Sari la conținut

Despre DUMNEZEU

Postări Recomandate

Reputație: 1615
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Fara glume din astea. Tu stii ce animal super meserias este pisica? 

In general, felina, sub toate formele: tigru, ghepard (alearga cu 80-100km/h), jaguar (nu masina), pantera (roz), leul, matza, ca e de rasa birmaneza, de Angora, siameza, de Bombay sau autohtona.

Si ajungem la lynx, rasul nostru carpatin. Imi povesteau niste vanatori (din Zarnesti) care vaneaza mistreti si cerbi prin zona muntilor Iezer, Bucegi, Piatra Craiului, Fagaras, ca au fost odata surprinsi de un ras. Doi caini mari de vanatoare l-au incoltit si n-au avut nici o sansa, rasul le-a taiat beregata cu ghearele, care erau lungi si ascutite, ca niste cutite. A iesit si el cam sifonat, dar a scapat. Poate erau povesti vanatoresti, cert este ca pisica este un bun vanator pt. ca, in primul rand este un animal de panda. O vad pe Mira, pisica mea neagra ca un drac, ce vanator de exceptie este, nimic nu-i scapa, prinde tot ce e un pic mai mare ca ea.

mie-mi place servalul

Reputație: 5026
  • Oras:sud
Postat

Debussy, zi cine e cel mai diavolesc user de pe nimfomane.com.

Si cine e Dumnezeu pe aici.

Ma risc si eu cu un raspuns: in fiecare dintre noi e si de la unul si de la altul, numai ca proportiile difera.

• Like 1
  • Oras:friends
  • Oras:friends
Postat

Primul mesaj pe care l-am primit de pasti a fost de la un amic: sotia mea nu mai este printre noi!

Ce baiat de treaba e dumnezeu!!!  :(  :(  :(

• Oras:in serveru lu pisicuts
  • Oras:in serveru lu pisicuts
Postat

Primul mesaj pe care l-am primit de pasti a fost de la un amic: sotia mea nu mai este printre noi!

Ce baiat de treaba e dumnezeu!!!  :(  :(  :(

dumnezeu io curva care ia bani pe nimica

• Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

Ba ce-aveti de tot amestecati pe Dumnezeu cu popii? Daca primarul e hot daramati primaria? Daca apare Iisus sau Dumnezeu ii pun iar popii pe cruce.

• Oras:nu conteaza
  • Oras:nu conteaza
Postat

si totusi,cine L-a rastignit pe IIsus evreii sau romanii?

daca sunteti tari dixit

Reputație: 5026
Postat

si totusi,cine L-a rastignit pe IIsus evreii sau romanii?

daca sunteti tari dixit

Bineinteles ca evreii, Pillat din Pont ( guvernatorul roman ) s-a "spălat pe mâini "

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...