Sari la conținut

sweet pleasure

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pana la urma la cine ma sfatuiti sa merg ?

Vizitator
Postat

Eu, o astept pe Irina,dar nu cred ca mai revine!

salut

am avut o experienta nu tocmai placuta cu Irina

in 35 de minute am fost ,, terminat '' 

Vizitator
Postat

dar la corp cum era?eu nuam apucat sa meg la ea...

pozele sunt reale , nu permite sarutari pe corp sau sanii 

in schimb saliva pe organ sau se freaca de el 

anusul nu este ,, perforat '' dar este o priveliste magnifica 

face finalizarea manuala cu spatele la client ca sa ii poti admira anusul 

Vizitator
Postat

sper sa revina Anca , super femeie 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Aia ma intreb si eu cum de nu posteaza nimeni nimic despre Corina ...eu am tot incercat tipe noi in ultimele luni si avand in vedere ca a raspuns oleaca obraznic prima oara la tel

Vreau si eu sa vad ceva reveu la Corina inainte sa mai sun poate din nou

Postat

Apare pe site la Vila Unirii ca de luni, 21 aprilie, ar reveni o anume Anca - 39 de ani.

Care-o fi oare? Daca ar fi cea veche care a activat si pe la Snagov cand facea echipa cu prostovanca de vistantric, ar fi o treaba buna! Femeia e femeie!

sper sa revina Anca , super femeie

Postat

Cu Emilia, experienta e foarte placuta. Daca accepti ca nu faci masaj cu cea mai slaba femeie, dar foarte placuta, vei avea o ora de placere!

madmax123 baga te pe Emilia

Postat

Apare pe site la Vila Unirii ca de luni, 21 aprilie, ar reveni o anume Anca - 39 de ani.

Care-o fi oare? Daca ar fi cea veche care a activat si pe la Snagov cand facea echipa cu prostovanca de vistantric, ar fi o treaba buna! Femeia e femeie!

Da domne, ea e. Însă nu făcea echipă cu Vis tantric/Alexandra la Snagov. Anca era la Unirii și Alexandra la Snagov. Erau un fel de responsabile de locații.

Auzi da' o știi pe Vis tantric ? Ai fost la ea ? Ca maseuză. Ai fost ? Ai idee ce știe și ce poate să facă? Ca să-nțeleg de ce e prostovancă.

Io până acum l-am înjurat pe proxenetul de motan. Așa că o să mă baneze. Chiar dacă voi fi banat, sper să răspunzi. O să mă reînregistrez să-l înjur în continuare, și tot așa.

Îmi zici da ? Bine.

Postat

Iti zic, da, iti zic!

Am fost la ambele cand activau la Snagov. Nu am ce sa-i reprosez vis-a-vis de sedinta de masaj...apoi pe-aici si-a dat in petec rau si din discreta a devenit prostovanca pentru gustul meu de atitudine si abordare.

Da domne, ea e. Însă nu făcea echipă cu Vis tantric/Alexandra la Snagov. Anca era la Unirii și Alexandra la Snagov. Erau un fel de responsabile de locații.

Auzi da' o știi pe Vis tantric ? Ai fost la ea ? Ca maseuză. Ai fost ? Ai idee ce știe și ce poate să facă? Ca să-nțeleg de ce e prostovancă.

Io până acum l-am înjurat pe proxenetul de motan. Așa că o să mă baneze. Chiar dacă voi fi banat, sper să răspunzi. O să mă reînregistrez să-l înjur în continuare, și tot așa.

Îmi zici da ? Bine.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu-i corect ce faci... verifică o informație înainte de a face afirmații diverse doar pentru a îți da importanță.Nu-i frumos sa te folosești de numele meu și crezi că mă provoci sa scriu aici.

Mai bine vorbiți singuri și între voi ...femeile se descurca ele, pastreaza-ti neputința departe de numele meu.

Sper că înțelegi ce spun și să nu se mai repete! :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Buna! Te provoci singura...numele tau era doar ca detaliu pentru a identifica mai bine persoana despre care discutam! Nu te mai simti importanta, criticata sau bagata-n seama momentan ca nu e cazul. Este parerea mea despre tine ca esti prostovanca tocmai din acest motiv ca te bagi unde nu-ti fierbe oala in mod gratuit si intri in fel ai fel de clinciuri nefolositoare. Asta inseamna ca iti faci singura rau, actionezi impotriva ta, deci esti prostovanca. Nimic altceva, nimic jignitor, nimic de rau personal. 🤗...era mai mult o dojana la adresa ta fiindca daca-ti vezi de treaba ta, valorezi mai mult...si surpriza, iti ramane timp si pentru tine! 😉

Nu-i corect ce faci... verifică o informație înainte de a face afirmații diverse doar pentru a îți da importanță.Nu-i frumos sa te folosești de numele meu și crezi că mă provoci sa scriu aici.

Mai bine vorbiți singuri și între voi ...femeile se descurca ele, pastreaza-ti neputința departe de numele meu.

Sper că înțelegi ce spun și să nu se mai repete! :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ești cam sigur pe afirmațiile tale...ai grijă, poate dam ochi-n ochi la Snagov iarăși, cândva!

...Și n-o să-ți convină.

Nu-mi pasă de reproșurile tale, aici este și un mediu de socializare in care fiecare este liber, în limita bunului simț.

Sunt sigură că noi doi nu am consumat o partidă de ...masaj.

Așa că, până nu probezi persoana....nici nu ai ce vorbi de un simplu nick-name, de care sunt strict responsabilă.

Deci e inutil gestul tau...dacă înțelegi! ;)

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
Postat

A plecat Diana !?!

Era veterana.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.