gelugun Reputație: -197 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2019 Pare sa fie Anca.... cea care a activat acum 2 - 3 ani...
hotzu2014 Reputație: 268 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 24, 2019 Buna Alexandra, mai activezi?
romulusromulus Reputație: 73 Postat Aprilie 24, 2019 Postat Aprilie 24, 2019 Ea este! Dar cu floci??!! Pare sa fie Anca.... cea care a activat acum 2 - 3 ani...
bebe2014 Reputație: 3472 Postat Aprilie 29, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 29, 2019 Pare sa fie Anca.... cea care a activat acum 2 - 3 ani...Pare bună din poze. O știi ?Ai vizitat-o?prestează bine?părul ăla de jos... oare mai e d3 actualitate?
cafea_mare Reputație: 167 Postat Aprilie 29, 2019 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Aprilie 29, 2019 Inteleg ca ea a mai fost in salon? Este cunoscuta? 1
gelugun Reputație: -197 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2019 Inteleg ca ea a mai fost in salon? Este cunoscuta?D-apoi cum ?Prin 2015-2016 ea si cu Alexandra erau vedetele salonului.La Snagov mai intai si apoi la Unirii.Aveau recenzii bune si foarte bune☺Plus ca unii au beneficiat si de bonusuri....contra bani in plus...
cerroni Reputație: 0 Postat Mai 1, 2019 Postat Mai 1, 2019 Uite de-aia n-are ursu' coadă. Bonusurile se refereau la masaj tantric și masaj inghinal. Numai ele știau să facă și nu făceau la toată lumea. Lăsați lucrurile așa cum sunt și nu mai divagați pe situații vechi. Mai bine "luați-o în primire" pe Anca, este una dintre cele mai bune maseuze, cu implicare, atitudine și, fără nicio vrăjeală, chiar se mulează pe preferințele clientului. Nu e slim, are ceva forme, e voluptoasă, bine făcută, se cam vede și din poze. Nu se vede fața, normal, însă la chip este chiar frumușică. Surprinzător, într-adevăr, părul pubian. Înainte n-avea. Nu știu ce-o mai fi și-asta. Trebuie văzut la fața locului. 2
gelugun Reputație: -197 Postat Mai 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2019 Uite de-aia n-are ursu' coadă. Bonusurile se refereau la masaj tantric și masaj inghinal. Numai ele știau să facă și nu făceau la toată lumea. Lăsați lucrurile așa cum sunt și nu mai divagați pe situații vechi. Mai bine "luați-o în primire" pe Anca, este una dintre cele mai bune maseuze, cu implicare, atitudine și, fără nicio vrăjeală, chiar se mulează pe preferințele clientului. Nu e slim, are ceva forme, e voluptoasă, bine făcută, se cam vede și din poze. Nu se vede fața, normal, însă la chip este chiar frumușică. Surprinzător, într-adevăr, părul pubian. Înainte n-avea. Nu știu ce-o mai fi și-asta. Trebuie văzut la fața locului. Pe alta strada, un forumist vechi si credibil , sustinea ca Alexandra cel putin, la Snagov , presta si OP, NP, AP.....Pentru 150 Lei in plus...cand masajul era 150 Lei ora….Altul spunea de Anca....
cerroni Reputație: 0 Postat Mai 2, 2019 Postat Mai 2, 2019 Pe alta strada, un forumist vechi si credibil , sustinea ca Alexandra cel putin, la Snagov , presta si OP, NP, AP.....Pentru 150 Lei in plus...cand masajul era 150 Lei ora….Altul spunea de Anca....Unora le place să dezgroape morţii. Caractere mici, mahalagii, bârfitori efeminizaţi, clevetitori lipsiţi de verticalitate şi demnitate.Cine doreşte, e liber să le urmeze exemplul. Apoi ne exprimăm nemulţumirea faţă de prestaţia fetelor.Succes ! 1
cafea_mare Reputație: 167 Postat Mai 5, 2019 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Mai 5, 2019 M-am trezit in dimineata asta cu un mare dor de bucile Emei.Mai stiti ceva de ea? Vre-o veste? Pe unde mai este?
romulusromulus Reputație: 73 Postat Mai 5, 2019 Postat Mai 5, 2019 Pare ca Oana iarasi s-a evaporat...
bebe2014 Reputație: 3472 Postat Mai 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 5, 2019 Salutare tovarăși, Pe Roxana a încercat-o Cineva?Pare bună din poze 1,80, sâni mișto Poate ajuta cineva cu ceva informații?
justario Reputație: 17 Postat Mai 6, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Mai 6, 2019 Buna Alexandra cum pot lua legătura cu tine?
bebe2014 Reputație: 3472 Postat Mai 6, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 6, 2019 Păi e o recenzie mai în spate. A pârât-o că mai trage la bord.Nu văd un impediment în asta 😂😂😂Nu am văzut recenzia Mi-a scăpat Mă interesează dacă e permisivă... și dacă e implicată la masaj... să nu fie L..ă Tristă masajul cu ea
rafaelos Reputație: -3 Postat Mai 6, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 6, 2019 Am vizitat sâmbăta o doamna super tare la Snagov dar vad că a rezistat doar câteva zile... Nu mai este pe sitePăcat!!!
rafaelos Reputație: -3 Postat Mai 7, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 7, 2019 Nu mai știu exact cum se numea...Avea 42 ani și arata super bine și m~am simtit super bine... Femeia era îmbrăcată office.. Super femeie!
gelugun Reputație: -197 Postat Mai 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2019 Sâmbătă ? Și luni deja nu mai e ??? Nu cumva faci o confuzie ? La Snagov de câteva luni sunt aceleași 3 fete. A mai fost Emilia care în prezent e la Unirii. Mai gândește-te.Cerronne , poate faci in asa fel incat sa ramai pe aici mai mult timp.Vezi , multi te ataca dar nici unul nu a contestat sau criticat recenziile tale despre masaje...De ce oare ?☺ 2
rafaelos Reputație: -3 Postat Mai 7, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 7, 2019 Sâmbătă ? Și luni deja nu mai e ??? Nu cumva faci o confuzie ? La Snagov de câteva luni sunt aceleași 3 fete. A mai fost Emilia care în prezent e la Unirii. Mai gândește-te.Eu îți spun că a fost la Snagov... Câteva zile... Nu am de ce sa mint și a fost pe site pt puțin timp.. Nu fac nicio confuzie.
rafaelos Reputație: -3 Postat Mai 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 9, 2019 Cerrone, uită-te pe discrete și vei vedea ce am spus... Este acolo și o cheamă Bianca... Cred k nu mai activează pt sweet pleasureMersi
sexadict69 Reputație: 51 Postat Mai 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2019 Am zis si eu sa o incerc pe Elisa, sunat si facut programare, la uniri bara la bara si prin urmare intarzii 10 min.Sun imi raspunde si cand ii spun ca am ajuns in apropiere se face ca nu ma mai aude si imi inchide tel. in nas, mai incerc de cateva ori, suna si imi inchide.Trag masina pe dreapta intr-o parcare si infierbantat fiind ma pun pe cautat, nu gasesc nimic care sa ma atraga si disponibila, Elisa tot posta anunturi pe publi si cam dupa 15 min imi zic sa o sun din nou, raspunde, imi zice ca pot veni, plec spre ea si dupa ~ 5 min ma suna inapoi si imi zice ca nu mai poate sa ma primeasca ... Plimbat vreo 2 ore prin oras degeaba, mai bine faceam o laba .... https://sweetpleasure.ro/masaj-erotic/elisa/149
braveheart Reputație: -1 Postat Mai 11, 2019 Postat Mai 11, 2019 Am zis si eu sa o incerc pe Elisa, sunat si facut programare, la uniri bara la bara si prin urmare intarzii 10 min.Sun imi raspunde si cand ii spun ca am ajuns in apropiere se face ca nu ma mai aude si imi inchide tel. in nas, mai incerc de cateva ori, suna si imi inchide.Trag masina pe dreapta intr-o parcare si infierbantat fiind ma pun pe cautat, nu gasesc nimic care sa ma atraga si disponibila, Elisa tot posta anunturi pe publi si cam dupa 15 min imi zic sa o sun din nou, raspunde, imi zice ca pot veni, plec spre ea si dupa ~ 5 min ma suna inapoi si imi zice ca nu mai poate sa ma primeasca ... Plimbat vreo 2 ore prin oras degeaba, mai bine faceam o laba .... https://sweetpleasure.ro/masaj-erotic/elisa/149Mamă, ce bătaie de joc. Această Elisa ar trebui evitată de toată lumea dacă nu chiar dată afară de la salon pentru atitudinea asta.Da' de ce n-ai sunat altă fată ? Vroiai neapărat la Elisa ? Par și cam dolofană. 1
rafa121 Reputație: 849 Postat Mai 12, 2019 Oras:Alep Oras:Alep Postat Mai 12, 2019 Mi-am făcut într-o zi programare la Roxana de la Sweet Pleasure, îmi plăcea cum arăta în poze. Într-adevăr, e tânără, e înaltă și are sâni frumoși, îngrijită, se vede în poze că nu e o femeie firavă, e bine făcută. Nu mi-a părut prea prietenoasă, dar nici n-a avut o atitudine ostilă. Nu m-a impresionat în ceea ce privește prestația. La salonul acesta nu îmi place cum procedează maseuzele, lipsesc din cameră 10 minute la început, apoi, la final, se mai pierd 10 minute cu dușul meu dar și cu al maseuzei. Posibil ca așa să fie regulile salonului, foarte bizar. În plus, Roxana m-a cam grăbit. Experiența a fost de nota 8. Prețul este 200 lei pentru 1h, cam mult pentru 40 minute efective de acțiune. 3
bebe2014 Reputație: 3472 Postat Mai 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 12, 2019 Mi-am făcut într-o zi programare la Roxana de la Sweet Pleasure, îmi plăcea cum arăta în poze. Într-adevăr, e tânără, e înaltă și are sâni frumoși, îngrijită, se vede în poze că nu e o femeie firavă, e bine făcută. Nu mi-a părut prea prietenoasă, dar nici n-a avut o atitudine ostilă. Nu m-a impresionat în ceea ce privește prestația. La salonul acesta nu îmi place cum procedează maseuzele, lipsesc din cameră 10 minute la început, apoi, la final, se mai pierd 10 minute cu dușul meu dar și cu al maseuzei. Posibil ca așa să fie regulile salonului, foarte bizar. În plus, Roxana m-a cam grăbit. Experiența a fost de nota 8. Prețul este 200 lei pentru 1h, cam mult pentru 40 minute efective de acțiune. Și eu aveam ochii pe Roxana E permisivă la masaj? Cum se implică? sărutări, ceva de genu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2019 Postat Mai 13, 2019 a fost cineva la Anca ?este cea care a mai fost ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum