miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Mai 4, 2016 Postat Mai 4, 2016 Debussy, zi cine e cel mai diavolesc user de pe nimfomane.com.Si cine e Dumnezeu pe aici.
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 4, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 4, 2016 Fara glume din astea. Tu stii ce animal super meserias este pisica? In general, felina, sub toate formele: tigru, ghepard (alearga cu 80-100km/h), jaguar (nu masina), pantera (roz), leul, matza, ca e de rasa birmaneza, de Angora, siameza, de Bombay sau autohtona.Si ajungem la lynx, rasul nostru carpatin. Imi povesteau niste vanatori (din Zarnesti) care vaneaza mistreti si cerbi prin zona muntilor Iezer, Bucegi, Piatra Craiului, Fagaras, ca au fost odata surprinsi de un ras. Doi caini mari de vanatoare l-au incoltit si n-au avut nici o sansa, rasul le-a taiat beregata cu ghearele, care erau lungi si ascutite, ca niste cutite. A iesit si el cam sifonat, dar a scapat. Poate erau povesti vanatoresti, cert este ca pisica este un bun vanator pt. ca, in primul rand este un animal de panda. O vad pe Mira, pisica mea neagra ca un drac, ce vanator de exceptie este, nimic nu-i scapa, prinde tot ce e un pic mai mare ca ea.mie-mi place servalul
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 4, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 4, 2016 Debussy, zi cine e cel mai diavolesc user de pe nimfomane.com.Si cine e Dumnezeu pe aici. Ma risc si eu cu un raspuns: in fiecare dintre noi e si de la unul si de la altul, numai ca proportiile difera. 1
hodorogule Reputație: 660 Postat Mai 4, 2016 Oras:friends Oras:friends Postat Mai 4, 2016 Primul mesaj pe care l-am primit de pasti a fost de la un amic: sotia mea nu mai este printre noi!Ce baiat de treaba e dumnezeu!!!
wypushka Reputație: 3 Postat Mai 4, 2016 Oras:in serveru lu pisicuts Oras:in serveru lu pisicuts Postat Mai 4, 2016 Primul mesaj pe care l-am primit de pasti a fost de la un amic: sotia mea nu mai este printre noi!Ce baiat de treaba e dumnezeu!!! dumnezeu io curva care ia bani pe nimica
gogoloi Reputație: 207 Postat Mai 5, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Mai 5, 2016 Ba ce-aveti de tot amestecati pe Dumnezeu cu popii? Daca primarul e hot daramati primaria? Daca apare Iisus sau Dumnezeu ii pun iar popii pe cruce.
dinupaturica Reputație: 265 Postat Mai 5, 2016 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Mai 5, 2016 si totusi,cine L-a rastignit pe IIsus evreii sau romanii?daca sunteti tari dixit
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 5, 2016 si totusi,cine L-a rastignit pe IIsus evreii sau romanii?daca sunteti tari dixit Bineinteles ca evreii, Pillat din Pont ( guvernatorul roman ) s-a "spălat pe mâini "
dinupaturica Reputație: 265 Postat Mai 5, 2016 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Mai 5, 2016 oare?ce lege se aplica in Ierusalim ,a lui MOISE sau cea romana?
dinupaturica Reputație: 265 Postat Mai 5, 2016 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Mai 5, 2016 @quasim ,unde esti? nu raspunde te rugam din postura de avocat?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum