faithless911 Reputație: 0 Postat August 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 4, 2017 Actuala Diana mi-a povestit de Sonya ca s-a lasat cam de tot...cica este bucatareasa la un azil de batrani acum. Mi-a zis ca sunt prieteneBuna merci pentru info. Crezi ca mai pot obtine datele de contact la care o pot gasi pe Sonya.
doreluluiflore Reputație: 55 Postat August 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2017 Buna merci pentru info. Crezi ca mai pot obtine datele de contact la care o pot gasi pe Sonya.Diana e prietena cu ea si nu stiu daca discuta cu clientii chestii personale gen astea..poti incerca
patrick_25 Reputație: 0 Postat August 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 7, 2017 Am zis si eu sa incerc sa merg la Simona,sunt pasionat de mature...Am mai fost la acet salon la mirela si alexandra si vreau sa zic ca este foarte ok,revenind la Simona...mai fratilor Simona este o doamna din toate punctele de vedere....calda,primitoare,atragatoare,nu ii se vede acea varsta de 45...este o doamna care iti ofera si multe ''surprize''
patrick_25 Reputație: 0 Postat August 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 8, 2017 Face sex oral?nu vreau sa zic mai multe..''surprize''eu zic ca este un cuvant ce te ajuta sa intelegi...fiecare cum se descurca 1
ultravox Reputație: 191 Postat August 8, 2017 Postat August 8, 2017 Face sex oral?Cu tine in niciun caz. Sigur nu-ti dai seama de ce. Iti spune Simona: esti prea prost. Mars de-aici provocatorule.
tystuvp Reputație: 53 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 Sa îmi bag pula în Mata de sărac ÃŽți place să ataci??Mă pis pe tine avortatule...Eu am pus o întrebare tu faci laba iar eu fut femei de 5 stele sclavule😂😂sa vii sa lucrezi pentru mine...Ești prea prost pt lumea asta
doreluluiflore Reputație: 55 Postat August 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2017 Sa îmi bag pula în Mata de sărac Îți place să ataci??Mă pis pe tine avortatule...Eu am pus o întrebare tu faci laba iar eu fut femei de 5 stele sclavulesa vii sa lucrezi pentru mine...Ești prea prost pt lumea astaCa el sunt nu stiu cati alti pulifrici de pe forumul asta care au tuoeu sa faca mistouri ieftine stiind ca stau sub anonimat. Daca le ceri odata facebook ul ii vezi ca dispar de pe aici )
doreluluiflore Reputație: 55 Postat August 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2017 Am vazut o Sonya pe site la sweet pleasure? Oare o fi aceiasi? Eu sper ca nu
doreluluiflore Reputație: 55 Postat August 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2017 Informatii despre Sonya cea noua pls
ultravox Reputație: 191 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 Sa îmi bag pula în Mata de sărac Îți place să ataci??Mă pis pe tine avortatule...Eu am pus o întrebare tu faci laba iar eu fut femei de 5 stele sclavulesa vii sa lucrezi pentru mine...Ești prea prost pt lumea astaSa ma cac in gura ta de jigodie penala care esti. Bai idiotule, cum dracu sa intrebi daca o maseuza face sex oral ? Chiar asa batut in cap esti ? Nu-ti dai seama bai oligofrenule ca citesc si aia de la salon aici ? Doamne cat esti de prost, limbricu' dracului. Futi tu femei de 5 stele ? Pai atunci de ce intrebi de o maseuza daca face sex oral ba boule ? Futi pe ma-ta retardatule, sticle de coniac futi. De 5 stele.Palmagiule.
ultravox Reputație: 191 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 Ca el sunt nu stiu cati alti pulifrici de pe forumul asta care au tuoeu sa faca mistouri ieftine stiind ca stau sub anonimat. Daca le ceri odata facebook ul ii vezi ca dispar de pe aici )Se vede treaba ca nu te duce caputzu nici pe tine. Pai din cauza unora ca temebelu' asta au fost nevoite sa plece Lavinia, Miruna, Bianca, poate Vis tantric, poate Anca. Se stie ca le este interzis sa faca sex si le concediaza domne, nu vor sa vina politia peste ei, sa-i acuze ca e bordel acolo. Pricepusi, pulifriciule ? N-am ce-ti face, asa ma obligi sa-ti spun. Te-a mancat sa te bagi unde n-ai treaba.
doreluluiflore Reputație: 55 Postat August 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2017 Se vede treaba ca nu te duce caputzu nici pe tine. Pai din cauza unora ca temebelu' asta au fost nevoite sa plece Lavinia, Miruna, Bianca, poate Vis tantric, poate Anca. Se stie ca le este interzis sa faca sex si le concediaza domne, nu vor sa vina politia peste ei, sa-i acuze ca e bordel acolo. Pricepusi, pulifriciule ? N-am ce-ti face, asa ma obligi sa-ti spun. Te-a mancat sa te bagi unde n-ai treaba.Sunt partial de acord cu ce ziciDar tot jegos ramai
vistantric Reputație: -3413 Postat August 10, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 10, 2017 Se vede treaba ca nu te duce caputzu nici pe tine. Pai din cauza unora ca temebelu' asta au fost nevoite sa plece Lavinia, Miruna, Bianca, poate Vis tantric, poate Anca. Se stie ca le este interzis sa faca sex si le concediaza domne, nu vor sa vina politia peste ei, sa-i acuze ca e bordel acolo. Pricepusi, pulifriciule ? N-am ce-ti face, asa ma obligi sa-ti spun. Te-a mancat sa te bagi unde n-ai treaba.Nu am nici o treabă cu tine, e ok ce gândești despre o maseuză, dar bănuiesc că băiatul căruia i-ai răspuns, nu ți-a lăsat posibilitatea să te gândești prea mult... Totuși, ideea ta nu îmi prea place, căci se înțelege un fapt tare ciudat...adică, că eu nu am putut să mă abțin și am făcut sex.Aiurea...Căci această idee ar anula tot jocul erotic din ședințele de masaj avute acolo...și eu cred că aceasta a contat. Alegerea unui act sexual nu mi-a fost condiționată în nici un fel, eu m-am simtit relaxată cu acest fapt.Nu mi-a pasat de cei 150 de lei oferiti în plus...și nici de vreo poveste cu poliția, dovadă ca n-a fost nimic de acest gen cât am fost eu acolo. Iar plecarea mea...despre aceasta nu o să spun niciodată în complet, ce a cauzat-o, că-s treburi personale.
ultravox Reputație: 191 Postat August 11, 2017 Postat August 11, 2017 Sunt partial de acord cu ce ziciDar tot jegos ramaiNu esti in stare sa explici de ce partial. Pentru ca esti pricinos.Daca esti de acord (chiar partial), poti explica de ce m-ai asociat pulifricilor ?Nu esti in stare sa explici de ce ma faci jegos. Pentru ca esti ofticos.Asa ca cine zice, ala e, slinosule.Si mai retine aici ceva, ca tu ai inceput: daca vrei sa ne luam la muieli, ma bag.4M
tystuvp Reputație: 53 Postat August 11, 2017 Postat August 11, 2017 Vinstantric dai pace ăsta a văzut pizda doar în poza...săracule Îți dau facebook ul oricând vino în berceni sa îmi sugi pula Îți dau adresa...spălate la pula k puți de atâta laba
mario83 Reputație: -387 Postat August 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2017 A fost cineva la Andreea(Unirii)?in poze arata super bine..1,80.
doreluluiflore Reputație: 55 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2017 Nu esti in stare sa explici de ce partial. Pentru ca esti pricinos.Daca esti de acord (chiar partial), poti explica de ce m-ai asociat pulifricilor ?Nu esti in stare sa explici de ce ma faci jegos. Pentru ca esti ofticos.Asa ca cine zice, ala e, slinosule.Si mai retine aici ceva, ca tu ai inceput: daca vrei sa ne luam la muieli, ma bag.4MTe fac pulifrici pentru ca injuri ca idiotul, si nu ai sange-n instalatie decat din spatele anonimatului. Eram de acord cu faptul ca poate nu e asa bine sa dai pe fata atunci cand faci mergi la o maseuza si faci sex...desi vistantric a explicat foarte bine si frumos ca nu e asa o problema colosala..
doreluluiflore Reputație: 55 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2017 A fost cineva la noua Sonya? Este aceiasi?
doreluluiflore Reputație: 55 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2017 Aceea"aceiasi" ![/size]siAceeasi. Hai sictir
man@work Reputație: -2097 Postat August 12, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 12, 2017 "acelasi".. hai sictir ! 1
ultravox Reputație: 191 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Te fac pulifrici pentru ca injuri ca idiotul, si nu ai sange-n instalatie decat din spatele anonimatului.Eram de acord cu faptul ca poate nu e asa bine sa dai pe fata atunci cand faci mergi la o maseuza si faci sex...desi vistantric a explicat foarte bine si frumos ca nu e asa o problema colosala..E clar, n-ai inteles nimic, nici ce-a zis Vis tantric. Esti total nevinovat.Auzi, crezi ca ai sange-n instalatie ? Mai sa fie. Oricand baiete, oricand, aici aproape, pe Margeanului.
ultravox Reputație: 191 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Vinstantric dai pace ăsta a văzut pizda doar în poza...săracule Îți dau facebook ul oricând vino în berceni sa îmi sugi pula Îți dau adresa...spălate la pula k puți de atâta labaTe-n gura de repetent. Tu nici macar n-o cunosti pe Alexandra, ba cretinule. Habar n-ai, coate goale. Sugi pula la negri.Dai adresa din Berceni ? Pari curajos. Hai sa vedem. La Cultural, husenule, oricand.
doreluluiflore Reputație: 55 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2017 E clar, n-ai inteles nimic, nici ce-a zis Vis tantric. Esti total nevinovat.Auzi, crezi ca ai sange-n instalatie ? Mai sa fie. Oricand baiete, oricand, aici aproape, pe Margeanului.[/quoteeu stau la mircea eliade
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum