-mi parola si poza inj p.m si iti pun eu poza la profil!
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Autor Postat Aprilie 17, 2016 Multumesc mult,am rezolvat-o de pe laptop!
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Autor Postat Aprilie 17, 2016 Corina,tu mai prestezi? Daca da,vreau sa stiu cum te gasesc! Ms 😘Scuze de offtopic!
hoember Reputație: 181 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Aprilie 17, 2016 @pustane: Poti avea incredere in Corina; da-i, linistit, parola si-ti schimba ea poza de profil. Si mie tot ea mi-a schimbat-o. Sau asculta-l pe viezuremanz. P.S. No' bine c-ai reusit de unul singur. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2016 Postat Aprilie 17, 2016 Corina,tu mai prestezi? Daca da,vreau sa stiu cum te gasesc! Ms Scuze de offtopic! Corina ,adica eu...revin in tara pe 30 aprilie si sunt disponibila pana pe 4 mai!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2016 Postat Aprilie 17, 2016 @pustane: Poti avea incredere in Corina; da-i, linistit, parola si-ti schimba ea poza de profil. Si mie tot ea mi-a schimbat-o. Sau asculta-l pe viezuremanz. P.S. No' bine c-ai reusit de unul singur. nu ne cunoastem
hoember Reputație: 181 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Aprilie 17, 2016 nu ne cunoastemEsti sigura? N-as fi chiar asa de convins(a).
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2016 Postat Aprilie 17, 2016 Esti sigura? N-as fi chiar asa de convins(a). nu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Autor Postat Aprilie 17, 2016 Corinuța mami,te gasesc pe la "Testate"..sau in alta parte?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2016 Postat Aprilie 17, 2016 Corinuța mami,te gasesc pe la "Testate"..sau in alta parte? Eu momentan sunt retrasa ...am topicul ascuns! Repet:revin in tara pe 30 aprilie si o sa fiu disponibila pana pe 4 mai!
gyorgye69 Reputație: 4035 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2016 ii poti da si numarul de card si cvv-ul, si iti schimba ea PIN-ul...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2016 Postat Aprilie 19, 2016 ii poti da si numarul de card si cvv-ul, si iti schimba ea PIN-ul... nu fac eu din astea 2
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Autor Postat Aprilie 19, 2016 😂
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Autor Postat Aprilie 19, 2016 Putin ciudat!!Am pus poza de profil de pe laptop,am avut-o cateva ore dupa care a disparut 😊Acum nu mai am nici una..Ma poate ajuta cineva?Nu ii dau de cap!Va sunt recunoscator.Ptr baieti,dau o bere..Ptr fete,le saticfac cum vor ele.. 😠Multumesc .
hoember Reputație: 181 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Aprilie 19, 2016 Sunt putin ciudat!! Ptr baieti, va satifac cum vreti voi...Ptr fete, va dau o bere.. 😠Multumesc .Am corectat uMpic postul tau ca sa fie mai clar. Daca tu zici... Cine sunt eu sa te judec?!?
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Autor Postat Aprilie 19, 2016 Am rezolvat-o singur..Tare modificarea )Beau bere cu fetele...si pe baieti ii trimit sa cumpere ... Suna mai bine! 😊 Sanatate. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum