Sari la conținut

Solicit sfaturi si recomandari Constanta

Postări Recomandate

• Oras:Kabul
  • Oras:Kabul
Postat

Dragi confutadori, urmeaza o delegatie la Constanta. Rog ajutorul celor care stiu ceva... frumos si interesant pe acolo. Promit sa revin cu recenzia. N-as mai vrea sa-mi iau tzeapa pe care mi-am luat-o cu Brasovul si sa ajung sa cutreier discotecile. As prefera ceva outcall, insa orice info e binevenita.

Am citit si recitit threadul Constantei si e jale pe acolo. Poate ma ajuta vreun confrate cu informatii. Mulzam anticipat!

Postat

Dragi confutadori, urmeaza o delegatie la Constanta. Rog ajutorul celor care stiu ceva... frumos si interesant pe acolo. Promit sa revin cu recenzia. N-as mai vrea sa-mi iau tzeapa pe care mi-am luat-o cu Brasovul si sa ajung sa cutreier discotecile. As prefera ceva outcall, insa orice info e binevenita.

Am citit si recitit threadul Constantei si e jale pe acolo. Poate ma ajuta vreun confrate cu informatii. Mulzam anticipat!

Din pacate as vrea sa iti dau o mana de ajutor dar este aproape imposibil.Teoretic aici ar trebui sa fie concurenta maxima mai ales acum in sezon.Practic insa este o liniste deplina iar oferta desi pare numeroasa este de slaba calitate.Ar fi fost o tipa Maria care intrunea destule sufragii de calitate numai ca inca odata trebuie sa folosesc cuvantul din pacate ea evolueaza dupa un program aleator si dispare cu saptamanile din peisaj.Ca si pret era pe la 200-250 de ron cu specificatia ca are un fix si anume vrea 50 de euro pe ora si era musai sa ai euro si nu lei??!!.Pentru oferta poti consulta Telegraf-online sau chiar ziarul Telegraf.Ca si sfat consulta oferta cu maxima atentie.Ai grija ca multe poze sint false sau au photo-shop la greu.Vezi eu sint din Constanta si nu am nici o recenzie de aici pentru ca ar insemna sa dau numai recenzii negative ceea ce m-a facut sa nu mai am activitate locala de cateva luni bune.

Un alt sfat!Trebuie sa stabilesti foarte clar ceea ce iti doresti sa faca fetele pentru ca recurg la tot felul de subterfugii si mai bine devii sacaitor cu intrebarile si sa ti se inchida telefonul in nas decat sa ai cosmaruri cu" amorul de la mare"

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...