unuunu1 46 Posted January 3 Share Posted January 3 Pentru cei care au vizitat.o recent, Emilia de la Brâncoveanu, mai arata ca in clipul acesta sau s.a îngrășat? https://www.xvideos.com/video41125609/emilia_romanian_girl_masturbate_to_web Quote Link to post
iamthestig 12 Posted January 3 Share Posted January 3 Acum 1 oră, unuunu1 a spus: Pentru cei care au vizitat.o recent, Emilia de la Brâncoveanu, mai arata ca in clipul acesta sau s.a îngrășat? https://www.xvideos.com/video41125609/emilia_romanian_girl_masturbate_to_web Nu are 1.80 si este mai plinuta! Una peste alta e buna femeia, dar te abureste mult si ti-o freci singur de 200 de lei! Am fost odata si nu mai revin nici daca e la oferta! Quote Link to post
Guest secret91 Posted Friday at 07:00 AM Share Posted Friday at 07:00 AM La 12.10.2016 la 14:20, k4c a spus: Salut tuturor. Acum cateva zile am vizitat din nou salonul Sweet. Am vazut ca era o fata noua si am zis sa vedem cei cu ea...am sunat si am facut programarea in 30 de min...am ajuns si ma primit Tania o fata draguta mica de inaltime binisor proportionata si cu niste sani mici dar tari si cu sfarcuri mari. Am platit cadoul, fata a mers sa lase banii iar eu am intrat la dus...am iesit din dus am intrat in camera si mam intins pe pat in timp ce fata a inceput un striptis destul de ok si provocator....si cam atat ceea ce a fost ok...masajul a fost slabut rau de tot...insa fata este la inceput si a incercat sa ma faca sa simt ok...este vorbareata si deschisa la cerinte dar mai are de invatat... Locatie ...10 Gfe .......9 Aspect ....8 Ingrijire..10 Masaj......5 Cadou......150 ron o ora De vizitat , dar peste o luna,atunci se va merita cu siguranta o găsești pe cont propriu dar... face doar masaj 😅😅😅, acum face un masaj de plangi! 😅si tot la 150! Quote Link to post
Guest secret91 Posted Friday at 07:05 AM Share Posted Friday at 07:05 AM La 14.10.2016 la 21:42, hotzu2014 a spus: Este tot Tanya care a mai prestat la sweet pleasure? Sau este o fata noua? Am vazut pozele de pe site ul lor si pare sa fie Tanya care a mai fost. Am sunat dar are telefonul inchis. o găsești pe cont propriu... 0755291064! e mult mai frumoasa acum si cu mai multa experienta in masaj! a găsit-o un prieten fost client de al ei din Snagov! nu vei regreta! dar ofera doar masaj! Quote Link to post
Guest secret91 Posted Friday at 07:10 AM Share Posted Friday at 07:10 AM La 22.11.2016 la 21:37, robert_buc a spus: Stie cineva ceva de vechea Tanya? da... o găsești la nr de telefon 0755291064! scriei pe whatss app,a găsit-o un prieten, e mult mai frumoasa acum si cu mai multa experienta in masaj! o recomand! eu am revenit la ea de n ori, nu as da-o pt nimic in lume! acum depinde de fiecare ce vrea! daca vrei sex nu vei avea parte! 😅 Quote Link to post
scaraosky13 0 Posted yesterday at 06:08 PM Share Posted yesterday at 06:08 PM Salutare, stie cineva ceva de Larisa? Activa pana de curand la Sweet, tanara, 23 de ani parca, micuta si bruneta. A disparut de aproximativ o saptamana. Quote Link to post
student_ 0 Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Acum 2 ore, scaraosky13 a spus: Salutare, stie cineva ceva de Larisa? Activa pana de curand la Sweet, tanara, 23 de ani parca, micuta si bruneta. A disparut de aproximativ o saptamana. absolut, am fost și eu la ea înainte de revelion, cândva și a fost bomba, e drăguțica tare la fata, cam plinuta dar eu fiind fan Emilia nu m-am supărat m-am entuziasmat tare ca am găsit asa o perla aproape de serviciu și acum s-a dus..... citisem mai devreme pe pofum ca ar mai fi fost în trecut acolo și tot dispăruse, poate are cineva o legătură Quote Link to post
Recommended Posts